İçeriğe Yönlendir

Zaytung Bombası


Misafir

Recommended Posts

14 Yıldır Yalnızca Takasta Kullanılan Sol Bek Niyazi Alemdar, Son Olarak Doblo Karşılığında Galeriye Verildi

Profesyonel futbol kariyeri boyunca forma giydiği tüm takımlarda takasta kullanılan Gümüşhanesporlu futbolcu Niyazi Alemdar (33), nihayet 2013 model temiz bir Doblo karşılığında galeriye verilerek aktif spor hayatına noktayı koymak zorunda kaldı...

Üçyıldızlar Oto Galeri ve Gümüşhanespor arasındaki uzun süren pazarlıkların ardından taraflar bu sabah anlaşmaya vardıklarını KAP'a bildirirken, transferin detaylarını ise Kırmızı Beyazlılar'ın Başkanı Suat Turgan şu sözlerle aktardı:

"Valla Doblo ilanında 'Takas olur' diye yazıyordu. Bizim kulübün de ne zamandır böyle bir araca ihtiyacı var. Temiz, bakımlı, daha sadece 80 bin kilometre yapmış, değişeni yok, yürüyeni sağlam... Niyazi'yle konuştuk, o da olumlu baktı. Biz de gidip Üçyıldızlar Oto Galeri'yle her konuda el sıkıştık. Hem futbolcuya, hem takımımıza hem de galeriye hayırlı olur inşallah..."

Başarı sözü verdi

Geçtiğimiz sezon Gümüşhanespor'da çok fazla forma şansı bulmayan deneyimli topçu Niyazi Alemdar ise Üçyıldızlar Oto Galeri gibi büyük bir firmaya geldiği için mutluluk duyduğunu belirterek, şirketin tüm hissedarlarına başarı sözü verdi. Her transfer sezonunda kendisinin takasta kullanılmasını dert etmediğini belirten ve 'para denen şeyin' aslında çok saçma olduğunu kaydeden başarılı sol bek, "Bence tüm dünya tamamen takas sistemine geçmeli. Paranın olduğu her yerde mutsuzluk var'' derken, eski kulübüne ve kulübün getir götür işlerinde kullanılacak Doblo'ya da başarılar dilemeyi ihmal etmedi.

Son olarak Üçyıldızlar'daki çalışma arkadaşlarına ve yöneticilerine seslenen veteran futbolcu, asıl mevkisinin sol bek olduğunu ancak görev verilmesi halinde Satış Sonrası Teknik Destek dahil her yerde canla başla mücadele edip, ter dökeceğini müjdeledi.

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Bir ara menemenspor'a sarmışlardı :D Sürekli takipteyim gündemle ilgili harika şeyler çıkıyor

Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Ben de takip ederim Facebook'ta espriler üst seviye lakin yaşanan son malum hadiselere karşı yaptıkları paylaşımlar hiç masum değildi.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Ben de takip ederim Facebook'ta espriler üst seviye lakin yaşanan son malum hadiselere karşı yaptıkları paylaşımlar hiç masum değildi.

Demek ki onlarda Flash tv gibi ne olursa olsun duruşlarını bozmuyorlar :)

Yorum bağlantısı
Serdar Akgül

Ben surekli gerek twitter gerek kendi sitelerinden takip ederim zaytung u. Gundeme dair oldukca yaratici ve komik bir ekipleri var. Birara da yozgata taktilardi kafayi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...