İçeriğe Yönlendir

98 Mondeo Şanzıman Revizyon Problemi

Ahmet Yılmaz (KAMERACI)

Recommended Posts

önder deli

Evettt, radyatör şanzıman soğutucu kısmından şanzımana su kaçırmışşşş poku yedik şanzıman indirdim.

1620tl şanzıman parçaları beyin dahil, radyatör (kale) marka, tork konvektörü, mobil 320 atf 10lt yağ ve işçilik 3500 TL para çıktıııııı.....

Ankaradan bekliyoruz parçaları sabah geliyor bakalım vayyy vayyyyy vayyyyy aracı 14500tl aldım 18500tl maliyet çıktı hatta 19000tl geldi...

vay vay vayyyyyyyyy

akıl verin napcaz şimdiiii.

ALLAHA EMANET OLUN

Çok Büyük Geçmiş Olsun bu ne talihsizlik.... mevlam bilir işini vardır bir hayır demek kalıyor... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2.vites tası yok ki bitsin. Onun adı tas tır muhtemelen de çatlak, daha parça adını bilmeyen usta olmaz. Bu arada uğraşırken türbin de yanmış gibi izlenmi oldu bende

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Şanzımanım revüzyondan geçti daha önceden o/d ile ilgili bir problemim yoktu şimdi teste çıktık 4. Vitese geçmiyor araba daha önceden o/d iptal edlmiş olabilir düğme işlem görmüyordu vites kutusunu açtığımızda kablonun kopuk olduğunu gördük demek ki iptal edilmiş.
Sıkıntıyı nasıl çözeceğiz çok ivedi yardım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

çok geçmiş olsun iyi ki manuel almışım biraz zorluk çekiyoruz ama araba masraf açmıyor çok şükür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

maneul debriyaj ve hareketli volantın masrafı ve değişim periyodu daha yüksek

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
önder deli

maneul debriyaj ve hareketli volantın masrafı ve değişim periyodu daha yüksek

bir gün bir bilenin otomatik için avantajlı olduğunu söyleceğini biliyordum. :) teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Yılmaz (KAMERACI)

arkadaşlar yorumlarınız ve önerileriniz için herkese  teşekkür ederim.. nihayet bugün beceriksiz şanzımancıdan 2500 tl mi aldım, 250 tl şanzıman sökme takma ücreti cebimize sardı ama neyseki bizim kasaptan kurtuldum... (20 gün önce 2004 model yeni bir mondeo aldım şanzıman sorunlu görünüyordu bilerek aldık araba çok temizdi) ama 20 gün sonra şanzıman yürümedi tabii bu sefer bizim veterinere götürmedim maslakta bi şanzımancı buldum adam işinin ehli 1,5 günde 3000 liraya şanzımanı füze gibi yaptı.  helal olsun (serkan uran 0506 938 86 23) hermarka oto otomatik şanzımanı 1 yıl garantili yapıyor. şimdi benim 98 mondeo ilk şanzımanı söken motorcu başka ustaya gönderdi 10 gündür orada yarın inşallah alacam yaptık dediler 2500 tl ye. yine olmadıysa doğru serkan ustaya... :))) bu arada bizim kasap şanzımancı benim buradaki paylaşımı yorumları okumuş bana sitem ediyor halbuki ben onun ne şirketinin ismini ne kendi ismini paylaştım... aslında paylaşmam lazım ama oradaki çalışan bir arkadaşın (eleman) onun hatırına teşhir etmiyor...

Şanzımanım revüzyondan geçti daha önceden o/d ile ilgili bir problemim yoktu şimdi teste çıktık 4. Vitese geçmiyor araba daha önceden o/d iptal edlmiş olabilir düğme işlem görmüyordu vites kutusunu açtığımızda kablonun kopuk olduğunu gördük demek ki iptal edilmiş.
Sıkıntıyı nasıl çözeceğiz çok ivedi yardım
05052324733
05052324733
05052324733
05052324733

Selim Kılınç bey (serkan uran 0506 938 86 23) arayın yardımcı olur. ahmet yılmaz'a 1 hafta önce 2004 mondeo şanzımanı yapmışsınız derseniz, hatırlar

Yorum bağlantısı
Ahmet Yılmaz (KAMERACI)

Ahmet Bey yeni aracınız hayırlı olsun. :nazar:

Allah razı olsun,önder bey... 

Yorum bağlantısı
İsmail Demir

arkadaşlar yorumlarınız ve önerileriniz için herkese  teşekkür ederim.. nihayet bugün beceriksiz şanzımancıdan 2500 tl mi aldım, 250 tl şanzıman sökme takma ücreti cebimize sardı ama neyseki bizim kasaptan kurtuldum... (20 gün önce 2004 model yeni bir mondeo aldım şanzıman sorunlu görünüyordu bilerek aldık araba çok temizdi) ama 20 gün sonra şanzıman yürümedi tabii bu sefer bizim veterinere götürmedim maslakta bi şanzımancı buldum adam işinin ehli 1,5 günde 3000 liraya şanzımanı füze gibi yaptı.  helal olsun (serkan uran 0506 938 86 23) hermarka oto otomatik şanzımanı 1 yıl garantili yapıyor. şimdi benim 98 mondeo ilk şanzımanı söken motorcu başka ustaya gönderdi 10 gündür orada yarın inşallah alacam yaptık dediler 2500 tl ye. yine olmadıysa doğru serkan ustaya... :))) bu arada bizim kasap şanzımancı benim buradaki paylaşımı yorumları okumuş bana sitem ediyor halbuki ben onun ne şirketinin ismini ne kendi ismini paylaştım... aslında paylaşmam lazım ama oradaki çalışan bir arkadaşın (eleman) onun hatırına teşhir etmiyor...

Selim Kılınç bey (serkan uran 0506 938 86 23) arayın yardımcı olur. ahmet yılmaz'a 1 hafta önce 2004 mondeo şanzımanı yapmışsınız derseniz, hatırlar

Ahmet bey yeni aracınız hayırlı olsun. Sorununuzun çözülmesine sevindim. Fakat yazınızdaki beceriksiz ustaları tanımlarken veteriner yakıştırmanızı beğenmedim ve naçizane hoş karşılamadığımı belirtmek isterim. Ayrıca veteriner değil ''Veteriner Hekim'' olacak. Saygılarımla.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Yılmaz (KAMERACI)

Ahmet bey yeni aracınız hayırlı olsun. Sorununuzun çözülmesine sevindim. Fakat yazınızdaki beceriksiz ustaları tanımlarken veteriner yakıştırmanızı beğenmedim ve naçizane hoş karşılamadığımı belirtmek isterim. Ayrıca veteriner değil ''Veteriner Hekim'' olacak. Saygılarımla.

teşekkür ederim ismail bey, sorunum çözülmedi daha bu seferde kurtuluşta aracım inşallah kurtuluştan kurtulmuş olarak gelir :) ustaya veteriner demem veteriner hekime hakaret filan değil (veteriner hekimde konuşamayanları muayene ediyor; ustada konuşamayan makineyi tamir ediyor) anlamında yazdım veteriner hekim yerine veteriner yazmamda kelime eksikliği cümle düşüklüğünden ibaret.. saygı bizden...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...