İçeriğe Yönlendir

Lexus Türkiye'ye Geliyor!


Sani Gerşon

Recommended Posts

Toyota'nın böyle bir hamleyi daha önceden yapması lazımdı. Şuan piyasadaki biraz daha spor ve performanslı kategoride aracı yoktu.

İyi olacak  :good1:

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Toyota ve Honda Türkiye piyasasında gitttikçe küçülüyorlar önceki yıllara oranla artık bu tarz hamleler gerekiyordu honda civic hb mugen getirmiş mesela hiç beklenmedik birşey[emoji23]

Yorum bağlantısı

Arkadaşımın  var , Kendisi Baküde görev yapıyor, lexus jipi var, Tr fiyatı 270.000$    Orada 85.000$ a almış,ama kullanılan malzeme işçiliğin Toyotayla alakası yok.

Lexus Tr de yemez bence.

Yorum bağlantısı

Lexus Toyota'nin amerikan pazari markasidir. Avrupa Lexus'un hedef pazari degil. Bu anlamda Turkiye'nin pazar secilmemesi garip degildi, bence simdi geliyor olmasi garip. Daha dogrusu pazaramiza farkli bir yorum.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Geleceği varsa göreceği de var(mı) ?  :) Mükemmel kaliteli bir markadır.  Çok detaycılar.. Fiyatlar Jaguar gibi yüksek olursa (ki kesin olacak. Otomobil cenneti dubai'de bile en pahallı marka)   türkiyede herkes vitrinden bakar ve geçer.   :rolleyes:

 

https://www.youtube.com/watch?v=UFegQBK3RF8&index=10&list=PLFAB3321AC9B4BCE0


Lexus'un karbonfiber dokuma cihazı :)

 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

jag gibi buda tipsiz be kardeş (tırt değil ama)  :) videolarda güzel ama tüm markalar böyle üretilir zaten, metreyi eline alıp motor bloğumu ölçüyorlar renoda falan  :D karbon fibere lafım yok ama :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Yüksek hacimli motorlu olduğundan Türkiye'deki vergilerle fiyatı çok çok çok yüksek olur..

 

Zor..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...