Süha Demirtaş 3 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2016 evet pişmanım. C250 cgi ile dön aramıza mirim Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2016 Daha önceden bahsettiğim, supercharger - afr - devir oranlarının vidyosunu çektim merak edenlere bilgi niytine 5 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 6.000 deviri nasıl geçtin Süha hocam ya, 6.000 görünce manuelde olsa vitesi büyütmüyor mu? Daha önceden bahsettiğim, supercharger - afr - devir oranlarının vidyosunu çektim merak edenlere bilgi niytine Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 (düzenlendi) bu kadar uğraşa yavaş bu ya, o hızlanma ne öyle rangerla tokatlarım (yazılım var, olmasada tokatlarım) bozacan arabayı bozacaaaan, bunda can yok güç yok, Furkan ın arabayı alda rahat et Not: sen şimdi atma recep dersin, bak şu videoyu izle, orjinal hali ve yazılımlı hali var, videodaki araba 3.2 ranger, bendeki ise yazılımlı 2.5 ranger, şuan videodaki arabanın yazılımlı haline baya yakın, orjinal hali ile yazılımlı halinin arasında diyelim ama yazılımlı haline çok daha yakın, kesiciye giriyorum, 5.viteste hız 180 daha hızlıyımda ibre yetmiyor maks 180 koymuş akıllılar, sen en güzeli pikap al, bırak bu kağnıları 8 Mayıs 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 6.000 deviri nasıl geçtin Süha hocam ya, 6.000 görünce manuelde olsa vitesi büyütmüyor mu?5 é almayı unutup kesiciye girmişliğim var tapagazda Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 5 é almayı unutup kesiciye girmişliğim var tapagazda Hmm demek 4 ten 5 e geçerken olabiliyor, anladım Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2016 6.000 deviri nasıl geçtin Süha hocam ya, 6.000 görünce manuelde olsa vitesi büyütmüyor mu? vitesi herhangi birine kitlediğimiz zaman 7000 devirde kesiciye giriyor araç bu kadar uğraşa yavaş bu ya, o hızlanma ne öyle rangerla tokatlarım (yazılım var, olmasada tokatlarım) bozacan arabayı bozacaaaan, bunda can yok güç yok, Furkan ın arabayı alda rahat et Not: sen şimdi atma recep dersin, bak şu videoyu izle, orjinal hali ve yazılımlı hali var, videodaki araba 3.2 ranger, bendeki ise yazılımlı 2.5 ranger, şuan videodaki arabanın yazılımlı haline baya yakın, orjinal hali ile yazılımlı halinin arasında diyelim ama yazılımlı haline çok daha yakın, kesiciye giriyorum, 5.viteste hız 180 daha hızlıyımda ibre yetmiyor maks 180 koymuş akıllılar, sen en güzeli pikap al, bırak bu kağnıları video koyacaksak ee hadi bakalım tokatlada görelim Her şeyden önce bir tavsiyem olsun, arabalar ile otomobilleri bir biri ile kıyaslama abi 4 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 vitesi herhangi birine kitlediğimiz zaman 7000 devirde kesiciye giriyor araç Manuele alsakta devir 6.000 i bulunca bir üst vitese atıyor bende ?? Kilitleme ayrı bir şey mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 seninki makyajlı diye mi acaba bizde yoktu. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2016 Manuele alsakta devir 6.000 i bulunca bir üst vitese atıyor bende ?? Kilitleme ayrı bir şey mi? muhtemelen makyajdan sonra bunu değiştirdiler 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 (düzenlendi) vitesi herhangi birine kitlediğimiz zaman 7000 devirde kesiciye giriyor araç video koyacaksak ee hadi bakalım tokatlada görelim Her şeyden önce bir tavsiyem olsun, arabalar ile otomobilleri bir biri ile kıyaslama abi Muahah, ben zaten Furkanın arabayı al diyorum, bu arada araba ile otomobil demissin doğrudur, mersoda e den başlar, sende bunu unutma, seninki mersonun fiestasi kardeş, boşa zorlama Bu arada rangerla 230 a cikmisligim var (gps ölçümü) o yüzden merak etme videodakinden pek geri kalmam, tabii o hızda yol düz olacak, yoksa fena, neyse buda tutmadı kardeş, sen kendi arabana bak, şansı bile olamaz kihkih 9 Mayıs 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 9 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2016 Muahah, ben zaten Furkanın arabayı al diyorum, bu arada araba ile otomobil demissin doğrudur, mersoda e den başlar, sende bunu unutma, seninki mersonun fiestasi kardeş, boşa zorlama Bu arada rangerla 230 a cikmisligim var (gps ölçümü) o yüzden merak etme videodakinden pek geri kalmam, tabii o hızda yol düz olacak, yoksa fena, neyse buda tutmadı kardeş, sen kendi arabana bak, şansı bile olamaz kihkih E55 alırsak e den başlar doğrudur tabi ) Biz işi bilenler aynı hacimde ve güçteki makinaları almaya kalkarsak her zaman hep düşük sınıf alırız Ranger la 230 gördüm felan filan bunlar lise muhabbetleri biz gerçeklerde işin tekniğinde limitlerin üstündeyiz Maşallah varsa daha hızlısı ruhsat sahibi olarak zevk duyarım deneriz, sonucunda yemek yedirir çay içirir göndeririz mühim olan dostluk 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2016 (düzenlendi) Olmaz ise olmazım EBC brake hi-carbon disk ve yellow stuff balatar takıldı. Zaten fren kabiliyeti yüksek olan mercedesin durması çok daha iyi oldu. Yellow stuff'un en güzel özelliği 900c dereceye dayanması. Malum otomobil ağır ve hızlı olunca ihtiyaç Dün de no name servis osman abi de 10 bin km bakımı yapıldı 145 bin km ye ulaştık. Orjinal yıldızlı ngk buji takımı değişti Sent from my iPhone using Tapatalk 22 Mayıs 2016 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2016 Paylaş 22 Mayıs 2016 max dayanım sıcaklığı mı? optimum çalışma sıcakığı mı Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2016 max dayanım sıcaklığı mı? optimum çalışma sıcakığı mı Max. Abi , eğer sana bu değerlerin optimum olanı lazım ise blue stuff lazım ama onuda gündelik kullanamazsın ısıtmadan fren tutmaz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2016 Paylaş 22 Mayıs 2016 fren pedalı nadir kullanırım zaten ... gaz verken fren neymiş 4 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2016 fren pedalı nadir kullanırım zaten ... gaz verken fren neymiş İşte profesyonel bir şöför örneğisin abicim, freni az kullanan bu işi biliyordur 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Mayıs 2016 Paylaş 22 Mayıs 2016 Çok iyi olmuş Süha. Balata değişiminde seninle görüşelim. Bendekiler green di dimi. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2016 Çok iyi olmuş Süha. Balata değişiminde seninle görüşelim. Bendekiler green di dimi. Tamercim balataların bitmeden 10 gün önce haberleşelim, yurt dışından özel sipariş geçeceğiz 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Mayıs 2016 Paylaş 22 Mayıs 2016 Tamercim balataların bitmeden 10 gün önce haberleşelim, yurt dışından özel sipariş geçeceğizTamamdır [emoji7] Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Haziran 2016 Yazar Paylaş 26 Haziran 2016 İntercooler modifiyesi dün tamamlandı. Mishimoto dan devam, makyajlı ön tamponuda çarşamba takıyorum bölelikle biraz daha farklı olacağız Allah'ın izni ile Bu işlemlerden sonra orjinal yazılım ile c230 gücüne ulaşacağını veya 1-1.5 bıy geride kalacağını ön görüyorum. Bir kaç denemeden sonra yazılım yaptırabilirim Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Yorum bağlantısı
Recommended Posts