fatih harmanbaşı 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 ayfon 5 ler uyumlu değilmiş s istiyor illa ki iphone 5 LTE desteği var. asıl bomba iphonede yurt içi ve yurt dışı tellerde patlayacak. bazı serilerde Türkiye'de LTE desteği vermeyecek İphone ... Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Paralel ithalat aldığım LG G2 telefonun menüsünde LTE görünmüyor. Ama incelediğim diğer tüm G2 lerde menüde vardı LTE. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Uygulama guncellemesinde lte guncellemesi olmasi gerek yaparsaniz gelecektir. Bu arada android surumunuz nedir ? Birde cihaz d802mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Uygulama guncellemesinde lte guncellemesi olmasi gerek yaparsaniz gelecektir. Bu arada android surumunuz nedir ? Birde cihaz d802mi? d802, kore versiyonu. lte güncellemesi gelmedi benimkine bir türlü. android 5.0.2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Bi pasaportumuz olaydı iyiydi Umre zamanı yok mu dinibütün bir tanıdık. 1 Yorum bağlantısı
Orhan Oral 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Açıkçası 4.5 g midir nedir ona gecmeyi simdilik dusunmuyorum..ha ne zaman ki telefonum pert olur yeni bir cep telefonu almam icap eder almisken 4.5 g uyumlu aliiim bari derim..zaten awea yeni ismi ile turk telekom cogu yerde şebeke zor cekiyor 4.5g yimi cekecek peeeh.. Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Benim note4 problem çıkmaz diye düşünüyorum.vodafon a bağlı tabi birazda. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 19:18 Paylaş Pazar 19:18 10 sene olmuş. 1 nisan 2026’da 5g başlıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 19:36 Paylaş Pazar 19:36 böyle rekabetsiz ortamda 6 sı bile başlar operatörler rhat 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazar 19:43 Paylaş Pazar 19:43 Geçenlerde benim tel 5g şebekeye geçti bir süre. Yurt dışında alışkınız da burada ilk kez dikkat ettim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 19:47 Paylaş Pazar 19:47 Çağlar Bayur yazdı: böyle rekabetsiz ortamda 6 sı bile başlar operatörler rhat bunlar aralarında anlaşmış. Kendi müşterilerine fahiş fiyat, hattını değiştirene ucuz fiyat vermenin açıklaması yok. Hat değiştirmeye devlet teşvik mi veriyor nedir, vergiden mi düşüyorlar sim kartları anlamadım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 20:51 Paylaş Pazar 20:51 Tansu Kalafatoğlu yazdı: anlamadım basit, pazar belli, 900 diyelim, 3x300 oluyor, sonra bir bakıyorlar 200/200/500 olmuş, hoppp 200 ler sırası ile kampamya yapıyor her sene kardeş kardeş geçiniyorlar 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 06:28 Paylaş Pazartesi 06:28 Cem Işık yazdı: Geçenlerde benim tel 5g şebekeye geçti bir süre. Yurt dışında alışkınız da burada ilk kez dikkat ettim ist havalimanın da olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 06:39 Paylaş Pazartesi 06:39 Rekabet olsun diye transponderdan 5g açıyorlar ama içerdeki ağ 5g değil. Uzun süre de olamaz. Ayda 1000 tl verirseniz olur. Ben 300 tl vereyim 3g kalsın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 09:44 Paylaş Pazartesi 09:44 g sayısına göre aynı müziği dinlerken harcanan byte lar değişir mi? ülkesine göre harcanan byte lar değişir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 09:49 Paylaş Pazartesi 09:49 Çağlar Bayur yazdı: g sayısına göre aynı müziği dinlerken harcanan byte lar değişir mi? ülkesine göre harcanan byte lar değişir mi? Çok az değişir. Değişmez diyebiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 10:09 Paylaş Pazartesi 10:09 Mehmet Göktürk yazdı: Çok az değişir. Değişmez diyebiliriz. Mehmet hocam özellikle yurtdışında internet alıp kullanan tuberlar sıklıkla dile getiriyor. Burada aldığımız internet ülkemize göre daha az tüketime sahip diye. Siz hem burada hem de yurt dışında böyle bir durum gözlemlediniz mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 10:12 Paylaş Pazartesi 10:12 Yurt dışında çoğu kez limitsiz alınıyor. Bazıları Belli gb aşarsan 4g ye düşüyor yahut başka bir hıza düşüyor. Bazı hizmetler ( whatsapp) limit dışı tutulduğu için operatöre göre hesap değişir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 10:22 Paylaş Pazartesi 10:22 Mehmet Yeter yazdı: Mehmet hocam özellikle yurtdışında internet alıp kullanan tuberlar sıklıkla dile getiriyor. Burada aldığımız internet ülkemize göre daha az tüketime sahip diye. Siz hem burada hem de yurt dışında böyle bir durum gözlemlediniz mi? ben onu turkcell'de yaşıyorum. turkcell internet harcarken sanki 100kb birimle tüketim yazıyor. vodafone 1kb gibi bir şey sanırım Mehmet Göktürk yazdı: Rekabet olsun diye transponderdan 5g açıyorlar ama içerdeki ağ 5g değil. Uzun süre de olamaz. Ayda 1000 tl verirseniz olur. Ben 300 tl vereyim 3g kalsın ben 50-150 arası hız görüyorum. 5g ile 300 görürsem geçtim sayayım mı? bizin g'ler küçük biraz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 11:12 Paylaş Pazartesi 11:12 Yok hızla ilgili değil mesele. Alt katmanlarda trafiğin iletimi çok farklı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 11:42 Paylaş Pazartesi 11:42 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunlar aralarında anlaşmış. Kendi müşterilerine fahiş fiyat, hattını değiştirene ucuz fiyat vermenin açıklaması yok. Hat değiştirmeye devlet teşvik mi veriyor nedir, vergiden mi düşüyorlar sim kartları anlamadım Çocukların hatlarında vodafone 20 gb 350 lira idi. Yenilenmesi için 550 lira istiyordu.. Aynı tarife online'dan turkcele geçirdim. Başarabildiysem aynı tarife turkcell 200 lira.. İnternetten başvurdum, aynı gün kurye ile eve simkartlar geldi. Akşam da edevletten sözleşme onaylarını yaptım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 11:44 Paylaş Pazartesi 11:44 Mehmet Ozyurek yazdı: Çocukların hatlarında vodafone 20 gb 350 lira idi. Yenilenmesi için 550 lira istiyordu.. Aynı tarife online'dan turkcele geçirdim. Başarabildiysem aynı tarife turkcell 200 lira.. İnternetten başvurdum, aynı gün kurye ile eve simkartlar geldi. Akşam da edevletten sözleşme onaylarını yaptım. E-sim ile geçiş oluyor mu acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 11:51 Paylaş Pazartesi 11:51 Mehmet Göktürk yazdı: E-sim ile geçiş oluyor mu acaba Evet oluyordu.. Ama ben fiziki sim istedim.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts