İçeriğe Yönlendir

Telefonunuz 4.5G'ye Uyumlu Mu?

Sinan Özvarlık

Recommended Posts

fatih harmanbaşı

ayfon 5 ler uyumlu değilmiş s istiyor illa ki :)

iphone 5 LTE desteği var. asıl bomba iphonede yurt içi ve yurt dışı tellerde patlayacak. bazı serilerde Türkiye'de LTE desteği vermeyecek İphone ...

Yorum bağlantısı
Mehmet Acar

Paralel ithalat aldığım LG G2 telefonun menüsünde LTE görünmüyor. Ama incelediğim diğer tüm G2 lerde menüde vardı LTE.

Ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Uygulama guncellemesinde lte guncellemesi olmasi gerek yaparsaniz gelecektir. Bu arada android surumunuz nedir ? Birde cihaz d802mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Acar

Uygulama guncellemesinde lte guncellemesi olmasi gerek yaparsaniz gelecektir. Bu arada android surumunuz nedir ? Birde cihaz d802mi?

d802, kore versiyonu. lte güncellemesi gelmedi benimkine bir türlü.

android 5.0.2

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bi pasaportumuz olaydı iyiydi

Umre zamanı yok mu dinibütün bir tanıdık. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Orhan Oral

Açıkçası 4.5 g midir nedir ona gecmeyi simdilik dusunmuyorum..ha ne zaman ki telefonum pert olur yeni bir cep telefonu almam icap eder almisken 4.5 g uyumlu aliiim bari derim..zaten awea yeni ismi ile turk telekom cogu yerde şebeke zor cekiyor 4.5g yimi cekecek peeeh..

Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy

Benim note4 problem çıkmaz diye düşünüyorum.vodafon a bağlı tabi birazda.

Yorum bağlantısı
  • 9 yıl sonra...
Tansu Kalafatoğlu

10 sene olmuş. 

1 nisan 2026’da 5g başlıyor. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

böyle rekabetsiz ortamda 6 sı bile başlar operatörler rhat

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Geçenlerde benim tel 5g şebekeye geçti bir süre. Yurt dışında alışkınız da burada ilk kez dikkat ettim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

böyle rekabetsiz ortamda 6 sı bile başlar operatörler rhat

bunlar aralarında anlaşmış. Kendi müşterilerine fahiş fiyat, hattını değiştirene ucuz fiyat vermenin açıklaması yok. Hat değiştirmeye devlet teşvik mi veriyor nedir, vergiden mi düşüyorlar sim kartları anlamadım

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

anlamadım

basit, pazar belli, 900 diyelim, 3x300 oluyor, sonra bir bakıyorlar 200/200/500 olmuş, hoppp 200 ler sırası ile kampamya yapıyor her sene kardeş kardeş geçiniyorlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Cem Işık yazdı:

Geçenlerde benim tel 5g şebekeye geçti bir süre. Yurt dışında alışkınız da burada ilk kez dikkat ettim

ist havalimanın da olabilir

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Rekabet olsun diye transponderdan 5g açıyorlar ama içerdeki ağ 5g değil. Uzun süre de olamaz. Ayda 1000 tl verirseniz olur. Ben 300 tl vereyim 3g kalsın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

g sayısına göre aynı müziği dinlerken harcanan byte lar değişir mi? ülkesine göre harcanan byte lar değişir mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

g sayısına göre aynı müziği dinlerken harcanan byte lar değişir mi? ülkesine göre harcanan byte lar değişir mi?

Çok az değişir. Değişmez diyebiliriz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Mehmet Göktürk yazdı:

Çok az değişir. Değişmez diyebiliriz. 

Mehmet hocam özellikle yurtdışında internet alıp kullanan tuberlar sıklıkla dile getiriyor. Burada aldığımız internet ülkemize göre daha az tüketime sahip diye. Siz hem burada hem de yurt dışında böyle bir durum gözlemlediniz mi? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Yurt dışında çoğu kez limitsiz alınıyor. Bazıları Belli gb aşarsan 4g ye düşüyor yahut başka bir hıza düşüyor. Bazı hizmetler ( whatsapp) limit dışı tutulduğu için operatöre göre hesap değişir.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Yeter yazdı:

Mehmet hocam özellikle yurtdışında internet alıp kullanan tuberlar sıklıkla dile getiriyor. Burada aldığımız internet ülkemize göre daha az tüketime sahip diye. Siz hem burada hem de yurt dışında böyle bir durum gözlemlediniz mi? 

ben onu turkcell'de yaşıyorum. turkcell internet harcarken sanki 100kb birimle tüketim yazıyor. vodafone 1kb gibi bir şey sanırım

Mehmet Göktürk yazdı:

Rekabet olsun diye transponderdan 5g açıyorlar ama içerdeki ağ 5g değil. Uzun süre de olamaz. Ayda 1000 tl verirseniz olur. Ben 300 tl vereyim 3g kalsın

ben 50-150 arası hız görüyorum. 5g ile 300 görürsem geçtim sayayım mı?

bizin g'ler küçük biraz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bunlar aralarında anlaşmış. Kendi müşterilerine fahiş fiyat, hattını değiştirene ucuz fiyat vermenin açıklaması yok. Hat değiştirmeye devlet teşvik mi veriyor nedir, vergiden mi düşüyorlar sim kartları anlamadım

Çocukların hatlarında vodafone 20 gb 350 lira idi. Yenilenmesi için 550 lira istiyordu..

Aynı tarife online'dan turkcele geçirdim. Başarabildiysem aynı tarife turkcell 200 lira.. 

İnternetten başvurdum, aynı gün kurye ile eve simkartlar geldi. Akşam da edevletten sözleşme onaylarını yaptım. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mehmet Ozyurek yazdı:

Çocukların hatlarında vodafone 20 gb 350 lira idi. Yenilenmesi için 550 lira istiyordu..

Aynı tarife online'dan turkcele geçirdim. Başarabildiysem aynı tarife turkcell 200 lira.. 

İnternetten başvurdum, aynı gün kurye ile eve simkartlar geldi. Akşam da edevletten sözleşme onaylarını yaptım. 

E-sim ile geçiş oluyor mu acaba

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mehmet Göktürk yazdı:

E-sim ile geçiş oluyor mu acaba

Evet oluyordu.. Ama ben fiziki sim istedim.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...