İçeriğe Yönlendir

Sabah Aracımı Çekmişler.


Cihan Beliceli

Recommended Posts

Mehmet Emin Taşdelen

BİMER'e mutlaka yazın. Geçmiş olsun.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

İzmirde de bizim caddede benzer uygulamalar zamanında yapıldı. Anons ettiler. Arabasını alan aracını kurtardı almayanın ise aracı çekildi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Mustafa Öz

çok can sıkıcı bir surum. biri gelecek diye onlarca insanı

rahatsız ediyorlar. arabalarını çekiyorlar üstüne de haksız yere

para alıyorlar. hangi birine yanarsınız ? ödediğiniz ücreti almanız

zor galiba ama siz yine de şikayetçi olun 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Gunduz saat 4 de gelmis basbakan. Sabahlar cuvala girdide gece yarilarinda cekmisler araci. Sabah zaten herkes isine gidecek sabah 10- 11 e kadar bekle araclari almayanlari cek.

Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Çekici parasını ödedikten sonra yapılabilecek pek bişey yok gibi. O durumda, birçok araç çekilmişken ve kargaşa içinde itiraz etmekte çok zor. Geçmiş olsun, Allah sonumuzu hayırlı etsin.

Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Geçmiş olsun.

Benzeri başıma Beşiktaş ta geldi. Aracı birisi gelecek diye çekip 2 sokak yukarı bırakmışlar. Herhangi bir ceza yada ücret ödemedim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

hatalı u dönüşü nedeniyle yediğim ceza sırasında ben cezamın yazılmasını beklerken yaklaşık 20 araç benim döndüğüm yerden hatalı u dönüşü yaparak döndü 

polisimiz ise memleketin neresinde adalet varda burada olacak diyerek cezamı tebliğ etti 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi Bimer'e şikayet edin,twit yada faceden de başbakana bildirin belki bi sonuç çıkar, artık her şikayet sosyal medyada yankı buluyor biliyorsunuz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

İzmir'de benzeri bir durum başıma geldi fakat polis beni cep telefonumdan arayıp durumu bildirdi. Bende gidip aracı bulunduğu yerden çekkip başka bir yere park etmiştim. Aslında olması gereken bu. Sizin başınıza gelen durum kötü olmuş. Geçmiş olsun.

 

 

Dun gece saat 20:00-21:00 saatleri arasinda aracimi park yasağı olmayan cadde üzerinde evimin karşısına park ettim. Aracimi park ederken hirbir trafik polisi ve uyari isareti de yoktu.Sabah evden çıktığımda aracimin cekilmis olduğunu gordum.
Trafik polisine sordugumda aracimin 08.10.2015 tarihinde yani bugun basbakanin manisaya geleceginden dolayi guzergah uzerinde ki butun araclarin guvenlik sebebiyle cekildigini soyledi. Butun komedi burda basladi zaten.
Aracimi Gececi isimli firma yada sahis sirketi cekiciyle sanayide ki yedi emin deposuna cektigini ogrendim. Aracimi almaya gittigimde 70 tl cekici+ 10 tl otopark ucreti talep ettiler. Orada ki gorevlilerle ve trafik subeyle gorusmem hicbir sonuc vermedi.
Bu odedigim para herkimin bogazindan geciyorsa 1 kuruşu dahi helal olmasin.
Hem sabah ise gec kalan ben hem oglumun okula gec kalmasi en onemlisi de benim calinan vaktim magdur olan ben bir de ustune bu parayi veren ben.

Benim burda öğrenmek istediğim konu ben bu paraya nasıl geri alabilirim.
 

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Yazıklar olsun... İnsanlarda vicdan kalmamış ki şikayet etsen ne olur... Çekicinin,otoparkın aldığı para helal mi sanki...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87

Polisin işgüzarlığı gibi geldi. Antalya'da başıma geldi aynısı. Aradılar uyardılar bende aracı arka sokağa parkettim.

Yorum bağlantısı
Burak Tosun

Bimer'e yazmanızı tavsiye ederim gerçekten sonuç alabilirsiniz

Geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Şakir Sakızlı

Bu sonucta planli bir olay ,duyuru yapiliyor bizim burada bu gibi durumlarda insanlar araclarini uygun yere parkediyor.Bimer de cozum bazi arkadaslarin dedigi gibi sosyal medyada...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...