İçeriğe Yönlendir

İphone 4S Alınır Mı?

Misafir

Recommended Posts

Misafir

İphone 4s almayı düşünüyorum. Kullananlar , nasıl memnun musunuz? Tavsiye ve görüsleriniz nelerdir?

Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara

nisan ayında 3g den 4g ye geçilecek. iphone 4s ise 4g desteklemiyor. alınmaz ise bu yüzden alınmaz :) 2 yıldır iphone 4 kullanıyorum çok memnunum. tek sıkıntısı akıllı telefonların hepsinde olan sıkıntı o da şarj :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

nisan ayında 3g den 4g ye geçilecek. iphone 4s ise 4g desteklemiyor. alınmaz ise bu yüzden alınmaz :) 2 yıldır iphone 4 kullanıyorum çok memnunum. tek sıkıntısı akıllı telefonların hepsinde olan sıkıntı o da şarj :)

Su anda gm discovery 1 kullanıyorum nefret ettim. Şarjı öğlen 12 deyince bitiyor. Şimdilik işimi görür mü sizce iphone? tarihinde Gökhan Çelikk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara

kısa vade iş görür illa ki ama bence 4g uyumlu bir telefon alın. mesela lenovo vibe x2 gibi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

kısa vade iş görür illa ki ama bence 4g uyumlu bir telefon alın. mesela lenovo vibe x2 gibi

Biraz inceldim. 8 çekirdek 13 mp kamera hiçte fena değil. ama bu discovery android'ten soğuttu beni. Bundada aynısı yaşanır mı? Tereddütlerim var. tarihinde Gökhan Çelikk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Htc One verelim androide tekrar ısının. :)

Beni aşar gibi. Bütçe sınır 1000 lira. Üniversite öğrencisi de olunca kolay kolay birikmiyor :)
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Beni aşar gibi. Bütçe sınır 1000 lira. Üniversite öğrencisi de olunca kolay kolay birikmiyor :)

Sifir olmak zorunda mi ? Ben de ogrenci olarak sifir telefon bakmiyorum. :)
Yorum bağlantısı
Hasan Ekci

4s kasa olarak efsane denilebilecek bir tasarıma sahip. Hala şık. Fakat ios 9 sürümünden sonra güncelleme almayacak gibi. Zaten 7 sürümünden sonra 4s donanım olarak zayıf kalmaya başladı. Şuan alınsa 2-3 sene daha kullanılır, yazılım güncellemesi isteyen uygulamalar arttıkça işi biter.

Yorum bağlantısı
Misafir

Sifir olmak zorunda mi ? Ben de ogrenci olarak sifir telefon bakmiyorum. :)

Mert ben pek güvenmiyorum 2. Ele . Çok yakın tanıdığım kişi 2. El telefon aldı. Mahkemelik oldular. Dahada uğraşıyor. Ayrıca bende az çok anlıyorum. İçinden orijinal parça alıp yan sanayide takabiliyorlar. ;)
Yorum bağlantısı
Misafir

Araba gibi değil ki olay, eski olsa da konforlu bin gez yapamıyosun.

Adamlar seni telefonu güncel tutmaya mecbur bırakıyorlar (özellikle Ios'ta).

Bir iPhone 5 kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum, ben bile telefonun yavaşlığından şikayet ederken 4s kafayı yedirebilir.

Ayrıca androidde şarj problemi yaşayan birinin de iPhone alması manidar :)

İphone 5'te kronik sorunlar var deniyordu? Arkadaşım geri göndermişti telefonunu. Onlardan kaynaklı mı?
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayır telefonum 0 ayarında, 2014ün eylül ayında sağolsun apple yenisiyle değiştirdi.

Telefonla güncellemeler geldikçe yavaşlıyor, güncellemezsen de ya anlamı kalmıyor ya da bir süre sonra tedavülden kalkıyor.

2015 yılında 1968 model arabaya binip aynı hatta belki daha fazla konfor sağlayabiliyorsun ama telefonda geçerli değil. Güncel olmak zorundasın.

Doğru söylüyorsun abi. Mantık bekleyip 5s almak herhalde. Fiyat belki düşer.
Yorum bağlantısı
Misafir

Benim hanım 4s kullanıyor, ben telefonu elime aldığımda kafayı yiyorum.

Android hızlı ve güzel bir telefon alabilirsin bence. GeneralMobile deneyiminden sonra hepsi sana kapısı tok kapanan vw gibi gelecek :D

:D Almadan önce iyi bir ders oldu bu. Teşekkür ederim abi uyarın için.
Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara

Biraz inceldim. 8 çekirdek 13 mp kamera hiçte fena değil. ama bu discovery android'ten soğuttu beni. Bundada aynısı yaşanır mı? Tereddütlerim var.

fiyat performans açısından alınabilecek telefonların başında gelir vibe x 2 :) hemde 4g uyumlu. benim iphone4 bozulursa ya da başına birşey gelirse almayı düşündüğüm telefonların başında geliyor, ya da üzerine biraz eklersen lg g3 de iyidir. 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

yenisi de zaten öğlen şarj ister ios ların

Bana 1 gün gidiyor. :)

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

6 yaşındaki oğlumun elinde gezinip duruyor evdeki boşta duran 4S..

ben pek tavsiye etmem zira bizim oğlanda bunun şarzı çabuk bitiyor diye şikayet ediyordu :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar

Lenovo s90 veya gm android one

iki telefonuda kullandim ikiside gayet iyi, dusunmenizi tavsiye ederim.

İlla iphone derseniz 5s den asagisini dusunmeyin pisman olursunuz.

Yorum bağlantısı
Misafir

Lenovo s90 veya gm android one

iki telefonuda kullandim ikiside gayet iyi, dusunmenizi tavsiye ederim.

İlla iphone derseniz 5s den asagisini dusunmeyin pisman olursunuz.

Biraz daha bekleyip 5s almayı düşünüyorum. 4s e pek olumlu bakılmadı.
Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul

4s 16 GB kullanıcısıyım. Bence iphone serisinin dayanıklılık açısından en iyisi. Hız olarak bazı modellere göre düşük olabilir ama ben 2 yıldır kullanıyorum beni hiç üzmedi desem yeri var. Eşimde s4 mini var, s4 bana göre 2-3 gömlek aşağıda mesela.  Sıfır yada garantisi devam eden bir cihaz alırsanız hiç sıkıntı yaşamassınız, iphone da müşteri memnuniyeti en üst safhadadır. Sessize alma tuşumda sıkıntı yaşadım servise gitti sıfırı geldi. İ cloudla ilgili sıkıntılı bir duruma ilgili konu açtım belki görmüşsünüzdür. Mesaj yazdım siteden 1 dakika içerisnde hemen dönüş yaptılar.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Apple o yüzden zaten telefonun 6s i çıkmışken 4s i hala satabiliyor..bu kolay bir iş değil pazarlama açısından..

Yorum bağlantısı
Misafir

Eşim kullanıyor 4S'ten hatta son sürüm güncellemesini bile yaptık,bence günümüzde stabil kullanıma cevap verebilen iyi bir cihaz iphone 4s.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...