İçeriğe Yönlendir

Hd Uydu Sorunu ?


Alkın Yılmaz

Recommended Posts

Alkın Yılmaz

Merhabalar... Hometech ht1200 serisi hd uydu kullanıyorum trt1hd ve trthd izleyemiyorum sinyal sıfır ayrıca show tv hd donuyor sürekli bu sorunu yaşayan çözen bilen varmı?

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben Dsmart kullanıcısıyım eski evde trt nin hiç bir hd kanalı cekmiyordu. Müşteri hizmetleri vs. hepsiyle konustum. en sonunda ya çanak ayarı ya da canak ile tv arasındaki kablonun kalitesiz olusundan cıkmıstı. iki işlemi birden yaptırmıstım ben. ilginç bir sekilde diğer kanallarda en ufak sorun yoktu bende

Yorum bağlantısı
Misafir

show hd bende de sıkıntı sürekli takılıyor.Diperleri ile alakalı bir sıkıntım yok. Farklı bir marka cihaz kullanmaktayım.

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
(düzenlendi)

Anten ayarları en zayıf kanallara göre yapılır. Sizin bölgenizde en zayıf kanallar trt kanallarıysa bunlara göre anteni ayarlatın. Tabii kablolarınız ve bağlantılarınızda sağlam olmalı.

tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

uydunun lnb si yetmiyor olabilir. yada kablolar değişebilir. yada doğru yöne bakmıyor olabilir. uydu anteni işinden anlayan birini çağırın bence.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

aynı cihazı kullanıyoruz, bende sorun yok, dün gece aşırı yağmurdan dolayı kısa bir kesilme oldu. anten ve frekans ayarlarını kontrol ettirin.

Yorum bağlantısı
Alkın Yılmaz

lnb yada çanak yönünde sıkıntı olsa diğer kanalları gösterirmi şimdiki gibi ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Sinyal zayıflığı var, ilk once hd kanallar etkileniyor. Havalardan dolayı çanak ayarı bozulmuş olabilir.

Yorum bağlantısı
Alkın Yılmaz

Anten yönü çok az kaymış en büyük sorun kablolarmış kalite %15 gibiydi kablo değişti %79 oldu tüm kanallar gösteriyor kablo sapasağlam gözükse bile özelliğini kaybedebiliyormuş.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...