İçeriğe Yönlendir

Yapmış Olduğum Kaza


DİREN YILDIZ

Recommended Posts

DİREN YILDIZ

iyi forumlar arkadaşlar.

dün connectimle ataşehir merkezde kaza yaptım aracın teki kenarda sag arka lastıgımın üstündeki çamurlugu ezdi çok az göçük oluştu adamla tutanak tutmadık hatasını kabul etti anlaşmamız yetkili serviste gidip vakumlatmamızdı şimdi bana telefonda arkadaşımın yerinde gidip yaptırmamızı söylüyor bende kendi servisini sıcak bulmuyorum 2015 model arabayı sanayıye sokma taraftarı degilim. adam yan çiziyor daha doğrusu kendı arabamında onun arabasının fotograflarını çektim neyapabilirim şuanda yardımlarınızı bekliyorum . iyi çalışmalar

Yorum bağlantısı

Tutanak tutsaydınız yada ruhsatı filan alsaydınız keşke. Artık çok bişey ispat edilebilir mi bilemiyorum. Geçmiş olsun..

Yorum bağlantısı

Resimlerde plakalar belliyse, polise çarptı kaçtı raporu tutturabilirsiniz, akabinde mahkemelik olursunuz. Bu tür şeylere kanmayıp anında rapor tutmak gerekiyor

Yorum bağlantısı
TamerErdoğan

Servislerde böyle bir hizmet yok diye biliyorum..Bence bilgi edinin servisin böyle bir hizmeti olup olmadığına dair, sonrasında eğer yoksa dısardan böyle bir işlemi ne kadar maliyetli olduğunu araştırın.önemli olan işinizin görülmesi bence serviste yoksa zaten sanayi dısında seçenek yok. adamdan parasını talep edin yada birlikte gidin.

 

eğer sorun çıkarırsa kendi kaskonuzdan rücu yaptırabilirsiniz diye biliyorum sigortacınız tam bilgi verebilir bu konuda..

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Tutanak tutmak en güzeli. Sen tutanağını tut sonra adamla anlaşabiliyorsan anlaş.. En temizi bu.. Baktın güzel güzel sorun çözüldü tutanağı işleme koymazsın.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt

Servis bu işlem için değişim yoluna gidecektir. Bu aracınız için iyi bir durum değil sonuç itibari ile sıfır aracınızın parçası değişecek. Bence gidin aracınıza hasar veren kişinin ustası ile görüşün. tutanak işine girdiğinizde kişi suçunu kabul etmeme olasılığını göz ardı etmeyin bence. ayrıca yetkili serviste değişim yerine vakumlama yoluna gidilse bile bu işlemi onlarda dışarıda yaptıracaklar zaten. sonuç olarak çok birşey değişmiyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Şahsın ustasıyla görüşün kaça yapacaksa öğrenin, daha sonra karşı taraftan parasını alın ve siz istediğiniz yere yaptırırsınız.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Her zaman tutanak iyidir. Ne olursa olsun, az veya çok hasarda...

Geçmiş olsun. Autoking'e gitmeyi önerin.

Yorum bağlantısı
Kenan Koç

aynı hatayı bende yaptım tutanak tutmadım sabah adam yançizdi gittim kendi cebimden yaptırdım.bu gibi durumlarda tutanağı yapın daha sonra anlaşma yoluna gidin.karşı tarafın ustasına götürün belkide hallolacak birşeydir .geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...