Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Rolantiniz düzgün. Soğukken 1200, sıcakken 750-800, Vites değiştirirken devir düşmemesi herşey normal. westinhouse sorunlu olabilir. Yorum bağlantısı
Hüseyin KÖSTERELİ 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Merhaba benzer sorun bende vardı karter havalandırma hortumunu kendim değiştirdim. Daha kötü oldu rolantide stop etmeye başladı. Bende buji kablosunu söktüm yarım saat bekledim, LPG'yi sigortasından iptal ettim ve arabayı 40-50 kilometre benzinle bindim ve şu anda mükemmel ötesi hiçbir sorunum kalmadı rolanti saat gibi dalgalanmadan eser yok. Yorum bağlantısı
Ahmet Kürkçü 27 Aralık 2015 Yazar Paylaş 27 Aralık 2015 Merhaba benzer sorun bende vardı karter havalandırma hortumunu kendim değiştirdim. Daha kötü oldu rolantide stop etmeye başladı. Bende buji kablosunu söktüm yarım saat bekledim, LPG'yi sigortasından iptal ettim ve arabayı 40-50 kilometre benzinle bindim ve şu anda mükemmel ötesi hiçbir sorunum kalmadı rolanti saat gibi dalgalanmadan eser yok.Aynen önce dururken rölantide stop etmiyordu sadece ilerlerken boşa atınca stop ediyordu şimdi daha çok stop etmeye başladı karter havalandırma borusu değişince dediğini yapacam inşaallah çözüm olur teşekkürler. Yorum bağlantısı
Hasan Ali Aydemir 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 O hortumun alt tarafı motorun üstüne değiyormuş erimiş biraz parmağımı değince anladım, sorun ondan olabilir mi? Oraya biraz silikon sürdüm şimdilik ileride değiştiririm. Abi o hortumun motora giren yuvarlak conta gibi bir lastiğini bulamadım yardımcı olurmusunuz Yorum bağlantısı
Ahmet Kürkçü 7 Şubat 2016 Yazar Paylaş 7 Şubat 2016 Abi o hortumun motora giren yuvarlak conta gibi bir lastiğini bulamadım yardımcı olurmusunuzBilmiyorum ben Kayseride sanayiden almıştım hortumu. İnternette bulamadınız mı? Yorum bağlantısı
Orhan Aksakallı 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 usta bende hortum değiştirdim düzelmedi bı usta havaakısmetre dedı degıstırdım ama yıne duzelmedı :) rolanti walf ı değişti düzeldi arabayı sıfırladık zaten değişmeyen parça kalmadı 1 Yorum bağlantısı
Umut Yalınız 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 abiler benim de aracım 1.6 focus 1 HB lovato-fast lpg li.. arac soğukken,ilk çalıştırmalarda lpg ye geçişte stop ediyor..normal sıcaklıkta geçiş yapıyor ama o da biraz arabayı atlatarak (duruyormuş gibi yapıp bir anda ileri atlıyarak) geçiyor.. km hız ibresi de arızalıydı,değiştim,onla ilgili problemler bitti, buji ve kablolar sağlam, lpg cilere enjektörleri kontrol ettirdim,orjinal değil ama sorun yok dediler.. fikir verir misiniz,ne olabilir başka problem? Yorum bağlantısı
Metin Erdoğdu 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Hayırlı ramazanlar. 2005 Focus Collection hatchback aracımla 80-90 km hızla ilerlerken araç stop etti. Teyp falan kapandı. Ne olduğunu anlayamadan gaza bastım ve araç çalışmaya devam etti. Sıkıntı ne olabilir? Yorum bağlantısı
Adem Balta 20 Haziran 2016 Paylaş 20 Haziran 2016 Lpg ise girince hep bozuyor bir yerleri Yorum bağlantısı
Recommended Posts