İçeriğe Yönlendir

C-Max Arka Kapı Döşemesi Sökümü


SİNAN ÇINAR

Recommended Posts

SİNAN ÇINAR

Arkadaşlar c-max aracımın arka kapı döşemesinin nasıl söküleceği ile ilgili pek bir görsel bulamadım ama yabancı bir sitede bir paylaşım buldum.Sizlerle paylaşayım istedim.

 

First of all you will have to get a flat bladed screwdriver and pull the cowel that surrounds the door handle off. Prise the trim out from the window switch side. 

Then you will have to remove the trim from the door grab handle. Using the screwdriver carefull prise the trim off the grab handle. Behind that are X2 10mm bolts. 

Once these have been removed the door card will pull off the door. The doorcard is secured with clips all the vay around and don't always stick to the door card. You might then have to pull the clips out the door and re secure them to the door card. 

Hopefully that's of some help
graphicdo.jpg
graphicdo1.jpg
graphicdo2.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Siteyide ekleseydiniz keşke Sinan Bey, translate ile Türkçe si aşağıdaki gibi..

 

"Her şeyden önce düz bir tornavida almak ve kapı kolunu çevreleyen cowel çekmek zorunda olacak. Cam düğmesi taraftan döşemeyi çıkarınız.
 
Sonra kapı kapmak kolundan Döşeme kaldırmak zorunda kalacak. Tornavida dikkatli ödülü kapmak kolu kapalı Döşeme kullanma. Arkasında X2 10mm cıvata vardır.
 
Bu çıkarıldıktan sonra kapı kartı kapağını kapatın çekeceğim. Kapı kartı etrafında klipsleri tüm vay sabitlenir ve her zaman kapı kartı sopa yok. Daha sonra kapı dışarı klipleri çekin ve kapı kartına onları güvenli re zorunda kalabilirsiniz.
 
Umarım bazı yardım var"
Yorum bağlantısı

Klipslerin yerini özellikle bilmek çok iyi,aksi bir durumda bilmeden kapıya girişmenin zararlarıda bir o kadar kötü.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...