İçeriğe Yönlendir

Köksal'ın Naylonu

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Boyasız göçük düzeltme kiti siparişi verdim, gelince denemelere devam

Bugün kangoonun arka sol direğinde çalıştım biraz soldan sağa öncesi/iş üstünde/sonrası

f6dee4a3be6f5916e4156029df88734b.jpg

Kaputtan

a10ceeaf5987cd7dda93d8126443ce08.jpg

Bu aparatlarla bu kadar şimdilik bakalım set gelince nasıl olacak.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Bayram mesaisi iyi gelmemiş sana :) 

Bu göçük düzeltme için kobay lazım mı kanka ?  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bayram mesaisi iyi gelmemiş sana :)

Bu göçük düzeltme için kobay lazım mı kanka ?  ;)

Şu kit bi gelsin denemelere devam, önceden arabaların çizikleri batıyordu gözüme şimdi çizik+göçükler batmaya başladı. Kaşıntı başladı yine :D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Köksal Yılmaz

Cumartesi günü peşinden geldim

63b24d113b4ffbf265d1b7b49124da2d.jpg

Km sayacı arada bir sıfıra iniyor kafasına göre tekrar çalışıyordu, orjinali ile yeniledik

0b651410037eeb7741d952662e4d784a.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Bizimkiler geçen hafta dönünce cumartesi güzelce iç-dış temizledim, focusu da yıkadım ancak yorucu olunca fotolar az olmuş bu sefer

669df2e78082bbf3bae5af91899c69db.jpg

Hiç sevmediğim kılıfları babam yokken söktüm(sorsam bahaneler bulup sökme diyecek), döşemeler iyi durumda ancak temizlik gerekli, o da gelecek dönemde, arabanın tabanının kauçuk olması çok iyi apc ler ile kolayca temizleniyor, kir tutma derdi yok. Pratik araç,
5514d7d675aa98d3859fd502316309f3.jpg

1d3085d4f528ba132108dc9c3b1d7cb0.jpg

ec4417fab948bb4dd1782db02d4169f8.jpg

1a5572ac8c10c17e13eb5bd343051f44.jpg

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün

Jantların boya programında değişiklik oldu haftaya Giresun yolu görünüyor haftaiçi yazlık lastik de alınacak, iş yine başa düştü

2 kutu aldım 3-4 kat attım, 2.kutuda % 30 civarında kaldı dokusu güzel bir boya ancak esas olay zemini güzel hazırlamak. Tam kazınmamış yerleri 4 kat da atsam tam kapatmıyor. Genel olarak memnun kaldım boyadan.

abim bu boya sökücünün kullanımı temızlemesi zor mu? bizim sık kollu titanyum jantı zımpara falan olacak gibi değil. boya sökücü atsak temızlesek astarlasak altlık yapmış olur muyuz. bi tık daha koyu grı düşünüyorum içten içe bi gun metal merakı var ne dersin ?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

abim bu boya sökücünün kullanımı temızlemesi zor mu? bizim sık kollu titanyum jantı zımpara falan olacak gibi değil. boya sökücü atsak temızlesek astarlasak altlık yapmış olur muyuz. bi tık daha koyu grı düşünüyorum içten içe bi gun metal merakı var ne dersin ?

Titanyum jantına yapılacak en güzel şey satmak :D

Boya sökücü öyle süreyim hoooopp boyayı çıkarsın bir ürün değil, ben kuzinenin üstünde ısıttım(ısı tabancası ile takviye yaptım) jantları yine de çok uğraştırdı. Niyet varsa kumlama+boyacıya ver derim.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

:D

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yüzü hep gülesice abim bu kanguruya kamerayı nasıl bağlayacağız? Kabloları görünmeden nerden geçireyim?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yüzü hep gülesice abim bu kanguruya kamerayı nasıl bağlayacağız?

Sol direk içinden, kapı fitili arasından orta konsol, ekrandan alacağız. Sigorta paneline gitmeye gerek yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Sol direk içinden, kapı fitili arasından orta konsol, ekrandan alacağız. Sigorta paneline gitmeye gerek yok

Elektriği tavandan almaya yer yok mu abi? torpidonun hemen üstüne mi koyacaz kamerayı? Ayna arkasında daha az yer kaplıyor iyi olurdu :unsure2:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tavan lambası ortada, niye oraya kadar çekesin ki, ha döşeme ile tavan arasından alırım dersen olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Elektriği tavandan almaya yer yok mu abi? torpidonun hemen üstüne mi koyacaz kamerayı? Ayna arkasında daha az yer kaplıyor iyi olurdu :unsure2:

Anlatımı yanlış anlamadıysam yukardan assağıya indirerek anlatmış , yani tavan-sol direk sonra orta konsoldaki ekran olarak anladım ben
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Mesaiye kaldım zaten kafa 1 milyon, eve gidince sakince okuyayım :fiuw:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Anlatımı yanlış anlamadıysam yukardan assağıya indirerek anlatmış , yani tavan-sol direk sonra orta konsoldaki ekran olarak anladım ben

Alınacak olan enerjinin nereden alınacağını anlatmış şair :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ocakbaşında konuşsanız bu konuyu?

Bu saatte bulunabilecek en mantıklı fikir. Tez zamanda keyfi mangal yapmalı.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat
(düzenlendi)

Bu saatte bulunabilecek en mantıklı fikir. Tez zamanda keyfi mangal yapmalı.

Yav he he yaparsınız.... :) tarihinde Mustafa Serhat tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yav he he yaparsınız.... :)

pek bi kıskanç gördüm sizi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

pek bi kıskanç gördüm sizi

Gelmesem çatlardım zaten :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Gelmesem çatlardım zaten :)

Benim işim uzadı yoksa kaçırmazdım, sağolsun Barış abi aradı yemeğe geçmeden önce :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Bugün yarım günü fırsat bilip uzun yol öncesi camlara seryum oksit uyguladım. Derin çiziklere uğraşmadım 2 kat geçtim ve örümcek ağını temizledim. Akşam testinden başarı ile geçti. Farlar bile daha iyi gösteriyor gibi geldi. Ön camdan sonra tüm camlara kireç vs lekeri için seryum geçip yine tüm camları G techniq G5 ile korumaya aldım.

4b18dde4de4d59594f796626a69b22a6.jpg

24bebc3ace0856412222ebd12a150312.jpg

1a336a2cb63dd026d1b240a7dafd36c5.jpg

d4d926eb045777a1f889e7f82010cd4e.jpg

dee38f754c1dc593190252ee379b139a.jpg

Akşam testi

0eb75a11362887cf6c3d2dae63bb9df9.jpg

Abi far deseni bu, nedir bunun sorunu acep?

29dbca655034584e40482a4bc566d2a1.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Abi geçenlerde bir kango gördüm, daha önce sana dediğim cam arasına siyah folyo çektirmiş güzel olmuştu birdaha görürsem fotograflayayım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bana ampuller oturtulamamis gibi geldi. Özellikle sag tarafta aydinlatma sorunlu. Kesim cizgisi gayet iyi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...