Gökhan Öz 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 İlk defa ford aracım oldu. Yedek parça ve aksesuarda bazı ürünleri arıyorum, aracım ford courier. Ancak en basitinden jant kapağı alacağım servis tane 50 diyor , dışarıda bakıyorum otosan yazıyor ama 4 tane 40 TL diyor. Düşünüyorum ford-otosan değil mi bu kurum? Otosan daha kalitesiz mi? İç dikiz aynası aldım kutu üzeri ford logolu. Özellikle orjinal olsun diye sordum. Aldım geldim üzerinde otosan yazıyor. Hadi neyse dedim ama takarken tırnağını kırdım. Şimdi kafam karıştı. Otosan yazanı almamak mı lazım? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Parçaların üzerinde Ford yada Otosan yazması, orjinal oldukları anlamına gelmiyor maalesef. Büyük ihtimal o ucuz ürünler yan sanayidir. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Parçaların üzerinde Ford yada Otosan yazması, orjinal oldukları anlamına gelmiyor maalesef. Büyük ihtimal o ucuz ürünler yan sanayidir. +100 Yorum bağlantısı
Efe Özer 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 (düzenlendi) Mekanıkte orjınal famaco kullanın.Mesela ben diskleri orjinal famaco aldım.Motorcraft uretıyor.Fıltre gıbı urunlerde otosan kullanabılırsınız.Ben ıc dıkız aynasınıda otosan aldım sımdıye kadar 10 kere camdan sokup gerı takmısımdır tas gıbı sapasaglam.Orjınalı famaco ıdı.Sizin aldıgınız urun sahte yada yan sanayı olabılır.Son olarak otosanın jant kapagının tanesı 40 tl.4 tanesının 40 tlye satılmasının ımkanı yok sahtedır.Zaten ayırt etmek cok kolay.Jant kapagını bıraz bukun kırılırsa yan sanayı, esnemeye devam edıp gerı duzelırse kalıtelıdır.Bu arada otosanda yan sanayı dıye gecer.Burda kalıte onemlı. 28 Ocak 2016 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Bende parçayı ilk fordtan sorgulatıyorum bulursam alıyorum gelenlerin üzerinde ford yazıyor,otosan yazana hiç denk gelmedim. Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 (düzenlendi) Üzerinde otosan yazanlar genelde yerli tedarikçilere ford-türkiyenin yani otosanın yaptırdığı ürünler. Motorcraft, Fomoco(ford motor company) yada Ford yazanlar ise montajda araca takılmış orjinal olanlar. Bunlarda fordun yabancı tedarikçilere yaptırıp üzerine isim yazdığı parçalar. Mesela fren balatası ate'dir ama kutusunda motorcraft yazar. gibi gibi 28 Ocak 2016 tarihinde Hasan Ekci tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts