İçeriğe Yönlendir

Subaru Legacy 2.5 Outback Manuel 1997 Hakkında


Emrah Uludağ

Recommended Posts

Emrah Uludağ

Merhabalar.

Bir arkadaş için maximum 17bin bütçeyle sorun çıkarmayacak aile arabası arıyorduk. Yumurta kasa accent'den makyajsız marea'ya, 8v 2.0 megane 1'den 1.25 fiesta'ya kadar çok geniş bir skalada aramalar yaparken karşımıza bu çıktı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-ihtiyactan-satilik-269083776/detay

Fiyatı piyasasının altında ama detayını henüz ogrenemedik. Akşam tekrar ulaşmaya çalışacağız.

Aracı biraz gogılladık ama pek kullanıcı yorumu yok. Bakalım öğrenmeye aç dimağlara buradan bir şey çıkacak mı :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

İlk defa gördüm bu aracı, forum olarak tavsiye edilmeyeceğini düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Fatih Erden

Efsane legacy yeni modelleri çok hoş özellikle yüksek beygirli su karlı yolları dozer gibi açan videoları izledikçe alınası gelip LPG uyumsuz 70 binde 1 kez subap değişimi akla gelince vazgeçelen araç genede alınası duruyor su videolarıizledikçe

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

en büyük sıkıntısı parça sıkıntısı olabilir,piyasada az ve pahalıdır tahminimce..

Yorum bağlantısı

2.500 motor surekli dortceker bir japon. Daha donanimlilari da var. Subaru genis kitlelere hitap etmez zaten. Ucuz diye alip kullanandan almak yerine Subaru duskunlerinden almakta fayda var. Onlarin gittigi servisler bile genelde ayni.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Sorunsuz olsa 17bin tl ye böyle bir arabayı satışa koymazdı sanırım :)

Sorun da arıza vs değildir, subaru zor bir araçtır. Yağını koyup devam edeyim değildir.

Arkadaşım 49 bin TL ye kazasız 400hp gücünde 2.0 forged yapılmış impreza aldı. Gücü bakımına yettiği için aldı. Ortalama yakıtı 16-17 lt idi. Siz düşünün :)

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bu motor Boxer motor olması lazım. Boxer motor için buji nasıl değişir diye araştırırsan vaz geçmene yetecektir. :good1:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bence de bu tarz araçlar belli bir zümrenin üstüne hitap ediyor, hele ki bu şekilde geçmişi belli olmayan araçlara hayatta girilmez derim....

Yorum bağlantısı
Fatih Kasa

Güzel araba fakat LPG ve sübap bozulması durumunda komple motor inmesi gerektiğini duyunca vazgeçtiğim araç (üst kapak üzerinde açılamıyormuş.) 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ

Subap değişimi sıkıntısını sayenizde öğrendim. Araç hala çok çekici ama almak için subaru aşığı olmak gerek onu anladım.

Çok teşekkürler aydınlatıcı yorumlarınız için.

Yorum bağlantısı

Bu motorun parçasını özellikle de ustasını bulmak hayli zor olsa gerek. Ben Balıkesir'de yaşıyor olsam cesaret edip alamazdım.

Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Eski bir subaru kullanıcısı olarak,parça sıkıntısı çekeceğinizi subaru türkiye distribütörünün kendi içlerinde karmaşa yaşamaları parça tedariği konusunda sıkıntılar yaratabiliyor.Artı çok pahalıdır parçaları,2008 subarumun kaput ve camını 1,5 ay bulamamamıştık.Artı lpg uyumsuzluğu var subap eritme olayı çok daha kısa sürede oluyor.Hele eski yorgun bir subaruya girmenizi hiç tavsiye etmem.Kullanımı çok başka araçlardır ama vakit ve nakit sıkıntısı olmayanlara ;)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...