İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Korhan Şenörer

Hey gidi günler hey, bunları hatırlamayanları düşünürsek yaşlanıyomuyuz ne ?? :unsure2:

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Laurel ve Hardy'yi küçükken çok seyrederdim, hatta çizgi romanlarını alırdım. Çocuktuk o zaman, kaç seneler geçmiş...

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Hiç anımsayamadım bak şimdi kimdi acep bunlar. kabineden flanmıydılar? :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

İlginç bir çalışma hatta ilginç bir çalışan buldum sabah sabah, tüm çalışmalarını izlemenizi tavsiye ederim...:)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mükemmel, üşenmemiş her noktayı görmüş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Mükemmel, üşenmemiş her noktayı görmüş.

Benim gibi hafiften üşütük galiba..:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Murat hocam,

O 3,5" ve 5,25" lik disketler hala çalışıyor mu? Nereden buldun hocam. Geçen yıla kadar 3,5" likleri bekletiyordum. 100-120 tane vardı, hepsini attım.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Benim değil bunlar Hüseyin hocam. Bende 1-2 tane 3.5 var çalışır durumda. 5.25 disket var sürücü yok. Aklıma getirdin alayım bi tane. ;)

5,25" likler sanıyorum çalışmazlar. Bir de kendi kendilerine virüs üretebilirler. Bendeki 3,5" liklerde öyle olmuştu.

Yorum bağlantısı

Bakın bakam bura ne varmış:

O da bişey mi Murat abi. Sen benim sinema setini duysan bayılacaksın demekki :crazy::tongue2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

" Ah bu geri zekalı örümcek beyinli kot kafalı batı hayranı amaçsız gençler " diyecektiniz sanırım diliniz sürçtü :p

Bu ifadeleri kullanırsak onları daha da kaybederiz onun için ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Daha ne kadar kaybedebiliriz ki? Çok üzücü ve acınası bir manzara :( Bir akrabası vefat etse bu kadar üzülmez belki de!!!

Önünde daha iyi bir örnek var mı varsa bile o örneği gösteren var mı? Sadece gençlere yüklenmek hata olur

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...