İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Alper Demir

En sonunda, "bunu hyundai veya honda'nıza yapın" mı diyor? :D  Bu videodan sonra bir gün VW alırsam kimseye "yavaş örtün şu kapıyı" demiycem :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

"Golf 6 buldukta kapısında tepinmesi kaldı" yorum güzel :D

Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Alttaki yorum çok hoşuma gitti :unsure2: 

samet mert 4 ay önce

Arkadaşımın şahininde denedim kapıyı hızlıca kapattıktan sonra diğer testleri yapacak bir aracımız olmadığından teste ara verdik...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Aydın
(düzenlendi)

Bu videoya cevap olarak 91 model Honda Civicte daha beterini yapmışlardı.

Onun kapısıda aynı şekilde kapanmaya devam etti.

Videoyu aradım bulamadım bulunca buraya koyarım.

Reklam kokan hareketler bunlar.

tarihinde Fatih Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Arkadaşlar iyi hoş vw için övünülecek bir test olmuş.  Fakat bu araç sıfır bir araç ve bayiide yeni sahibini bekliyor. Şahsen ben o aracı almak istemezdim. Yeni sahibi için üzüldüm doğrusu. Bu gördüğümüz yanı allah bilir o arabaya neler yaptılar. O arkadaş kendi binmeyecek nede olsa tepinip duruyor :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yazılmış, egzos su altında kalsa dahi araç çalıştığı sürece hiçbirşey olamaz. Basınç patatesi dahi fırlatıyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Yazılmış, egzos su altında kalsa dahi araç çalıştığı sürece hiçbirşey olamaz. Basınç patatesi dahi fırlatıyor :)

Servet abi senin tecruben vardi demi.
Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman

Süper olmuş ya.Muğla da deli bir tane değil anlamış olduk :D:p

deli çokkk orda bacanak :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

• photo-thumb-45943.jpg?_r=1383815260

Yönetime sesleniyorum; hani kendi resmimizi koyacaktık avatar olaraktan? Hikmet Bey, Tom Selleck resmi koyunca niye sesiniz çıkmıyor? Şimdi ben Brad Pitt koyım mu ha, koyum mıı? :crazy:

ne olurdu biraz daha sabretseydin!, her foruma girişte, bir şey paylaşım da hayran, hayran bakıyordum...

Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/VrhMBPe7Udo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

bende car crash compilation  hastasıyım. canınız sıkılınca vakit geçiriyor. şiddetle tavsiye ederim..

http://youtu.be/VrhMBPe7Udo

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman
(düzenlendi)

http://www.youtube.com/watch?v=E7oJKpEq8Zg#t=244  

bi bakın yeni eksoz modeline :D  :bravo:  :bravo:  :D  :D  :D

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/E7oJKpEq8Zg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

tarihinde Şahin Efe Kahraman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ben de hayran hayran bakıyodum da gısgandım, ondan şey ettiydim. :p İsterim ben de koyayım bired pit. Aynı ben; gözlükleri çıkar, saçları at, yanakları doldur, al işte aynısı. :crazy:

Saçlar derken Abi??  :p

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Ben de hayran hayran bakıyodum da gısgandım, ondan şey ettiydim. :p İsterim ben de koyayım bired pit. Aynı ben; gözlükleri çıkar, saçları at, yanakları doldur, al işte aynısı. :crazy:

Tamam değiştiriyorum, sizi daha fazla üzmeyeyim... ama hatıra olarak burada kalsın! 0ph925h.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...