Gökhan Efiloğlu 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 herkese hayırlı akşamlar değerli dostlar size bi sorum olucaktı bu linkteki http://www.fordtoptancisi.com/#product&id=2306mafsensörünü temizlemek istedim ancak yapamadım içi açılmıyor plastik birbirine perçinli gibi nasıl yapabilirim yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 13 Şubat 2016 Yazar Paylaş 13 Şubat 2016 temizlemekte ki amaç nedir?sarsıntılı çalışma yakıt artması ve osman ustanın tavsiyesi Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 13 Şubat 2016 Yazar Paylaş 13 Şubat 2016 amac dogru ama hedef yanlış bu resimdeki maf sensörü degil site icerisinde ararsanız temizligini yapan bi kac konudan yardım alabilirsiniz site aradım fakat burada belirtilen maf sensöründen benim aracımda yok google da arattığımda maf sensörü diye bu çıktı Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 13 Şubat 2016 Yazar Paylaş 13 Şubat 2016 buyrun benim hava filtresinin çıkışında bu yok işte problem o sadece hava sıcaklığını ölçen sensör var şuna benzer bi parça var Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 13 Şubat 2016 Yazar Paylaş 13 Şubat 2016 (düzenlendi) bildigim kadarı ile yardımcı olmaya calıştım ama bunun acıkçası ne oldugun bilmiyorum. resimdekinin de neye benzedigi belli degil ama istersen onu temizleyin bi deneyin diyecegim ama bi şeye yarayacagını da sanmıyorum. site içinde illaki yardımcı olaçak biri cıkar bekleyip görelim bu parçayı çok temizledim bişey farketmiyo çok teşekkür ederim normalde hava filtresinin çıkışında bu sensör var açıklamasında da bu yazıyo SENSOR:HAVA FILTRE,EMILEN HV.ISISI,ALT(ACT) 3477940 TRANSIT CONNECT (2002) fakat bunu temizlediğimde bişey farketmiyo 13 Şubat 2016 tarihinde Gökhan Efiloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 Sizin aracta maf degilde map sensoru olabilir. Resimdeki maf degil ancak. Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 14 Şubat 2016 Yazar Paylaş 14 Şubat 2016 Sizin aracta maf degilde map sensoru olabilir. Resimdeki maf degil ancak.sani abi bende çözemedim benim araçta ne var osman usta maf var dedi ama h.filtresi çıkışında sensör yok map tır o zaman dedik onu bulamadık enteresan bi durum Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 16 Şubat 2016 Yazar Paylaş 16 Şubat 2016 osman ustaya gösterdim aracımı maf yada map ikiside yok dedi katalizör dolmuş olabilir uzun yol yap dedi Yorum bağlantısı
Recommended Posts