İçeriğe Yönlendir

Focus 2,5 . Ne Dersiniz?


Metin Mankal

Recommended Posts

Metin Mankal

Herkese merhabalar.

Pejoyla bir seneyi doldurmaya az kaldı. Bu kez kaşıntım erken tuttu.Genelde iki yılda bir değiştirirdim. Neyse lafı uzatmayım.Bir arkadşımın arkadaşında 2010 focus titanyum dizel var.Aracın ilk sahibi 104 bin km de.Arka kapı ve çamurlukta boya varmış sadece.Fiyat olarak 44.000 diyor.İnternet fiyatları çok değişken gerçekten. Fiyatı konusunda tam emin olamadım.Uygunmudur fazlamıdır.Ayrıca yakıt durumu ve konforu nasıldır.Yardımcı olursanız sevinirim.

  Pejonun Yakıt v.s herşeyinden ziyadeiyle memnunum.Bir tek o sert süspansiyona alışamadım.Sırf bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum.Bakalım cumartesi fordu görmeye gideceğim.Kafama yatarsa aracım içinde ilk olarak buradan ilan açarım.

     Saygılar....

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu

Fiyat bence uygun. Temizse alın.


Yalnız süspansiyon açısından söyleyeyim bir Focus 2.5 sahibi olarak, en sert araçlardan biridir. Pek fark hissetmeyebilirsiniz, söylemesi.

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

fiyat normal gibi eğer araç temiz kullanılmış ise. focus 2.5'ların da süspansiyonları serttir. ben de bazen çok sert diye şikayet etsemde yol tutuşu ve motoru o açığı kapatıyor. iyi bir expertiz ve pazarlıkla alınabilir bence.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

2010 model 104k.  yetkili serviste dpf sine baktırın.  ;)

abi dpf neden baktırmak gerekiyor ? 2006 tdci 193000de ben hiç baktırmadım.100 bin kmden beri bizde araç

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

2006 da dpf yoktu.  :)

euro5 dizel motorlarda dpf var.

Sorun yok o zaman teşekkürler saygılar abi :)

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Fiyat uygun ilk sahibi de arkadaşınızmış alınabilir

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Fiyat iyi tanıdıktan olması dahada iyi. Süspansiyonise sizi tatmin etmez . Ama motor ve  yol tutuş yüzünüzde tebessüm oluşturacaktır. :good1:

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Yardımlarınız için çok teşekkürler.Ben f1 gibi yumuşak süspansiyonlu olacağını düşünüyordum doğrusu.Bakalım hafta sonu bir göreyim arabayı.

Bir de bu kasa focuslarda da pejo motoru kulalnılmıyormuydu?

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

evet arkadaşlar en doğru yorumları yapmışlar zaten araba temizse bilindikse alınır kanımca triger durumu ne olmuş ona göre pazarlığa oturmak lazım aynısından bende de var 2009 maşallah süspansiyonları kütük gibi motor olarak çok verimli bir motor yakıt ise tatmin edici uzun yolda 4-4/5 civarı şehir içi çok değişken

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Dün focusu inceledim.Kaporta aksamı gayet iyi.Ancak içi biraz fazla deforme olmuş gibi.Vites kolu ve direksiyon fazlasıyla yıpranmış.Bu da bende şüphe doğurdu açıkcası.Kozmetik olarak içi pek iyi gelmedi bana.Pejolar trim sesiyle meşhurdur ancak bu focusta daha fazla trim sesi mevcuttu.İyi tarafı dpf bakımı yeni yapılmış.Sony müzik sistemi gerçekten harika...Yakıt pejoya göre biraz fazla gibi..Süspansiyon neredeyse pejo kadar sert.Firen sistemi pejonun yanına bile yaklaşamaz.

 Focustan vazmı geçtim.Hayır..Focus bakmaya devam.Tek kriterim 2,5 kasa ve titanyum veya titanyum x olması.Benzinli dizel farketmez.


düşünürseniz babamın aracı mersinde. kusursuz diyebilirim detaylı açıklama ilanda mevcut. 46 bin son fiyat.

 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-kusursuz-temizlikte-az-km-full-servis-bakimli-273941387/detay/

Ali Kardeş aracınız gerçekten çok güzel ama şu an için limitim 43 o da aracımı kafamdaki fiyata satabilirsem.İlgin için teşekkürler.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

Şu an kararsızım ama benim 2008 titanium var komple servis bakımlı titizliğimi forumda bilenler bilir 60,000de karar verirsem size gitsin

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...