İçeriğe Yönlendir

Navigasyon Ile Başladık..

Misafir

Recommended Posts

Misafir
(düzenlendi)

navigasyon gerçekten mükemmel çıktı.bu gün çok işe yaradı.

video ve ses performansı harika.arkadaşlara acayip hava attım.en ufak takılma tekleme yapmadan youtube kliplerini bangır bangır oynatıyor.misafirlerim gelmişti ankaradan resmen ağızları açık kaldı.

Navigasyon gerçekten çok işe yarıyor.. Video oynatımı gerçekten çok kaliteli oluyor ben zaten pek mp3 olarak dinlemiyorum sevdiğim şarkıların kliplerini youtube üzerinden indirip öyle dinliyorum.. Ben dinlerken yanımdakiler izliyorlar :)

Bluetooth gelen aramada bir çaresi olacağını zannetmiyorum ama olurda çözüme dayalı bir yanıt alırsanız bende öğrenmek isterim neticeyi. 

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy

Çok teşekkür ederim. :) Bismil evet iyi hoş yerdir.. Geçenlerde yeni ehliyeti almak için oradaki emniyetten başvuru yaptım.. Diyarbakır'da hazirana kadar sıra var. :) Aleyküm selam Mustafa bey.

Çok şık olmuş Alpaslan bey. Allah kaza bela vermesin. :nazar:  Dediğiniz gibi bir bütün orijinal parçaymış gibi görünüyor.. Kalemi bulmanıza sevindim umarım işinizi fazlasıyla görür. Benim için bu kadar zahmete girmeseydiniz keşke. Bu arada bende bugün navigasyon kartımı taktırdım canavar gibi şimdi maşallah..  :)

Ne zahmeti canım.Hem yeni bi şeyler öğrenmiş oldum.Bu arada kartınızın gelmesine sevindim.Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ne zahmeti canım.Hem yeni bi şeyler öğrenmiş oldum.Bu arada kartınızın gelmesine sevindim.Hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim. :) Sağolun.

Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy

Çok teşekkür ederim. :) Sağolun.

Rica ederim.

Sırada ne var Tolga bey.

St spoiler body kit vs.Bi şey varmı planlamada.

Benim çok abartı olmayan orjinalden biraz daha uzunmu desem çıkıntılımı desem spoiler çok hoşuma gidiyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

Rica ederim.

Sırada ne var Tolga bey.

St spoiler body kit vs.Bi şey varmı planlamada.

Benim çok abartı olmayan orjinalden biraz daha uzunmu desem çıkıntılımı desem spoiler çok hoşuma gidiyor.

Teşekkür ederim Alpaslan bey.. Dün aracıma hem spoiler hem ön camlara film hemde iç ayak aydınlatmalara beyaz led taktırdım.. fotoğrafları arabamın sayfasında görebilirsiniz.. link aşşağıda. :)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/279843-çok-fena/page-3

Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy

Navigasyon gerçekten çok işe yarıyor.. Video oynatımı gerçekten çok kaliteli oluyor ben zaten pek mp3 olarak dinlemiyorum sevdiğim şarkıların kliplerini youtube üzerinden indirip öyle dinliyorum.. Ben dinlerken yanımdakiler izliyorlar :)

Bluetooth gelen aramada bir çaresi olacağını zannetmiyorum ama olurda çözüme dayalı bir yanıt alırsanız bende öğrenmek isterim neticeyi.

Tolga bey bu gün navitech i aradım.Teknis servisten bi arkadaşa bağladılar.bu tur problemleri çozmek icin 3-4 aylık periodlarla guncelleme yaptiklarini ve bu zaman zarfında problemin cozulecegini soylediler.her cikan tel modeli için ayrı ayrı yerine toplu guncelleme yapiyorlarmiş.benim tel note4.sizinki neydi?
Yorum bağlantısı
Misafir

Tolga bey bu gün navitech i aradım.Teknis servisten bi arkadaşa bağladılar.bu tur problemleri çozmek icin 3-4 aylık periodlarla guncelleme yaptiklarini ve bu zaman zarfında problemin cozulecegini soylediler.her cikan tel modeli için ayrı ayrı yerine toplu guncelleme yapiyorlarmiş.benim tel note4.sizinki neydi?

Benimki de iPhone 6s Plus.. İnşallah tez zaman'da çözerler Alpaslan bey.

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Merhaba arkadaşlar, konunuzu takip ediyorum sürekli,, okuduğum kadarıyla lastik basınç ayarı yapılamıyor, lastik basınç ayarının yapılamaması büyük eksiklik, bişey oldu emu son basınç değerlerini unutursa her arabaya bindiğinizde bızıklicak, insanın sinirleri bozulur 3-5 gün sonra

Yorum bağlantısı
Misafir

Merhaba arkadaşlar, konunuzu takip ediyorum sürekli,, okuduğum kadarıyla lastik basınç ayarı yapılamıyor, lastik basınç ayarının yapılamaması büyük eksiklik, bişey oldu emu son basınç değerlerini unutursa her arabaya bindiğinizde bızıklicak, insanın sinirleri bozulur 3-5 gün sonra

Çağatay bey valla bugüne kadar hiç öttüğünü duymadım. Hatta bir kaç kere de lastik havası kontrolü yaptım, bir defasında lastiğimin havası ciddi seviyede düşmüştü lakin bunda bile ses çıkmadı.. Açıkçası çok söyleniyor bu basınç sesini ama duymak nasip olmadı daha.

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Sizde bi sıkıntı olabilir,, bende bir iki kere öttü,, yanlış bilmiyorsam %25 civarında değişim olduğunda (toleransı biraz yüksek) her arabaya binerek kontak çevirdiğinizde bi kaç kere dinilop yapıyor.. :)) yanlış hatırlamıyorsam yolda da bi kere ötmüştü ama dediğim gibi yanlışda hatırlıyor olabilir, yani yolda giderken ara sıra yapıyor mu bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Misafir

Sizde bi sıkıntı olabilir,, bende bir iki kere öttü,, yanlış bilmiyorsam %25 civarında değişim olduğunda (toleransı biraz yüksek) her arabaya binerek kontak çevirdiğinizde bi kaç kere dinilop yapıyor..  :)) yanlış hatırlamıyorsam yolda da bi kere ötmüştü ama dediğim gibi yanlışda hatırlıyor olabilir, yani yolda giderken ara sıra yapıyor mu bilmiyorum.

Valla bir kere öttü hatta ekranda lastik işareti de çıktı ama o da arabayı ankaradan alıp geldiğim gündü.. Peki oldu ki diyelim öttü. bunun çözümü nedir acaba.. bir lastikçiye gidip tüm havaları aynı yaparsam yada benzin istasyonunda ki otomatik hava pompalarında misal hepsini 33 basınç yapsam düzelir mi? 

Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy

Valla bir kere öttü hatta ekranda lastik işareti de çıktı ama o da arabayı ankaradan alıp geldiğim gündü.. Peki oldu ki diyelim öttü. bunun çözümü nedir acaba.. bir lastikçiye gidip tüm havaları aynı yaparsam yada benzin istasyonunda ki otomatik hava pompalarında misal hepsini 33 basınç yapsam düzelir mi?

Aynen öyle cihazı kullanan biri ile serviste görüşmüstum.Tek yapamadığı şey lastik ikazını resetleyememek.Çaresi çok basit.lastik basınçları normal olduğu surece problem yok.şişirince ikaz kayboluyor.zaten hiçbirimiz inik lastikle yolculuk yapmak istemeyiz değilmi
Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy

Bu arada cihaz üzerinden arama yaptığınız zaman isim gözüküyor..geçenlerde bende aramalarda isim çıkıyordan kastım buydu zannedersem.. Arabada olduğum için direkt foto ekleyemiyorum..

http://s13.postimg.org/pfwgr9miv/image.jpg

Evet daha once dedigim gibi problem sadece gelen aramada.teknik servisteki elemanada soyledim.doğal olarak telefonu açıp açmamaya karar vermek için ismini gormem gerekir
Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Basınçları son sıfırladığınız zamana getirdiğinizde bencede olur (sıfırlama yaptığınızda hepsi 33 müydü bilmiyorum, bu arada lastik basıçlarında ön ve arka birbirinden lastiklerin basınçları farklıdır, en azından bende öyle, kapıyı açtığınızda havalar yazar) ama hani olurda bi şekilde emu bu ayarları unutursa veya değiştirmeniz gerekirse nasıl olacak bilmiyorum :) servis belki yardım edebilir ancak.

Birde dip not olsun lastik basınçları çok önemlidir, nerdeyse zincirleme kazaya karışacaktım bi kere. Bastığım istasyon 3 bar fazla basıyormuş bende yakıt artmasın diye hep üst sınırda basıyordum, o gün kontrol etmeden yola çıksaydım büyük ihtimalle öndekine girecektim..

Yorum bağlantısı
Misafir

Basınçları son sıfırladığınız zamana getirdiğinizde bencede olur (sıfırlama yaptığınızda hepsi 33 müydü bilmiyorum, bu arada lastik basıçlarında ön ve arka birbirinden lastiklerin basınçları farklıdır, en azından bende öyle, kapıyı açtığınızda havalar yazar) ama hani olurda bi şekilde emu bu ayarları unutursa veya değiştirmeniz gerekirse nasıl olacak bilmiyorum :) servis belki yardım edebilir ancak.

Birde dip not olsun lastik basınçları çok önemlidir, nerdeyse zincirleme kazaya karışacaktım bi kere. Bastığım istasyon 3 bar fazla basıyormuş bende yakıt artmasın diye hep üst sınırda basıyordum, o gün kontrol etmeden yola çıksaydım büyük ihtimalle öndekine girecektim..

Valla bende hatırlamıyorum ama genelde hep 33, yani yazan hava barı neyse onu vuruyorum 4 lastiğe de.. 20 gün kadar oldu zannedersem navigasyonu takalı belki biraz fazla o dönemden beri her yakıt almaya gittiğimde lastikleri istasyonda şişiriyorum bu zamana kadar hiç ses gelmedi.. şimdi bunu yazdım ya bende öyle bir şans var ki bugün arabaya bindiğimde kesin ötecektir. :D  Benim de ön kapı iç tarafında hava basınç yazmakta.. Nisan ayında galiba km dolmadığı için ama yılı dolduğu için servise yol gözükecek gittiğimde bununla ilgili bir çok sorum olacak kendilerine.. 

Allah yüzünüze bakmış gerçekten çok önemli ne bir eksik ne bir fazla her zaman kararına hava vurmakta fayda var. benimde kötü tecrübelerim oldu önceki araçlarımda.. lastik ve fren balatalarına acayip önem veririm.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Valla bende hatırlamıyorum ama genelde hep 33, yani yazan hava barı neyse onu vuruyorum 4 lastiğe de.. 20 gün kadar oldu zannedersem navigasyonu takalı belki biraz fazla o dönemden beri her yakıt almaya gittiğimde lastikleri istasyonda şişiriyorum bu zamana kadar hiç ses gelmedi.. şimdi bunu yazdım ya bende öyle bir şans var ki bugün arabaya bindiğimde kesin ötecektir. :D  Benim de ön kapı iç tarafında hava basınç yazmakta.. Nisan ayında galiba km dolmadığı için ama yılı dolduğu için servise yol gözükecek gittiğimde bununla ilgili bir çok sorum olacak kendilerine.. 

Allah yüzünüze bakmış gerçekten çok önemli ne bir eksik ne bir fazla her zaman kararına hava vurmakta fayda var. benimde kötü tecrübelerim oldu önceki araçlarımda.. lastik ve fren balatalarına acayip önem veririm.

önler 33, arkalar 26 olmalı

Yorum bağlantısı
Misafir

önler 33, arkalar 26 olmalı

valla ben yıllardır hep öne arkaya aynı havayı vurdum durdum.. dediğim gibi benim arabalarımın en temiz yeri arka koltuklardır kimseler binmez yük olmaz ilk günkü gibi temiz durur :)

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

zaten o değerler (kapıdaki yazan) aracın yük altında olmadığı değerler.  ;)

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Arkada fazla hava olursa ani frende arka ayrı kayabilir, dikkat edin

Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy

Araba kaymasın diye bi suru sistem var.abs,ebd,esp ......bi zamet arka lastik 32 diye kaymayıversin.basıma hiç gelmedi.insallah gelmezde.eski aracımda 6 senede 3 kere hava basmışlığim var.hiç kontrol etme adetim yoktur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...

Güle güle kullanın. Ne kadara yaptırdınız acaba ?

Çok teşekkür ederim montajla birlikte 1500 tl.

Yorum bağlantısı
Eren OZEN

Kardes hayirli olsun gule gule kullan emi :) o zaman banada biraz bilgi ver. Kasma donma yapiyormu? Ses kalitende olumlu olumsiz degisme oldumu? Benim arac 2010 titanium fiesta bluetooth yok bunu takinca bluetooth geliyormu? Dreksyondan dugmeler ile kumanda varmi? Ayrica siyah olan cerceveyide mi navi ile beraber taktirdin? Nerede yaptirdin servisse eger hangi servis ve ne kadara yaptirdin :D aklima gelenler bunlar hepaini istiyorum hepaini :D

Yorum bağlantısı

Kardes hayirli olsun gule gule kullan emi :) o zaman banada biraz bilgi ver. Kasma donma yapiyormu? Ses kalitende olumlu olumsiz degisme oldumu? Benim arac 2010 titanium fiesta bluetooth yok bunu takinca bluetooth geliyormu? Dreksyondan dugmeler ile kumanda varmi? Ayrica siyah olan cerceveyide mi navi ile beraber taktirdin? Nerede yaptirdin servisse eger hangi servis ve ne kadara yaptirdin :D aklima gelenler bunlar hepaini istiyorum hepaini :D

Teşekkür ederim aslında sorduklarınızın tüm cevabı konu içinde var neyse yine yazalım. :) Kasma donma yok ses kalitesi çok iyi değişme yok. bluetooth ürün üzerinde var, geliyor.. direksiyondan kumanda var. çerçeve kendi orijinali. fiyatı yukarıda yazdım servis beni yönlendirdi ürünü satan yerden alıp montajı da aynı yerden yaptırdım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...