Adnan Tayfur 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Öncelikler herkese merhaba aranıza yeni katıldım 2 ay önce mondeo 2006 model tdci otamatik aldım. aracı 140 bin km de aldım şuan 144 binde . aldıgım zaman yagını degiştirdim. Diger bakımların sürelerini bilen varsa söylerse çok sevinirim freenlerden ses gelmeye başladı bu aracın agır bakım kmlerini bilen olursa çok sevinirim. Konu açılmış ise kuusura bakmayın baktım bulamadım. şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Ağır bakım diye bir bakım yok bu araçta.. Forumda konuşulduğu gibi şanzıman yağını değiştirin.. Geri kalan yerleri gerektikçe yapılacak şeyler hep.. Bakımlarda özellikle filtreleri orjinal parça kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Burasını tavsiye ederim eğer ihtiyaç duyarsanız aklınızda bulunsun. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/254633-osman-ve-fatih-maslakta-no-name-servis/ Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Bu kadar az km bu araçta cok ıyı almmışssınız hayırlı olsun. Mehmet hocamın dediklerine katılıyorum. İşi şansa bırakmamak için benim kendi fikrim zincir ve v kayışı seti ni yenilerim. Rotbalanscıya uğrar lastikleri de değiştiririm gerek var ise. Sonrada arkama bakmam Öncelikler herkese merhaba aranıza yeni katıldım 2 ay önce mondeo 2006 model tdci otamatik aldım. aracı 140 bin km de aldım şuan 144 binde . aldıgım zaman yagını degiştirdim. Diger bakımların sürelerini bilen varsa söylerse çok sevinirim freenlerden ses gelmeye başladı bu aracın agır bakım kmlerini bilen olursa çok sevinirim. Konu açılmış ise kuusura bakmayın baktım bulamadım. şimdiden teşekkür ederim Hocam aracınızı kaça aldınız ve fotoları görmek isteriz Disk leri tornacı halleder sorun kalmaz hayırlı yolculuklar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Bu kadar az km bu araçta cok ıyı almmışssınız hayırlı olsun. Mehmet hocamın dediklerine katılıyorum. İşi şansa bırakmamak için benim kendi fikrim zincir ve v kayışı seti ni yenilerim. Rotbalanscıya uğrar lastikleri de değiştiririm gerek var ise. Sonrada arkama bakmam Lastik zaten gerekiyorsa değişir. Ancak zincir triger gibi değil. Ömürlük bir parça. Ses yapana kadar değişmesine gerek yok. V kayışı kötü ise elbet değişecek. Lastik gibi. 1 Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Hocam kesin haklısın ama arızalı mı değilmi cok sesli olduğu için mondeo emin olunmuyor bende öyle oldu v kayışı seti deyişilecek dendi değişti ses devam önemli değil ses dendi öyle yaptım. Sonra zincir gevşemiş olayları daha önceki forumlarda biliyorsunuz rektefeye kadar gittik 1 Yorum bağlantısı
Adnan Tayfur 7 Mart 2016 Yazar Paylaş 7 Mart 2016 Ses her zaman olan bir ses degil. Lastik durumu iyi. Bu aracı bir tanıdıktan aldım araç ile sakaryaya uzun yol yaptım 4 5 kere gayet konforlu ve yol tutuşu müthiş fakat araçtan biraz sogudum. 29 liraya aldım 2.0 otamatik dizel trend. Aynı fiyata satmayı planlıyorum. Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Fiyat guzel bence ıyı bır oto tamirciye gösterin ses olabilir ama. Normal ise. Bence acele karar almayın Yorum bağlantısı
Recommended Posts