İçeriğe Yönlendir

Ka - Rolanti Dalgalanması Sorunu

Arda Demirkan

Recommended Posts

Şahin Kutun

Teşekkür ederim :-) sorun azaldı ama bitmedi dedinizya parçayla alakalı birşeymi yoksa sorun başka birşeydenmi kaynaklanıyor

rölanti nerdeyse normal denecek kadar azaldı  asıl sorunum dururken bazen stop ediyor onunda hız sensöründen olduğunu sanmıyorum 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

rölanti nerdeyse normal denecek kadar azaldı  asıl sorunum dururken bazen stop ediyor onunda hız sensöründen olduğunu sanmıyorum 

Stop etmeler için de rölanti valfi ve hız sensörü kontrolü yapılması gerekiyor Şahin bey. Öncelikli olarak rölanti valfi.

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

Stop etmeler için de rölanti valfi ve hız sensörü kontrolü yapılması gerekiyor Şahin bey. Öncelikli olarak rölanti valfi.

sani bey rölanti sıfır değişmiş idi keza hız sensörüde öyle. sadece  baskı balatalar değişmedi geri kalan herşey nerdeyse sıfır alındı sonuç hala aynı

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

subap ayarları 2 sene oldu yapılalı

Hortumlarin kontrolu ve subap ayari?

hortumlar derken?  :)

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

subap ayarları 2 sene oldu yapılalı

hortumlar derken?  :)

sani bey hangi hortum olduğunu anlayamadım herhangi bi kaçak felan yok

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

Emis hortumlari, karter havalandirma kontrolu, tekrardan subap ayari derim ben.

sırada onlar var o zaman işi garantiye almak için onlarıda aradan çıkarayım  teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

sani bey ben bugün aracın yalnız lpg de stop ettiğini fark ettim benzinde etmedi hep lpg de sürdüğüm için benzinde stop edip etmediğini bilmiyordum bugün lpg siz sürdüm denedim hiç stop etmedi.... 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

sani bey ben bugün aracın yalnız lpg de stop ettiğini fark ettim benzinde etmedi hep lpg de sürdüğüm için benzinde stop edip etmediğini bilmiyordum bugün lpg siz sürdüm denedim hiç stop etmedi.... 

Bu durumda yakıt haritası sıfırlanacak, en az 200km benzinle gezilip sonrasında LPG kalibrasyonu yapılacak.

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

Bu durumda yakıt haritası sıfırlanacak, en az 200km benzinle gezilip sonrasında LPG kalibrasyonu yapılacak.

teşekkür ederim şu ana kadar bütün önerileriniz çok yardımcı oldu bana lpg kalibrasyonu yaptıracağım ve söylediğiniz gibi subap ayarlarınıda yaptırmayı düşünüyorum her ihtimale karşı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...