Şahin Kutun 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Teşekkür ederim :-) sorun azaldı ama bitmedi dedinizya parçayla alakalı birşeymi yoksa sorun başka birşeydenmi kaynaklanıyor rölanti nerdeyse normal denecek kadar azaldı asıl sorunum dururken bazen stop ediyor onunda hız sensöründen olduğunu sanmıyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 rölanti nerdeyse normal denecek kadar azaldı asıl sorunum dururken bazen stop ediyor onunda hız sensöründen olduğunu sanmıyorum Stop etmeler için de rölanti valfi ve hız sensörü kontrolü yapılması gerekiyor Şahin bey. Öncelikli olarak rölanti valfi. Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Stop etmeler için de rölanti valfi ve hız sensörü kontrolü yapılması gerekiyor Şahin bey. Öncelikli olarak rölanti valfi. sani bey rölanti sıfır değişmiş idi keza hız sensörüde öyle. sadece baskı balatalar değişmedi geri kalan herşey nerdeyse sıfır alındı sonuç hala aynı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Hortumlarin kontrolu ve subap ayari? Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 subap ayarları 2 sene oldu yapılalı Hortumlarin kontrolu ve subap ayari? hortumlar derken? Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 subap ayarları 2 sene oldu yapılalı hortumlar derken? sani bey hangi hortum olduğunu anlayamadım herhangi bi kaçak felan yok Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Emis hortumlari, karter havalandirma kontrolu, tekrardan subap ayari derim ben. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Emis hortumlari, karter havalandirma kontrolu, tekrardan subap ayari derim ben. sırada onlar var o zaman işi garantiye almak için onlarıda aradan çıkarayım teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 sani bey ben bugün aracın yalnız lpg de stop ettiğini fark ettim benzinde etmedi hep lpg de sürdüğüm için benzinde stop edip etmediğini bilmiyordum bugün lpg siz sürdüm denedim hiç stop etmedi.... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 sani bey ben bugün aracın yalnız lpg de stop ettiğini fark ettim benzinde etmedi hep lpg de sürdüğüm için benzinde stop edip etmediğini bilmiyordum bugün lpg siz sürdüm denedim hiç stop etmedi.... Bu durumda yakıt haritası sıfırlanacak, en az 200km benzinle gezilip sonrasında LPG kalibrasyonu yapılacak. Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Bu durumda yakıt haritası sıfırlanacak, en az 200km benzinle gezilip sonrasında LPG kalibrasyonu yapılacak. teşekkür ederim şu ana kadar bütün önerileriniz çok yardımcı oldu bana lpg kalibrasyonu yaptıracağım ve söylediğiniz gibi subap ayarlarınıda yaptırmayı düşünüyorum her ihtimale karşı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts