Ali Yıldırım00 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Malum mondeonun kendi 6000 serilik teypi berbat ve artık cd okumuyor ve yeni Teyp düşünüyorum bizim komşuda connect var o zamanında hurda olan bir arabadan sony teypi aldı sonra başka bir navigasyonlu Teyp aldı bu boşa çıktı bende bugün aradım 250 tl gibi bir fiyat çekti öncelikle bunun fiyatı nasıl birde çerçeve lazım mı buna mp3 çalan modeli bu bide teype toz falan girmiştir bunun temizliği içindeki optiği temizleme gibi bir durum var mı başka bir şey daha soracam sürücü koltuğunun yukarı aşağı kaldırmıyor bunun nedeni ne olabilir babam ustaya sorduğunda motoru bozulmuş demiş ne kadara patlar bize herkese değerli yorumları için şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Mondeo sony teybi kendine hastır. Mp3 çalabilen model onun yerine olmaz. Koltuk motorunun dişlisi kırıktır forumda konusu var, çözümü Ankara' da.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Yıldırım00 12 Nisan 2016 Yazar Paylaş 12 Nisan 2016 Mondeo sony teybi kendine hastır. Mp3 çalabilen model onun yerine olmaz. Koltuk motorunun dişlisi kırıktır forumda konusu var, çözümü Ankara' da..Peki abi forumda nerden bulabilirim link var mı elinizde Teyp içinde teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262462-mk3-mondeo-cd-de%C4%9Fi%C5%9Ftiriciyi-mp3-%C3%A7alar-hale-getirme/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/165253-mondeo-koltuk-y%C3%BCkseklik-ayar-motorunun-di%C5%9Flisi/page-18?hl=%2Bkoltuk+%2Bmotoru#entry2337965 Yorum bağlantısı
Ali Yıldırım00 12 Nisan 2016 Yazar Paylaş 12 Nisan 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262462-mk3-mondeo-cd-de%C4%9Fi%C5%9Ftiriciyi-mp3-%C3%A7alar-hale-getirme/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/165253-mondeo-koltuk-y%C3%BCkseklik-ayar-motorunun-di%C5%9Flisi/page-18?hl=%2Bkoltuk+%2Bmotoru#entry2337965 Teşekkür ederim abi ilk konu sizin açtığınız bir konu özelden görüşme gibi bir şansımız var mı acaba abi size bir kaç soru soracam da Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Teşekkür ederim abi ilk konu sizin açtığınız bir konu özelden görüşme gibi bir şansımız var mı acaba abi size bir kaç soru soracam da Buradan sorabilirsin, daha iyi olur.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Yıldırım00 20 Nisan 2016 Yazar Paylaş 20 Nisan 2016 Peki bizim bu araca mp3 çalan bir ford teypi bulamazmıyız yada aparatlar falan oluyor ya birde teybin üzerinde aux yazıyor Yorum bağlantısı
Cem Kiraz 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Serkan Bey benim aracımın teybinde de bazı sıkıntılar var. Orijinalliğini bozmamak adına tamir ettirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz biri var midir? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Serkan Bey benim aracımın teybinde de bazı sıkıntılar var. Orijinalliğini bozmamak adına tamir ettirmeyi düşünüyorum. Tavsiye edeceğiniz biri var midir? Ne sorunu var ? Yorum bağlantısı
Cem Kiraz 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 Teyp soğuk iken yani 1 gün boyunca çalıştırılmamışken herşey çok güzel. Ancak ısındığında yada yarım saat teyp açık yolculuk yaptığımda radyosu çekmiyor ve CD okumuyor. Bende elektronik teknisyeniyim. İçerisinde bulunan elektronik kartındaki bazı komponentlerin ömrünü tamamladığını düşünüyorum. Daha önceki yazılarınızı takip ettim. CD çaların mekaniğini MP3 çalar bir mekanik ile değiştirerek teybin MP3 çalmasını da sağlanabilirmiş. Çıkma kart ve MP3 Çalar nasıl-nerede bulunur yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 Teyp soğuk iken yani 1 gün boyunca çalıştırılmamışken herşey çok güzel. Ancak ısındığında yada yarım saat teyp açık yolculuk yaptığımda radyosu çekmiyor ve CD okumuyor. Bende elektronik teknisyeniyim. İçerisinde bulunan elektronik kartındaki bazı komponentlerin ömrünü tamamladığını düşünüyorum. Daha önceki yazılarınızı takip ettim. CD çaların mekaniğini MP3 çalar bir mekanik ile değiştirerek teybin MP3 çalmasını da sağlanabilirmiş. Çıkma kart ve MP3 Çalar nasıl-nerede bulunur yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler. Bir tane teyp alıp içini aktarmak lazım, öbür türlü sadece iç kısmını çıkma bulmak çok zor.. Sahibinden sitesinde pek çok Sony mp3 çalar var, yeterki çalışsın. İçini aktarmadan da sizin arabanın teybini söküp sadece soketini takarak yeni alacağınız cihazı satıcının yanında deneyebilirsiniz bu arada.. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-focus-c-max-2006-uyumlu-343961429/detay 1 Yorum bağlantısı
Cem Kiraz 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 İlan sahibiyle görüştüm anlaştık sayılır. Satın almadan önce dediğiniz gibi yerinde deneyeceğim. Bilgilendirme için tekrar teşekkür ederim. Allah razı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 İlan sahibiyle görüştüm anlaştık sayılır. Satın almadan önce dediğiniz gibi yerinde deneyeceğim. Bilgilendirme için tekrar teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ben ilanı örnek olarak göndermiştim, hayırlı olsun şimdiden.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts