İçeriğe Yönlendir

Accord'a Dönüş

Misafir

Recommended Posts

babamın arabasının daha kalitelisi maşallah çok benziyor döşemesi rengi ahşabı vs.  :nazar:

vergi ne alemde? Ben 1 ay sonra epicaya ödeyeceğim 627TL kazığı düşünüyorum...

Teşekkür ederim.

570 TL iteleyecekler galiba :)

Yorum bağlantısı

Kazasız belasız güle güle kullanın, beğendiğim bir araç ama tüpsüz binemem buna :nazar:

Teşekkür ederim. Fazla yol yapmadığım için beni üzmüyor şimdilik :)

Allah kaza bela vermesin.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı

Maşallah accordlarda en sevdiğim kasa rengide güzel

Temiz tutulursa rengi çok güzel ama tozu kiri çok gösteriyor :)

:nazar:

2.4 tam bu araca göre. hayırlı olsun

Sağol abi. Maun bölgeler için ne renk tavsiye edersin ?

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın.

Teşekkür ederim...

Maşallah, canlı canlı görmek nasip oldu, on numara beş yıldız araç.  :nazar:

Sağolun Serkan Hocam...

Yorum bağlantısı

:nazar:

Perpa ?

Perpa'da çalışıyorum ben :) 

Not: Ben de promosyon malzemesi araştırıyordum, kısmetin böylesi :)

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Civic'ten sonra ne gibi farklılıklar gördün/yaşadın? Civic bu aralar canımı sıkmaya başladı, kronik sorunları bazen çıldırtıyor. Motor takozu, Fren problemi başlıcaları ve bu aralar bunlara takıldım. 

Yorum bağlantısı

Civic'ten sonra ne gibi farklılıklar gördün/yaşadın? Civic bu aralar canımı sıkmaya başladı, kronik sorunları bazen çıldırtıyor. Motor takozu, Fren problemi başlıcaları ve bu aralar bunlara takıldım. 

Civic'ten, Bentley'e terfi etmiş gibiyim :) Civicte olan trim sesleri, yol sesi filan hiç biri yok. Performansı da -anlatılanlara göre- bana biraz vasat gelmişti, performans konusunda çağ atladım resmen. Beni üzen veya yoran herhangi bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar. D sınıfı bir araç olduğunu fazlasıyla hissettiriyor. Çok yol yapmıyorsan şiddetle tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Civic'ten, Bentley'e terfi etmiş gibiyim :) Civicte olan trim sesleri, yol sesi filan hiç biri yok. Performansı da -anlatılanlara göre- bana biraz vasat gelmişti, performans konusunda çağ atladım resmen. Beni üzen veya yoran herhangi bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar. D sınıfı bir araç olduğunu fazlasıyla hissettiriyor. Çok yol yapmıyorsan şiddetle tavsiye ederim...

Yıllık 20-25 bin km kullanıyorum. Yakıt üzecek gibi görünüyor. 

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Büyük motor her zaman candır  :good1:  Tekrar hayırlı olsun  :nazar:

Yorum bağlantısı

Maşallah allah kaza bela vermesin. 1,5 yıldır 2.0 kullanıyorum çok şükür sorun çıkarmadı. Bendeki araç ta 2.4 görünümlü 2.0 :)

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Maşaallah çok güzel duruyor. Honda gurubunda beğendiğim tek araç ve tek kasa diyebilirim. Allah kaza bela vermesin...

Yorum bağlantısı
Tayfun Özcan
(düzenlendi)

Bu araca hayranım. Hangi kasasının olduğu önemli değil, nerede görsem dönüp tekrar tekrar bakarım. Güncel kasa 156 beygir güç ve 192 nm tork üreten, 2.0 lt hacimli atmosferik benzinli motorla geliyor Türkiye'ye, performans ve vergi yükü nedeniyle D segmentindeki rakipleri ile mücadele edemediği için yollarda karşılaşma oranımız da giderek azalıyor artık. Oysa Honda'nın elinde, CR-V'de kullandığı, 9 ileri otomatik şanzıman ile harmanlanmış, 160 beygir güç ve 350 nm tork üreten, 1,6 lt dizel harkulade bir motor mevcut. Nelerin harıl harıl satıldığı pazarda resmen yazık oluyor bu arabaya.

2.0'ı olmaz ama 2,4'ü zaman zaman aklıma düşüyor; babasının arabasına biniyor diyecekler diye tırsıyorum :D . İnşallah çoluğa çocuğa karıştığımızda şu aracın 1.6 dizel otomatiği piyasaya sürülmüş ve bize de almak nasip olur.

tarihinde Tayfun Özcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Maşallah güncel bir çok araca göre tasarımı hala guncelliğini koruyan bir araç.

Yorum bağlantısı
Tolga Diribaş

Hayırlı Olsun daha büyük jantlarla çok daha alımlı oluyor bu modeller.

Yorum bağlantısı
Talip Eren

Tekrar hayırlı olsun.

Yakıtında korkacak bir durum yok,Lpg ile 100 km de 12 litre şehir içi ortalama yakıyorum.En son 62 TL ye 260 km ş.içi yol yaptım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...