İçeriğe Yönlendir

Sıfır 116D Comfort Vs 2.el 320D Comfort

Yusuf Aycibin

Recommended Posts

Yusuf Aycibin

Merhaba Arkadaşlar ;

Size bir şey danışmak istiyorum bildiğiniz üzere Abimin aracıı satıcaz ve kafasında bu 2 araç takılmış 

Bmw 116d Comfort Otomatik M paket sunrouf dahil en dolusuymuş! Sıfır 138 Bin TL 

Bmw 320d Comfort Otomatik Sunrouf 42bn km 2014 Model Kazasız boyasız temiz araç 148Bin TL

Sizce Hangisi daha mantıklı olur ?

320 nin Vergisi ve 2.el olması düşündürüyor!

116 nın küçük olması ve 320 yanında alt segment kalıyor olması arada kaldık sizinde fikirlerinizi öğrenmek istedim?

olumlu ve olumsuz düşünceleriniz paylaşırsanız sevinirim

Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Para sorunu yoksa tabiki 3.20d , 1.16d güzel araç ama üst segment varken bakmazdım şahsen

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

2.el olması ve vergi düşündürüyor işte 

Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi

Hiç şüphesiz tereddütsüz 320d, km ve yaş makul ve 3 serisi 3 serisidir, 1 serisi ile kıyaslaması bile yapılamaz hiç bir yönden. Bixenonlu ışık paketli deri koltuklu düşük km ve 2 yaşında 320d bulunur o fiyatlara, comfort deyip de boş 320d satan çok , dikkat edin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Hiç şüphesiz tereddütsüz 320d, km ve yaş makul ve 3 serisi 3 serisidir, 1 serisi ile kıyaslaması bile yapılamaz hiç bir yönden. Bixenonlu ışık paketli deri koltuklu düşük km ve 2 yaşında 320d bulunur o fiyatlara, comfort deyip de boş 320d satan çok , dikkat edin.

Dolandırıcı olmadığı kesin çünkü araçların 2 side kosifler oto da o tip yerler o şekilde şeyler yapamaz heralde :s 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

1.16 nın benim gözümde şahsen ne bir golf ten nede bir i 30dan pek farkı yok. ama 3.20 BMW  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

Comfort diye bir paket yok bildiğim kadarı ile 116d lerde.

İkisinin de kokpitine oturup karşılaştırsın derim. Bence sürücü koltuğuna oturunca aynı araçlar. Çok benzer konsol içeride aynı malzeme.

Farkı sürüşte hissedecektir. Bir miktar fark vardır.

Sürüşe çıksın, sürünce 320d ile 116d arasındaki farkı hissedecektir. Bu fark 2 yıl yaşlı ve 40K ve 10K TL ve makyaj farklı ve yüksek vergili bir araç için değer mi değerlendirsin.

Not:

1 evet küçük. 5 kişi binmeyi düşünüyorlar ise hiç düşünmesin 3 alsınlar.

3 piyasası 2.elde bir nebze daha iyi. 

Not2:

i30 la karşılaştıran arkadaşları tebrik edip, onlara önce hyundai ile, sonra golf ve a3 ile sonra da 116 ile teste çıkmalarını öneriyorum :)

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Comfort diye bir paket yok bildiğim kadarı ile 116d lerde.

İkisinin de kokpitine oturup karşılaştırsın derim. Bence sürücü koltuğuna oturunca aynı araçlar. Çok benzer konsol içeride aynı malzeme.

Farkı sürüşte hissedecektir. Bir miktar fark vardır.

Sürüşe çıksın, sürünce 320d ile 116d arasındaki farkı hissedecektir. Bu fark 2 yıl yaşlı ve 40K ve 10K TL ve makyaj farklı ve yüksek vergili bir araç için değer mi değerlendirsin.

Not:

1 evet küçük. 5 kişi binmeyi düşünüyorlar ise hiç düşünmesin 3 alsınlar.

3 piyasası 2.elde bir nebze daha iyi. 

Not2:

i30 la karşılaştıran arkadaşları tebrik edip, onlara önce hyundai ile, sonra golf ve a3 ile sonra da 116 ile teste çıkmalarını öneriyorum :)

karşılaştırma yapmadım zaten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

320d hangi segment?

116d hangi segment?

Bence 2si de C de ondan soruyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Bmw 5 serisinden,Mercedes E serisinden başlar bence... Bunlardan aşağısına para verilmez diye düşünürüm 138 bine 1.16 almaktansa Passat almayı tercih ederim mesela. 148 Bine 3,20D almaktansa 2013 2014 5,20i veya 2011-2012 dizelini almayı tercih ederim... Yine olmaz derseniz bide buna bakın https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-benz-c-180-amg_tronic-17-bin-km-de-extrali-295151277/detay 

İlla seçim yapmak gerekirse 3 serisinden vazgeçmeyin. :) Hayırlı olsun... :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir

İkisinin ortası, 318i. Hem 0 km, hem vergi sorunu yok.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

F30 candır, 3 tabi ki :)

3 serisi d, 1 serisi c segmenti

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

F30 dizel güzel araçtır,araç doluysa al kaçırma

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

bende 320d den yanayım şahsen fikir ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim golf ü elden çıkarttığımızda herşey daha net olacaktır bende 320 için baskı kurcam :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

3.20 d  hatta mümkünse 1-2 yaş daha eski 5.20 d

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

İki araç arasında kalındıysa 3 serisi. Ancak, o fiyat aralığında araç düşünülüyorsa alternatif çok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Bmw 5 serisinden,Mercedes E serisinden başlar bence... Bunlardan aşağısına para verilmez diye düşünürüm 138 bine 1.16 almaktansa Passat almayı tercih ederim mesela. 148 Bine 3,20D almaktansa 2013 2014 5,20i veya 2011-2012 dizelini almayı tercih ederim... Yine olmaz derseniz bide buna bakın https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-benz-c-180-amg_tronic-17-bin-km-de-extrali-295151277/detay 

İlla seçim yapmak gerekirse 3 serisinden vazgeçmeyin. :) Hayırlı olsun... :)

Noktasına, virgülüne, anlatım bozukluklarına bile katılıyorum. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ben sıfırcıyım 116 d derim o nedenle

bende sıfırcıyım 520d diyorum, ama işte öyle  :D

320d derim bende :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Sıfır super b 1,6 tdı dsg 123 bin liste fiyatı var , pazarlıkla güzel bil rakama inebilir . Prestige paket bu arada . 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
(düzenlendi)

Sıfır super b 1,6 tdı dsg 123 bin liste fiyatı var , pazarlıkla güzel bil rakama inebilir . Prestige paket bu arada . 

Şkodacı geldi :biggrin: .

Ama gerçekten de o fiyatlarda güzel alternatifler var.

tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

süperb 1.6 dizel kullandım araba çook geniş lakin o kasayı o 1.6 kaldırmıyor araba gitmiyor. o aracın hakkı en az 2.0 motor bence

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...