İçeriğe Yönlendir

Sıfır 116D Comfort Vs 2.el 320D Comfort

Yusuf Aycibin

Recommended Posts

Yusuf Aycibin

alternatif elbette çok ve o paralara çok güzel arabalar var elbette fakat gönül kimi severse gönül tahtı onundur misali 2 araç arasında seçim yapmak durumunda kaldı ve sıfır olması vergi durumu açısından 116d estorial mavi m plus pakette karar kıldık showroom da inceledim tabi birer bir aynı modeli deil fakat 116 joy ile m plus paket içi olan başka araçlara bakara gayet şık güzel konforlu bir araç umarım hakkımızda hayırlı olur herkese yorumlarında dolayı ayrıca teşekkür ederim 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

alternatif elbette çok ve o paralara çok güzel arabalar var elbette fakat gönül kimi severse gönül tahtı onundur misali 2 araç arasında seçim yapmak durumunda kaldı ve sıfır olması vergi durumu açısından 116d estorial mavi m plus pakette karar kıldık showroom da inceledim tabi birer bir aynı modeli deil fakat 116 joy ile m plus paket içi olan başka araçlara bakara gayet şık güzel konforlu bir araç umarım hakkımızda hayırlı olur herkese yorumlarında dolayı ayrıca teşekkür ederim 

118i ile karşılaştırma yapar mısınız?  (3 silindir yeni olan)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş

Şehir dışı birazcık hızlı kullanımlarda ortalama 6 civarı geziyor.

20150810_152252_zpsn8le9flr.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

118i ile karşılaştırma yapar mısınız?  (3 silindir yeni olan)

i20 sini aldığım iş yerinde abimde 1.18i aldı o da 10 güne gelicek arabası inş. geldiğinde incelemesini yaparım ama ön inceleme olarak şunları söyleyebilirim;

1.18i m plus + sanruf fiyat 121700TL Beyaz rengi 

136 bg 1499 cc benzin otomatik 

1.16d m plus + sanruf fiyat 131,100 Beyaz Rengi + metalik estorial mavi fiyatı 134.700

116 bg 1496 cc dizel otomatik 

yakıt konusunda sanırım 1.18i benzinli olması açısından tahminim 10 litre civarı yakıcaktır 

dizel standarlartında 5-6 litre arası olur diye tahmin ediyorum araçlar geldiğin ilk kullanım detaylarını paylaşırım sizde 

sonuçta birisi karşı masamdaki iş yerinden arkadaşım abim diğeri de öz abim fırsatım olunca 2 sinide kullanıp test edicem :) 

kahvede ki yancı misali 2 araca da binmiş ve kullanmış olurum işte :)

Arkadaşım sene sonunda 320 i 40. Yıl edition aldı 160 bin tlye İstanbul içi dikkatli kullanım 8.4 demişti en son

ne olursa olsun benzili araç tr şartlarına ağır geliyor hem benzin fiyatının yüksek olması hemde performans ve motor bakımında sıvı yakıt olduğu için biraz fazla yakıyor ama bu bahsetmiş olduğu rakam benzlin için bence ideal ve güzel rakamlar 

Yorum bağlantısı

Benim kuzenimde de 2014 model 316i var 4 silindirli 136ps olan m plus sunroof vs. 18" 255 taban lastiklere rağmen. istanbul şehir içinde sakin kullanımda 8.5-9 lt yakıyor. 

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

iyi de ben aracın önüne oturuyorsam?

Önü de dar hocam. 3 kasalar sadece sürüş keyfidir.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Önü de dar hocam. 3 kasalar sadece sürüş keyfidir.

D segmentine niye giriyor diye düşünmenize katılıyorum aynı sınıf ve dar bir araca sahip olan biri olarak.

Lakin sanırım C segmentine girmeyecek kadarda üst olduğu için böyle bir sınıflandırma olmuştur, şöyleki Focus ile BMW 3 aynı sınıf mı gibi ;)

Önceki yorumlarda da söylemiştim D sınıfının en küçük üyeleri bu araçlar.

Kendi yorumum Mercede C serisinin içi mondeo dan dar olabilir ama malzeme kalitesi Mondeodan daha ötede :)

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Artık sınıflandırmalar boyut olarak değilde kalite olarak yapılıyor gibi geliyor

aynen öyle gibi boyuttan ziyada kaliteye göre sınıflandırılıyor belliki bana da öyle gedi

Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

Hayırlı olsun. 1 iyidir hoştur. M daha hoştur. Mavi de farktır. Güzel günlerde kullanılsın!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

D segmentine niye giriyor diye düşünmenize katılıyorum aynı sınıf ve dar bir araca sahip olan biri olarak.

Lakin sanırım C segmentine girmeyecek kadarda üst olduğu için böyle bir sınıflandırma olmuştur, şöyleki Focus ile BMW 3 aynı sınıf mı gibi ;)

Önceki yorumlarda da söylemiştim D sınıfının en küçük üyeleri bu araçlar.

Kendi yorumum Mercede C serisinin içi mondeo dan dar olabilir ama malzeme kalitesi Mondeodan daha ötede :)

Tabi bmw 3, focus ile hyundai elantra ile ne bileyip opel astra ile kesinlikle aynı segment olan C'de değil. C+ gibi, c ile D arasında bence. Mesela audi a4 de öyle. Şahsen mondeo'dan sonra daha dar olan audi a4'e D segmenti diye binmek istemezdim. Malzeme kalitesi çok yüksek, düdük kadar bmw 1'e binince arabanın ufak olduğunu, süspansiyonları sert olduğunu (lineadan hallice) ancak iç trimlerin kalitesinin çok yüksek olduğunu gördüm. Mesela, eski hyundai arabamın kapı dösemesine baldırım değdiği anca gırç gırç ses yapardı, bmw'de bu ses yok. Kapı taş gibi yekpare mübarek. Mondeonun da kapısı böyle ses yapmıyor ama araba burulduğu zaman, ya da direksiyonu çok kırıp sert bir köşeden çıkarken gaza yüklendiğiniz zaman vites ve çevresindeki trimler ses yapıyor. Bazem emniyet kemerinin olduğu yerden ses geliyor ama bu paraya bu kadarı gayet iyi bana göre. Allah herkese bmw 7 gibi Merso S kasa gibi körüklü araba nasip etsin türkiyenin bozuk yollarında :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Büyük araç daha iyi, ama tabi sıfır alırım denirse 1 serisi..

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Tabi bmw 3, focus ile hyundai elantra ile ne bileyip opel astra ile kesinlikle aynı segment olan C'de değil. C+ gibi, c ile D arasında bence. Mesela audi a4 de öyle. Şahsen mondeo'dan sonra daha dar olan audi a4'e D segmenti diye binmek istemezdim. Malzeme kalitesi çok yüksek, düdük kadar bmw 1'e binince arabanın ufak olduğunu, süspansiyonları sert olduğunu (lineadan hallice) ancak iç trimlerin kalitesinin çok yüksek olduğunu gördüm. Mesela, eski hyundai arabamın kapı dösemesine baldırım değdiği anca gırç gırç ses yapardı, bmw'de bu ses yok. Kapı taş gibi yekpare mübarek. Mondeonun da kapısı böyle ses yapmıyor ama araba burulduğu zaman, ya da direksiyonu çok kırıp sert bir köşeden çıkarken gaza yüklendiğiniz zaman vites ve çevresindeki trimler ses yapıyor. Bazem emniyet kemerinin olduğu yerden ses geliyor ama bu paraya bu kadarı gayet iyi bana göre. Allah herkese bmw 7 gibi Merso S kasa gibi körüklü araba nasip etsin türkiyenin bozuk yollarında :)

D- diyelim o zaman ne şiş yansın ne kebap :)

Bu arada amin :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...