İçeriğe Yönlendir

Bir Başka Dünya (Passat Variant)

Sedat Ünsal

Recommended Posts

Sedat Ünsal

clio dan sonra büyük bir araba istiyordum ama bu kadarını ben bile tahmin edemedim. :D passat  variant 1.6 tdi comfortline. 4 oda 1 salon gibi maşallah.acayip ferah. dod-ark oto dan, ilk sahibinden takasa alınmış, bakımlı. km 100k olmasına rağmen gidişi acayip iyi. motor yeni yeni açılmaya başlamış sanki. böylesine büyük bir bagajı Allah herkese nasip etsin inşallah :)

pPYq8L.jpg

OMJWl5.jpg

y42yDa.jpg

6nY41W.jpg

• Beğen 24
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Güzel günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Güzel günlerde kullanın. Bu computest yüzdeleri bana hiç inandırıcı gelmiyor. En son ne zaman kalibrasyon yapılmış acaba...

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

:nazar: %88 ne demek?

valla bende ne olduğunu bilemedim ÇAğlar abi. motoru iyiymiş dediler.  :rolleyes:

teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Hayırlı olsun, kazasız belasız. Manuel mi? Bir de kaça aldınız bu güzelliği?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Ekspertizcilerin dynosu mudur compu testi midir nedir her neyse kesinlikle yanlış ölçüyor. Almanyada profesyonel bir garajda dyno ölçümü olmadıkça inanmam. Motor 300 binde olsa anlarım. 100 bindeki arabaya %12 güç kaybetmiş demek o araba 90 ps demek. Verilen yüzde harici aracınız hayırlı olsun. Bagajdan da resim isteriz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

euro 5 standartına 150 bin km motor ayarı aynı kalması gerekiyor özel bir uygulama olmaksızın.

euro 6 da ise bu 180 bine çıkarıldı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun :)

expertizide dikkate almayın, genel olarak sağlam araba zaten kendini belli eder...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sonraki arabam benimde variant olacak. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
(düzenlendi)

Ekspertizcilerin dynosu mudur compu testi midir nedir her neyse kesinlikle yanlış ölçüyor. Almanyada profesyonel bir garajda dyno ölçümü olmadıkça inanmam. Motor 300 binde olsa anlarım. 100 bindeki arabaya %12 güç kaybetmiş demek o araba 90 ps demek. Verilen yüzde harici aracınız hayırlı olsun. Bagajdan da resim isteriz.

Son olaylardan sonra vw'ye memleketinde bile güvenmemek lazım  ;)  

Hayırlı olsun  :nazar:  :nazar:  :nazar:

tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Aytar

Hayırlı uğurlu olsun çok doğru bir seçim yapmışsınız bende şartlar olgunlaşınca passat variant düşünüyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı olsun. Maşallah iyi günlerde kullanın .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

euro 5 standartına 150 bin km motor ayarı aynı kalması gerekiyor özel bir uygulama olmaksızın.

euro 6 da ise bu 180 bine çıkarıldı.

Tr de çöp. :D
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...