İçeriğe Yönlendir

Bir Başka Dünya (Passat Variant)

Sedat Ünsal

Recommended Posts

Sedat Ünsal

öncelikle aracın bakıma ihtiyacı vardı. satılan arabaların neden bakım zamanı dolar yada geçer anlamıyorum.

bu arada:

• yağ/filtre bakımı yapıldı
  • ön büyük burç patlamış dediler. o değişti.
  • arka amortisörde yağ kaçağı görüldü. o değişti.
  • ön disk ve balatalar değişti.
  • fren hidroliği değiştirildi.
  • klima soğutması kontrol
  • vs genel kontroller yapıldı.

z4E1B4.jpg

Gz1g03.jpg

y4nv3N.jpg

6n6EX9.jpg

WYryQQ.jpg

3oR3qp.jpg

kvYaW9.jpg

NEbd1L.jpg

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

fiyat gizli galiba :)

arada mesajları kaçırmışım.kusura bakmayın. dod- ark otodan pazarlıkla 62.500 e aldım.

Bir başka dünya deyince s-max sanmıştım :p

Şaka bir yana, hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

valla hacı clio dan passat a geçince emin ol acayip bi değişim yaşadım.  focus dan s max a geçenlerde aynı terimi kullanıyor galiba :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

İyi günlerde kullan Sedat arabayı baştan aşağı yenilemişsin maşallah [emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

İyi günlerde kullan Sedat arabayı baştan aşağı yenilemişsin maşallah [emoji4]

teşekkür ederim. 120.000km de de triger bakımı varmış. en son büyük masraf o kaldı. yağ bakımı ile birlikte yetkili serviste 1300 civarı tutarmış. Allah nasip ederse yıllar boyu kullanmayı planlıyorum.çok sevdim bu deveyi[emoji16]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

kapı içleri, torpido gözü ve kol dayamanın içindeki kadifemsi kumaş çok hoşuma gitti. zengin durmuş :D

3o1E2p.jpg

pPm6vn.jpg

kv1OZ9.jpg

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Cok begendim arabanizi, masallah diyelim. Arka camlara koyu bir film yaptirsaniz cok yakisacaktir.

Bu bakimda yaptiginiz masraf nedir acaba ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

arabanın tüm camları karartılmış sanki. şu an için filme gerek duymadım. yakında kaşıntı başlayınca film çektiririz artık :D

işlemlere toplam 1700tl verdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

geriye en son yeni papuçlar kaldı.

2Zynm0.jpg

B2Evmj.jpg

bagaj toplamda 6 adet lastiği rahat alırmış. bunu anladım.

ZdWMg0.jpg

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Sedat Ünsal

Maşallah çok güzel bir araç ama sw olunca passatın bütün ağırlığı bir anda ortadan kayboluyor :)

ihtiyaç halinde can kurtaran gibi bu araç.  konfor olarak passat, bagaj olarakta caddy gibi düşün. amaç hem 1. köprüyü kullanıp hem de otobanda 120 km ile devam edebilmek. bi düşün. emin ol sen de seveceksin :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Sw olunca çok cam var fiyata etki etmiştir kaça çektirdiniz filmleri?

sw mondeoya da içim gitmiyor değil, çamaşır makinesi taşımak için h100 ü olan komşumun peşinde koşmuştum.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Abi filmli hali cok guzel olmus. Markali mi yoksa 150 yil garantili denilenlerden mi ve kac numara :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

filmleri tuzla içmeler köprüsünün orada bir yere çektirdim. markalı bişey değil. ama çocuğun işçiliği güzeldi. renkli cam olduğundan sanki koyu film çekilmiş gibi görünüyor. aslında ön kapılar 1 numara, geri kalanlar 2 numara film çekildi. toplamda 180 lira verdim.

Sw olunca çok cam var fiyata etki etmiştir kaça çektirdiniz filmleri?

Abi filmli hali cok guzel olmus. Markali mi yoksa 150 yil garantili denilenlerden mi ve kac numara :)

Filmler yakışmış. Güle güle kullanın  :nazar:

teşekkür ederim.

bu arada filmler 5 yıl garantiliymiş. sıkıntı olursa gel abi hallederiz dedi. ayrıldık :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

ihtiyaç halinde can kurtaran gibi bu araç.  konfor olarak passat, bagaj olarakta caddy gibi düşün. amaç hem 1. köprüyü kullanıp hem de otobanda 120 km ile devam edebilmek. bi düşün. emin ol sen de seveceksin :D

130 diyelim otobanlarda :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...