İçeriğe Yönlendir

Bir Başka Dünya (Passat Variant)

Sedat Ünsal

Recommended Posts

Sedat Ünsal

130 diyelim otobanlarda :)

Erdem, 6. vites 2200 devir civarı 140km hız yapıyor. gerisini sen hesapla artık. kötü örnek olmamak için 120 yazdım dı[emoji16]

SM-N910C cihazımdan gönderildi

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Erdem, 6. vites 2200 devir civarı 140km hız yapıyor. gerisini sen hesapla artık. kötü örnek olmamak için 120 yazdım dı[emoji16]

SM-N910C cihazımdan gönderildi

2000 devirde yaptığı önemli. Radar korkusundan 150-160 basamıyoruz otobanda. şahin doğan değil ki bu 100 ile gitsin dimi :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Çiğdem Bilen

Hayırlı olsun çok beğendiğim bir kasa :nazar: kalabalık aile olunca ben de bu tarz bir şey alacağım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Hayırlı olsun aracınız. Filmlerden sonra hakkaten çok güzel görünüyor. Dişli asfaltta yalıtım durumu nasıl.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Hayırlı olsun çok beğendiğim bir kasa :nazar: kalabalık aile olunca ben de bu tarz bir şey alacağım

bizim aile 2 kişi. fakat tatil bagajımız genelde 5 kişilik :D variant sahibi olmak için kalabalık bir aile olmayı bekleyemedik çiğdem hanım :)

Hayırlı olsun aracınız. Filmlerden sonra hakkaten çok güzel görünüyor. Dişli asfaltta yalıtım durumu nasıl.

dizel olmasına rağmen normalde aracın içi sessiz diyebiliriz. dişli asfaltta da aşırı olmasada bir miktar ses yapıyor. rahatsız edecek düzeyde değil. lastiklerin yeni olması da etkiliyor sanırım. bir önceki aracımda, clio da, continental lastikler ile resmen zulüm çekiyormuşum. pütürlü asfaltta inanılmaz derecede çok gürültülüydü.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

clio ile arasında 2 adet sınıf farkı var.. ayrıca röno/vw katsayı farkı da eklenince....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

SW araçları çok beğenmeme rağmen, eşime beğendiremedim bir türlü hiç bir sw'u. Emekli arabası diyor hepsine.

Bu kasa da çok iyi olmasına rağmen son kasasının sw olanı çok hoşuma gidiyor. Allah kaza bela göstermesin..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

SW araçları çok beğenmeme rağmen, eşime beğendiremedim bir türlü hiç bir sw'u. Emekli arabası diyor hepsine.

Bu kasa da çok iyi olmasına rağmen son kasasının sw olanı çok hoşuma gidiyor. Allah kaza bela göstermesin..

Bir Alamanya gezisi iyi olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Bir Alamanya gezisi iyi olur.

Bir kaç dubai gezisi yaptık, hep olmadık arabaları beğendi(rolls royce phantom örneğin); insan alacak bunu, güç mü yeter? diyorum,  sw 'a dönüp bakmıyor.. Ya hanımı ya arabayı değiştireceğim, hangisi daha kolay olur ki ? :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bir kaç dubai gezisi yaptık, hep olmadık arabaları beğendi(rolls royce phantom örneğin); insan alacak bunu, güç mü yeter? diyorum,  sw 'a dönüp bakmıyor.. Ya hanımı ya arabayı değiştireceğim, hangisi daha kolay olur ki ? :p

Dubai yanlış şeçim olmuş, aslında hatunları önce bir Slav turu (ukranie vs) (çıtayı yükseltmek ve kendine geitrmek için) bir de alamanya turu yaptırmak gerekiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Dubai yanlış şeçim olmuş, aslında hatunları önce bir Slav turu (ukranie vs) (çıtayı yükseltmek ve kendine geitrmek için) bir de alamanya turu yaptırmak gerekiyor.

Rusya'ya da götürdüm, ben ne kadar beğendiysem o hiç beğenmedi nedense? BEn, gene gidelim diyorum , o bi daha gidilmeyecek diyor anlayamadım sebebini. :yuuh:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Rusya'ya da götürdüm, ben ne kadar beğendiysem o hiç beğenmedi nedense? BEn, gene gidelim diyorum , o bi daha gidilmeyecek diyor anlayamadım sebebini. :yuuh:

Antalyaya otele gidince bile trip oluyor, rusyada ne olur kim bilir.  :tirs:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Antalyaya otele gidince bile trip oluyor, rusyada ne olur kim bilir.  :tirs:

Trip hafif kalır abicim, combo yaptı combo

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

bayanlar ilk gördüğünde "bu ne" diye yadırgıyorlar. sonradan acayip seviyorlar. rahatmış diyorlar. kendi ailemden/arkadaşlarımdan biliyorum cem bey.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

bayanlar ilk gördüğünde "bu ne" diye yadırgıyorlar. sonradan acayip seviyorlar. rahatmış diyorlar. kendi ailemden/arkadaşlarımdan biliyorum cem bey.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hedefte var bu tip bir araç bakalım nasip kısmet. Bayılıyorum geniş bagaja, çok işlevli oluyor.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

geçen gün yeğenimin çocuk arabasını katlamadan koydum bagaja. kim uğraşacak şimdi diye. gören herkesin dibi düştü

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Trip hafif kalır abicim, combo yaptı combo

Antalya tarafında rus turistin bol olduğu bir otelde hanım ile şezlongta oturuyor gelen geçene bakıyoruz, bir tane genç kız geçti muhtemelen 15-18 yaşlarında nerden baksan 1.80 boyu vardı, hemen lafı çaktım Türk kızı olsa max. 1 buçuk metre dedim, sonra bir tane kadın geçti 30 lu yaşlarda o da uzun ince manken gibi vs, hanım 'çıcık dığırnca dığılıyorlar' dedi, arkadan 3 çocuklu bir kadın geçti. kadın genç kız gibi olunca bizim hanımın cümlesi,' Allah belalarını versin' oldu.  :biggrin:

:)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/283931-iri-mondi-mk4-sw/

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

İnsanın aklına neler sokuyorsunuz durup dururken cık cık cık :D :D :D :D :fiuw: :fiuw: :fiuw:

Yorum bağlantısı
Cem Işık

İnsanın aklına neler sokuyorsunuz durup dururken cık cık cık :D :D :D :D :fiuw: :fiuw: :fiuw:

Konumuz SW kasa passat yahu,konu nereye gelmiş? :fiuw: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...