İçeriğe Yönlendir

Bir Başka Dünya (Passat Variant)

Sedat Ünsal

Recommended Posts

Cihat Küçükay

Konumuz SW kasa passat yahu,konu nereye gelmiş? :fiuw:

Valla başlık öyle de içerik başka [emoji12] Yengeler görmesin [emoji16] [emoji16]

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

"konunuz uygun bölüme taşınmıştır" diye mesaj görmekten korkmaya başladım.

[emoji16] [emoji23] [emoji33]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

"konunuz uygun bölüme taşınmıştır" diye mesaj görmekten korkmaya başladım.

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Valla başlık öyle de içerik başka [emoji12] Yengeler görmesin [emoji16] [emoji16]

abi başlık ile konuyu kamufle etmişler. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sedat Ünsal

ara sıra ,araba hakkında, kaşıntı olunca insan da ne yapacağını bilemiyor :D  ayak aydınlatmamız eksikti. geçen ay onu da yaptırdık. resmini çekip koymakta şimdiye kaldı :rolleyes:

^MkLk2N.jpg

bu arada da elin oğlu park halindeki arabaya sağlam bi şekilde sürtüp kaçmış. sağ ön tampon ve çamurluğa. o bölgeyi gördükçe hala kendilerini saygıyla anıyorum.

qEPEp5.jpg

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

VW'de kablo çekme elektriğe dalma olayı garantiyi etkiliyor mu? Mesela sıfır passat olsa direk döşemesini söküp sigorta kutusunda 12v alırsak araç garani dışı kalır mı?

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

VW'de kablo çekme elektriğe dalma olayı garantiyi etkiliyor mu? Mesela sıfır passat olsa direk döşemesini söküp sigorta kutusunda 12v alırsak araç garani dışı kalır mı?

ender elektronikte yaptırdım bu işlemleri. orası ne yaparsa yapsın garantiyi etkilemiyormuş diyorlar. :unsure2:

bu arada ekstradan alakasız yerlerdeki döşemeyi söküp biyerlerden 12v almadılar.aydınlatmaların yeri zaten hazırdı. elemanlar sadece ampul ve kablo soketini yerine taktı. cihazla araç beyninden aktive ettiler. arabanın kendi menüsünden ışık şiddetini % olarak ayarlanabiliyor.

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

ender elektronikte yaptırdım bu işlemleri. orası ne yaparsa yapsın garantiyi etkilemiyormuş diyorlar. :unsure2:

bu arada ekstradan alakasız yerlerdeki döşemeyi söküp biyerlerden 12v almadılar.aydınlatmaların yeri zaten hazırdı. elemanlar sadece ampul ve kablo soketini yerine taktı. cihazla araç beyninden aktive ettiler. arabanın kendi menüsünden ışık şiddetini % olarak ayarlanabiliyor.

Vay be vw. löküs bize gelmez ayrı sektör olmul vw'ciler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Sedat Ünsal

kışa hazırlık sürüyor. hb den aldığım yeni lastiklerim geldi ve takılmaya hazır.

9GAq4Q.jpg

qEp8YW.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Sedat Ünsal

yapılan işlemlere %16 indirim ile birlikte 2.176 TL ödendi.servis fiyatlarını merak edenler için yapılan işlemlerin olduğu sayfayıda ekliyorum.

7A4d4P.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Çağlar Bayur

bayide 7:40 gibi kullanıldığını görsem almam o arabayı

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

bayide 7:40 gibi kullanıldığını görsem almam o arabayı

deme öyle. Ankara'dan Kayseriye KAMAN üzerinden gittiğini düşün abi.  :D

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

yaklaşık 3 hafta önce, sabah trafiğinde, kırmızı ışıkta sakin sakin beklemenin sonucu. bir istanbul klasiği de denilebilir. ben arabanın geldiğini dahi görmedim. :D

sonuç : 1 çıta değişti. ezilen tampon tamir olup boyandı. karşı tarafın sigortasına 450 tl masraf fatura edildi.

77YE3l.jpg

Pnp4J8.jpg

g2nzMN.jpg

l3LYvr.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Geçmiş olsun.Rabbim daha beterinden saklasın inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya
(düzenlendi)

Bununla gecmis olsun, Allah beterinden korusun.

tarihinde Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yılıdırım
(düzenlendi)

Geçmiş olsun

tarihinde Mehmet Yılıdırım tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...