Harun Kocaçalışkan 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Sedat bey aracınız güzel güle güle kullanın. Ben de mevcut aracımı satınca bir passat alırsam mutlaka variant alırım herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 9 Aralık 2016 Yazar Paylaş 9 Aralık 2016 Sedat bey aracınız güzel güle güle kullanın. Ben de mevcut aracımı satınca bir passat alırsam mutlaka variant alırım herhalde. teşekkür ederim.variant almaya giderken benide götürürsünüz. antremanlı olduk artık vw le Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 17 Aralık 2016 Yazar Paylaş 17 Aralık 2016 geçtiğimiz perşembe günü hadi muayeneye gidelim dedik. demez olaydık. orhanlı/İST tüv istasyonu sakin olur diye düşünmüştüm.fakat 15:45 randevusuna saat 15:00 de gittiğim halde muayene sırası 18:00 civarı geldi. saatlerce boş boş bekleme sonucunda raporumuzu aldık. daha yeni takılmış kış lastiklerinde diş derinliği nasıl 5.1mm çıkmış hayret ettim. neyse 2 yıl daha rahatız. ama muayene yaptırmak isteyen arkadaşlara önerim şudur: aralık ayına bu işi bırakmayın. 3 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 25 Şubat 2017 Yazar Paylaş 25 Şubat 2017 istanbul da arabalar neden boyalı sorusuna bir örnek. buyrun izleyelim. aynı tamponun kısa sürede ikinci hasarı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Şubat 2017 Paylaş 26 Şubat 2017 Geçmiş olsun. Şükür tamponla kurtarmışsınız. Sizin takip mesafeniz kurtarmış ama, arkanızdaki maalesef uymamış... 1 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 26 Şubat 2017 Yazar Paylaş 26 Şubat 2017 teşekkür ederim Sani bey. "Bir İstanbul klasiği tampon tampona aşk nedir? nasıl olur?" ben tamponla kurtardım ama inanın kendimden çok arkadaki toyotaya üzüldüm. yazık oldu arabasına. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 26 Şubat 2017 Paylaş 26 Şubat 2017 Geçmiş olsun.Nazar boncuğu takın arabanıza 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Şubat 2017 Paylaş 26 Şubat 2017 24 dakika önce, Sedat Ünsal yazdı: teşekkür ederim Sani bey. "Bir İstanbul klasiği tampon tampona aşk nedir? nasıl olur?" ben tamponla kurtardım ama inanın kendimden çok arkadaki toyotaya üzüldüm. yazık oldu arabasına. Siz deyince fark ettim En arkada başka bir kaza daha olmuş, tekrar geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Şubat 2017 Paylaş 27 Şubat 2017 Geçmiş olsun, acayip bir kullanım stili olmuş İstanbul'da, herkes süper sürücü, herkes uyanık en iyi bilen. Hal böyle olunca, ufağı büyüğü bir sürü kaza oluyor. İstanbul'da en güzeli arabasız dolaşmak galiba....Ama vaktin olacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts