İçeriğe Yönlendir

Bir Başka Dünya (Passat Variant)

Sedat Ünsal

Recommended Posts

Harun Kocaçalışkan

Sedat bey aracınız güzel güle güle kullanın. Ben de mevcut aracımı satınca bir passat alırsam mutlaka variant alırım herhalde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Sedat bey aracınız güzel güle güle kullanın. Ben de mevcut aracımı satınca bir passat alırsam mutlaka variant alırım herhalde.

teşekkür ederim.variant almaya giderken benide götürürsünüz. antremanlı olduk artık vw le :D

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

geçtiğimiz perşembe günü hadi muayeneye gidelim dedik. demez olaydık. orhanlı/İST tüv istasyonu sakin olur diye düşünmüştüm.fakat 15:45 randevusuna saat 15:00 de gittiğim halde muayene sırası 18:00 civarı geldi. saatlerce boş boş bekleme sonucunda raporumuzu aldık. daha yeni takılmış kış lastiklerinde diş derinliği nasıl 5.1mm çıkmış hayret ettim. neyse 2 yıl daha rahatız. :rolleyes:    ama muayene yaptırmak isteyen arkadaşlara önerim şudur: aralık ayına bu işi bırakmayın.

l3EEYp.jpg

1VNNVN.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Sedat Ünsal

istanbul da arabalar neden boyalı sorusuna bir örnek. buyrun izleyelim. aynı tamponun kısa sürede ikinci hasarı.

9Q991Z.jpg

M0PPGM.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçmiş olsun. Şükür tamponla kurtarmışsınız. Sizin takip mesafeniz kurtarmış ama, arkanızdaki maalesef uymamış...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

teşekkür ederim Sani bey. "Bir İstanbul klasiği:D tampon tampona aşk nedir? nasıl olur?":shok:  ben tamponla kurtardım ama inanın kendimden çok arkadaki toyotaya üzüldüm. yazık oldu arabasına.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
24 dakika önce, Sedat Ünsal yazdı:

teşekkür ederim Sani bey. "Bir İstanbul klasiği:D tampon tampona aşk nedir? nasıl olur?":shok:  ben tamponla kurtardım ama inanın kendimden çok arkadaki toyotaya üzüldüm. yazık oldu arabasına.

Siz deyince fark ettim En arkada başka bir kaza daha olmuş, tekrar geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Geçmiş olsun, acayip bir kullanım stili olmuş İstanbul'da, herkes süper sürücü, herkes uyanık en iyi bilen. Hal böyle olunca, ufağı büyüğü bir sürü kaza oluyor. İstanbul'da en güzeli arabasız dolaşmak galiba....Ama vaktin olacak.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...