Ali Gürsoy 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Hayırlı olsun abi , güzel seçim olmuş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 Emmi keşkek hayırlı olsun, ama sana ford yakışır olmadı Suzuki Vitara verelim. Düşünmedim değil.. Hayırlı olsun Emmi. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. D sınıfı binekten sonra genelde yadırganıyor ki çocuklar yavaş gitmeni söyleyerek bu durumun ilk sinyalini vermişler. Bir zaman sonra Mondeoya dönüş ihtimali olası. .. Çocuklar genelde çok sevdi.. Farklı, yüksek.. Ben sevmedim satacağım dedim, satma dediler.. Araç mondeoya göre sallantılı. Ses gelen yerleri de var. Hallederim tek tek Hayırlı olsun Mehmet Bey, SUV yakışır yöneticiye Eski japoncu olarak yağını suyuna baktıktan sonra motor sıkıntısı çıkarmaz, yakıtı emsal araçlara göre düşüktür. Eksisi yol tutuşu ve malzeme kalitesi Avrupa araçlarına göre düşüktür. Bence yüksek araca bindikten sonra sedanlara dönüş yapmaz. Forumda gidişat yakında Japon/Kore bölümü ana bölüme, Ford diğer araçlar bölümüne kaydırılacak gibi Çağlar kaputu açma dedi.. Öğretmedi de nasıl açılacağını. Yol tutuşunda sıkıntı görmedim ama virajlarda yatması, dönmeyecekmiş hissi uyandırıyor 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Düşünmedim değil.. Çocuklar genelde çok sevdi.. Farklı, yüksek.. Ben sevmedim satacağım dedim, satma dediler.. Araç mondeoya göre sallantılı. Ses gelen yerleri de var. Hallederim tek tek Çağlar kaputu açma dedi.. Öğretmedi de nasıl açılacağını. Yol tutuşunda sıkıntı görmedim ama virajlarda yatması, dönmeyecekmiş hissi uyandırıyor Kaputu açtırmıyor sa, bir gebzeli eli değmiştir. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 Kaputu açtırmıyor sa, bir gebzeli eli değmiştir. Hımm.. Bak bunu düşünmedim.. ilk fırsatta açmalıyım... Nasıl açılıyor ki.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Hımm.. Bak bunu düşünmedim.. ilk fırsatta açmalıyım... Nasıl açılıyor ki.. 3 defa Açıl lipton açıl de abi [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Güzel günlerde keyifle kullanman dileğimle abi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Arka koltuklar ısıtıcılı olmasın sen kışın gör Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 Arka koltuklar ısıtıcılı olmasın sen kışın gör Haha.. çocuklar şimdiden isyanı başlattı.. İstiyorlar... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Arka koltuklar ısıtıcılı olmasın sen kışın gör fati onun çözümünü bulmuştu.. fotosunu bulayım .... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 fati onun çözümünü bulmuştu.. fotosunu bulayım .... Ardanın kabul edeceğini sanmıyorum... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 fati onun çözümünü bulmuştu.. fotosunu bulayım .... İşin gücün benimle perşembe görüşürüz nasıl olsa. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 İşin gücün benimle perşembe görüşürüz nasıl olsa. görüşelim bakalım... yıkat arabayı valla geri dönerim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 görüşelim bakalım... yıkat arabayı valla geri dönerim yarın akşam yıkatayım o zaman kirlenmeden teslimat Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Emmi deri koltuklara temizlik - bakım da ne güzel olur şimdi (Dün arkadaşın gri derili sonatasına el attım deri güzel şey vesselam) Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Tekrar hayırlı olsun Abi... Dağlarda tatlısını yeriz... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2016 Emmi deri koltuklara temizlik - bakım da ne güzel olur şimdi (Dün arkadaşın gri derili sonatasına el attım deri güzel şey vesselam) Deriye de mi temizlik yspacağız yaa. [emoji23] [emoji23] Islak mendille silip geçsem. ? Tekrar hayırlı olsun Abi... Dağlarda tatlısını yeriz...Sağol Kemal. Gidelim. Bayram abi götürsün bizi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Deriye de mi temizlik yspacağız yaa. [emoji23] [emoji23] Islak mendille silip geçsem. ? Sağol Kemal. Gidelim. Bayram abi götürsün bizi Asıl bakım işi deride abi böyle pamuk gibi olsun deriler [emoji4] (sanıldığından çok kir çıkıyor deriden yeni görünümü aldatır genelde).Bilindik markaların 2 si 1 arada temizlik+bakım ürünlerinden kullanabilirsin. Ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum abi (bölünmüş 500 ml gibi yollarlar). http://www.garajvs.com/3d-liquid-leather-deri-temizlik-bakim-ve-koruma-378-l-pmu263 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2016 Asıl bakım işi deride abi böyle pamuk gibi olsun deriler [emoji4] (sanıldığından çok kir çıkıyor deriden yeni görünümü aldatır genelde). Bilindik markaların 2 si 1 arada temizlik+bakım ürünlerinden kullanabilirsin. Ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum abi (bölünmüş 500 ml gibi yollarlar). http://www.garajvs.com/3d-liquid-leather-deri-temizlik-bakim-ve-koruma-378-l-pmu263 Çok pahalıymış be. Bunun 500 cc olanı yok mu Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 ilk virüs benden olsun buyrun link. http://www.myauto.ge/index.php?action=details&car_id=20915825 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Çok pahalıymış be. Bunun 500 cc olanı yok muAbi ben bölünmüş aldım bi alo desen bölüp yollarlar(kaliteli esnaftır). Linkteki 1 galonu forumcak bitiremeyiz [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2016 Abi ben bölünmüş aldım bi alo desen bölüp yollarlar(kaliteli esnaftır). Linkteki 1 galonu forumcak bitiremeyiz [emoji1]Aynı marka ile araştıralım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts