İçeriğe Yönlendir

Banada Bir Araç Tavsiye Edermisiniz?


Hasan Semerci

Recommended Posts

Hasan Semerci
(düzenlendi)

mrb. uzun zamandır forumun takipçisiyim. Ford connect vasıtasıyla siteye üye oldum. son 6 yıldır honda CR-V kullanıyorum. şu anki aracım 2010 honda CR-V benzinli. lpg yok. önceki araçlarımda vardı. şimdi  otomobile geçiyim diye bir hise kapıldım. focus 2015 powershift, skoda octavia, 2011 mondeo, skoda yeti. lpg ye pek sıcak bakmıyorum. iki yakıt psikolojisi:). bu araçlardan birini alsam mevcut aracımı ararmıyım.? tavsiyelerinizi bekliyorum. yılda 10-12 bin km yol yapıyorum. 8,000 i şehir içi. aracım şehir içi 10-11 litre yakıyor. uzun yolda 8 litre yakıyor.

tarihinde Hasan Semerci tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Crv geniş ve büyük bir araç bence size en uygunu mondeo veya yeti olur diye düsünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hasan Semerci

ford connect haricinde dizel aracım olmadı. ama hemen hemen hepsini tecrübe ettim. passat da dahil. dizel beni üzer mi diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

Connect ve crv den sonra otimobil ile zor yaparsınız ben cmax fiorino ve yeti ve tekrar yeti ile otomibile geçmek degil çevremdekilere binmekte bile zorlanıyorum en bariz durum ise şu yüksek koltugu ve yola bakışı yüksek olandan mezar gibi çukur araca geçmek inip binmekte zorluk yaşamak artık çok rahatsız edici geliyor. Durum bence böyle...

Bu arada ilk yeti m benzinli idi beni daraltıyordu çünkü gezme fiiliyatı olunca hep hesao yapar durumdaydım şimdiki ise dizel ve çok çok mutluyum cmax da benzinki idi ve ist dan aracı alıp manisaya geldigimde dedim ki bu böyle gitmez ve hemen lpg taktirdım ki yıllarca anti lpg ci olmama ragmen tsi yetiye lpg taktıramadım zira 6 bin tl civarında maliyeti vardı ve brc bölge müdürü arkadaşım önermiyordu. Maliyetli diye.

Yorum bağlantısı
Hasan Semerci
(düzenlendi)

yüksek araca binmek keyifli ve çok rahat. yıllardır hiçbir aracıma bakım harici para harcamadım şükür. dsg sorunlarını okuyunca birde dpf filtresi dizele bakışımı değiştirdi.birazda şans işi . çok yol yapmıyorum ama çevremdekiler şu kadar km yi şu kadara gitiim deyince beni düşünmeye sevkediyor.şu anki aracımla akülü araç kullanıyormuşum gibi oluyor. sessiz. dizel sesi bana çok geliyor.

tarihinde Hasan Semerci tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Semerci

accord düşündüm ama  lpg siz binilmez herhalde.lpg ye biraz soğuğum ama şu anki aracıma taktırıp devam etmeyi düşünmüyor değilim.

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Kullandığım Cr-v 2002 model olmasına rağmen çok tatmin ediciydi, ileride yine düşünürüm almayı. Bende de son zamanlarda güçlü bir binek hevesi olmuş 2003 civic v-tec almıştım.

 

Şimdi imkanım elverse Cr-v yi elde tutup 124 ya da 126 kasa yıldız alıp yenileyip, hem konforu hem kaliteyi hem gücü keyifle kullanırdım. Tabi benim modern yeni teknoloji takıntım yok. Cr-v gidip yenisi gelecekse mondeo tercih ederdim.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

2010 crv'nin yerini otomobil dolduramaz. Varsa imkân freelander 2 ile yola devam edin. Otomobil ile suv tadı verir

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç
(düzenlendi)

yeğenimde 2015 octavia var. full+full. direksiyonu bile özel opsiyonel aldı o derecede :) . otomatik dizel araç. gerçekten tereddütsüz tavsiye edebilirim. genel kalite malzeme kalitesi , konfor, motor performansı , yakıt ekonomisi. herşeyiyle alınabilecek bir araç. bence bir test sürüşü yapın derim. ama tabii bu bahsettiğim artılar full paket araç için geçerli. bence alınabilir

tarihinde Serdar Çekiç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Semerci

octavia yı test ettim. seçeneklerimde var. güzel araç. 2. eli biraz ağır olur gibime geliyor. ilanlarda bayağı düşük km de var.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...

bu gidişle aracıma binmeye devam edeceğim herhalde :)

Hasan Bey,

 

Avatar (profil resmi) olarak sadece yüzümüzün görüleceği bir fotoğraf kullanıyoruz.  :)

 

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...