İçeriğe Yönlendir

Led Avize Yapımı

Cihan Göllü

Recommended Posts

Cihan Göllü

İstirahatli olduğum dönemde can sıkıntısından bir avize bir de Lambader yaptım. Yapmayı düşünenler için belki referans olur. Aydınlatma muhteşem. Maliyet düşük[emoji5][emoji5]

60 cm lik 4 tane alüminyum profil kestim. Biraz satina cam. 50 cm kadar sert tabanlı şerit led. Ve 12 volt 3 amper adaptör. Hepsi 60 lira civarı tuttu. Fotolarda adım yapım aşaması varf075be8fe0f4ebfbb8d87ad631b52be7.jpg45727c389680db0dc27346acad921f7f.jpg750d86e18cb7297711b22a783912e392.jpgd2f7e7ff1fdcf385c9790444dbf17043.jpgd47c1101ea715959c0d2dfdfa22b609a.jpgb3569379b41d63402264904796809a0f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen 23
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Cok guzel olmus. Satina cami ankarada nerede o sekilde kestirdiniz? Delikleri camci mi acti? Daha acikcasi kullanilan malzemeler nereden temin edildi. Bayildim cok guzel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Elinize sağlık güzel olmuş, Yalnız alüminyum profillerin kesim yerlerine kapak ayarlarsanız daha güzel olacaktır.

Yorum bağlantısı
Cihan Göllü
(düzenlendi)

Harika olmuş cihan ellerine sağlık

Çok tşk ederim abi.

Ellerine sağlik güzel olmuş

Çok tşk ederim

Cok guzel olmus. Satina cami ankarada nerede o sekilde kestirdiniz? Delikleri camci mi acti? Daha acikcasi kullanilan malzemeler nereden temin edildi. Bayildim cok guzel.

Satina camı her camcıda bulursunuz.Cam Para bile vermedim artık bir parçadan kestirdim. Camda aslında delik yok. Alüminyum profile yuvarlak cam parçası silikonladım. Kesilen satina camları da bu parçaya silikonladım. Daha sonra sanki vida ile tutturulmuş efekti versin diye krom vida kapaklarını silikonladım. Tabi bunlar çok ince işçilik ile oldu. Silikon taşmadan ve kötü bi görüntü olmadan:)

Aliminyum profili Sitelerden aldım. Alüminyun kilosu 13 lira.Çok ucuz. Üst tarafdaki kutu gibi alüminyum profilin içine de adaptörü gizledim. Bu şekilde oldu.

Odaya çok şık bir hava kattı. Gelen misafirler nereden aldığımı soruyor:)

Çok şık olmuş,ellerine sağlık Cihan.

Hakan abi çok teşekkür ederim:)

Elinize sağlık güzel olmuş, Yalnız alüminyum profillerin kesim yerlerine kapak ayarlarsanız daha güzel olacaktır.

Çok tşk ederim oralara da siyah camdan kapak yaptım. Foto atarım ekleyim :) Kapaklar belli oluyordur umarım

ff825affd8e04d5927878743e47bac1a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

tarihinde Cihan Göllü tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Ben çok beğendim ellerinize sağlık. Profil kenarları gerçekte dikkat çekiyor mu bilmem ancak onların içine farklı veya aynı renkte led yapılabilir kapak takılırsa kaba gösterir bence . İyi günlerde kullanın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Elinize saglik, hem cok guzel bir iscilik hem de zevklil bir tasarim olmus.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Elinize sağlık güzel olmuş ancak kullanılan silikon zaman ile bırakma yapabilir mi?? Allah korusun düşmesi iyi sonuçlar vermeyebilir. Ben cam delmek için uç aldım ve el alışkanlığı geldikçe daha pürüzsüz delikler ortaya çıkıyor. Lambaderinde resimlerini görmek isteriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Nefis olmuş, avizenin şekli de güzel bir tasarım olmuş, silikonları ısı, zaman ve UV ışınına göre takip edin ayrılma esneme vs var mı diye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok güzel olmuş.

Bir sonraki çalışma kumandalı rgb olsun. :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cihan Göllü

Ben çok beğendim ellerinize sağlık. Profil kenarları gerçekte dikkat çekiyor mu bilmem ancak onların içine farklı veya aynı renkte led yapılabilir kapak takılırsa kaba gösterir bence . İyi günlerde kullanın :)

Çok teşekkür ederim. Profilleri siyah cam ile kapattım:)

Elinize saglik, hem cok guzel bir iscilik hem de zevklil bir tasarim olmus.

Çok teşekkür ederim düşünceniz için.:)

Elinize sağlık güzel olmuş ancak kullanılan silikon zaman ile bırakma yapabilir mi?? Allah korusun düşmesi iyi sonuçlar vermeyebilir. Ben cam delmek için uç aldım ve el alışkanlığı geldikçe daha pürüzsüz delikler ortaya çıkıyor. Lambaderinde resimlerini görmek isteriz.

Teşekkür ederim. Sista marka silikon ile çok büyük akvaryumlar da yaptım cam ile başka çalışmalar da yaptım yıllardır bir sıkıntı yaşamadım. Zaten camlar 4 mm ve çok hafif kenarlarını da zımparaladım kesme de yapmıyor.Lambaderi de ekleyeceğim

Cam kes ucu dremel için mi??

Güzel uğraşlar,ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim

sarı led koysanız iyiymiş. çok güzel çalışma. çift devre var mı?

Teşekkür ederim. Sarı LED düşündüm. Satina da cam da ışığı dağıtıp ham beyazlığı aldığı için beyaz kullandım Çift devre derken onu anlamadım??

Elinize sağlık.  :bravo:

Teşekkür ederim)

Nefis olmuş, avizenin şekli de güzel bir tasarım olmuş, silikonları ısı, zaman ve UV ışınına göre takip edin ayrılma esneme vs var mı diye.

Teşekkür ederim. Isınma hiç yok avizeyi yapalı 3 ay falan oldu Oturma odası olduğu için her gün kullanıyorum. Sıkıntı yok :)

çok şık olmuş

Çalışmalarımı genelde çok şık bulduğun için çok teşekkür ederim abi:)

Çok guzel elinize sağlık

Teşekkür ederim sağolun

Yorum bağlantısı

Yine sen yine harika bir çalışma. Ellerine sağlık. Aynı tarzda bir ürüne 300 TL fiyat istiyorlar...

Tebrikler sen bu işi biliyorsun..[emoji122] [emoji122] ;)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çok güzel olmuş.

Bir sonraki çalışma kumandalı rgb olsun. :)

Onu wakkas yapar
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...