Muhittin Kaplan 29 Temmuz 2016 Paylaş 29 Temmuz 2016 aşağıdaki liste yeterli olurmu acaba ? Kil S3 S30 AUTOGLYM Radiant WAX. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Bence bilginiz yok denecek kadar az iyice araştırın daha iyi olur sizin için Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 (düzenlendi) Bilgim turtle pasta cila alip gun boyu ugrasip el ile surmek kadar. 30 Temmuz 2016 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Hocam yukarda verdigim listeyi en yukardan baslayarak yapacagim. Aracta bolca cizik mevcut. S0 i bile dusunuyorum. Yani s0 s3 s30 bunlar bildigimiz anlamda pasta. S0 icin 2000kum zimpara ciziklerini alir denilmis. Ama ben onu kullanmayacagim. S3 le almayi planliyordum. Sonrasinda yuzeysel cizikler icin s30 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 S0 1200e kadar alır yün ped kullanarak ama siz yün ped kullanabilir misiniz bilemem malum kuruyunca direk verniği yersiniz Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Yok o riski alamam. Benim icin onereceginiz kimyasallar nelerdir peki ? Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 30 Temmuz 2016 Paylaş 30 Temmuz 2016 Gerçekten güzel konu. baştan sona okudum Bende makina ile boya koruma yapmak istiyorum. Boya koruma için hangi markayı önerirsiniz? Arabamda fazla bir çizik yok o yüzden sadece boya koruma yeterli olur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Temmuz 2016 Paylaş 31 Temmuz 2016 Scholl ile çizik almak menzernadan zor makine ile yapmanızı tavsiye etmemekle birlikte eğer yapacaksanız menzerna kaporta aksamına yıkama kil izopropil alkol yıkamafg400 2500 sizin için yeterli olcaktır koruma olarakta sizin ulaşabilme imkanınız olan yani acemi seviyesi olan sonax hybrit npt Profu sonax polymer net shield olarak geçer Npt uygulamamdan bi kare 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 31 Temmuz 2016 Paylaş 31 Temmuz 2016 Scholl ile çizik almak menzernadan zor makine ile yapmanızı tavsiye etmemekle birlikte eğer yapacaksanız menzerna kaporta aksamına yıkama kil izopropil alkol yıkamafg400 2500 sizin için yeterli olcaktır koruma olarakta sizin ulaşabilme imkanınız olan yani acemi seviyesi olan sonax hybrit npt Profu sonax polymer net shield olarak geçer Npt uygulamamdan bi kare video etkileyici hiç su kalmıyor gerçekten ama dediğiniz ürünü bulamadım nerden temin edebilirim? Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 31 Temmuz 2016 Paylaş 31 Temmuz 2016 Ben otomaniax. com adresinden almıştım foruma %10 indirimi vardı bugün son yanılmıyorsam forumda konusu vardı ama nerdedir Kim bilir 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 31 Temmuz 2016 Paylaş 31 Temmuz 2016 Ben otomaniax. com adresinden almıştım foruma %10 indirimi vardı bugün son yanılmıyorsam forumda konusu vardı ama nerdedir Kim bilir http://www.otomaniax.com/sonax-xtreme-protect-shine-hybrid-npt-boya-koruma-parlatma-pmu16968 sizin videoda uyguladığınız ürün bu ürün mü? Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 1 Ağustos 2016 Paylaş 1 Ağustos 2016 Evet ürün budur bende polisaj makinası alıp boya koruma yapmak istiyordum ama bu üründe polisaja gerek yok sanırım. siz uygulama öncesi kil yaptınız mı yoksa sadece yıkayıp kurulayıp öyle mi uyguladınız? Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 bende polisaj makinası alıp boya koruma yapmak istiyordum ama bu üründe polisaja gerek yok sanırım. siz uygulama öncesi kil yaptınız mı yoksa sadece yıkayıp kurulayıp öyle mi uyguladınız?Ben uygulama yaparken çektim bunu kil ipa yeterli olur bu ürün öncesi için 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 4 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2016 vakitsizlikten hala kendi aracıma bir şey yapamadım(polisaj makine ile) haftasonu NXT alıp birşeyler yapmaya çalışacağım bakalım mekan sorununuda çözdüm artık:) Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 vakitsizlikten hala kendi aracıma bir şey yapamadım(polisaj makine ile) haftasonu NXT alıp birşeyler yapmaya çalışacağım bakalım mekan sorununuda çözdüm artık:) nxt makine ile yapma pişman olursun Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 4 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2016 nxt makine ile yapma pişman olursun niye öyle dedin kardeşim ya ne güzel kafamda planlıyordum:) katı waxını diyorum odamı makine ile iyi olmuyor:) Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 niye öyle dedin kardeşim ya ne güzel kafamda planlıyordum:) katı waxını diyorum odamı makine ile iyi olmuyor:) valla Emre ilk makine tecrübemi nxt ile yaptım çok yoğun zaten çok yoruyo ve hızlı silmezsen hare bırakıyo onu elle atmak en iyisiymiş Buğra abide görünce yazar zaten zor olduğunu Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Arkadaşlar kil uygulamasında tavsiye Edeceğiniz marka miktar ve malzeme nedir. Daha önce bir defa yapmıştım ancak unuttum. Kil yaparken bir şey sıkıp kili onla uyguluyorduk ve üstüne de cila atıyorduk diye aklımda kalmış. O zamandan kalma mequiars ın 2.0 wax diye bir cilası da var ama bozulmuştmudur bilemedim. Ne önerirsiniz ve nasıl uygulama yapmalı... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Arkadaşlar kil uygulamasında tavsiye Edeceğiniz marka miktar ve malzeme nedir. Daha önce bir defa yapmıştım ancak unuttum. Kil yaparken bir şey sıkıp kili onla uyguluyorduk ve üstüne de cila atıyorduk diye aklımda kalmış. O zamandan kalma mequiars ın 2.0 wax diye bir cilası da var ama bozulmuştmudur bilemedim. Ne önerirsiniz ve nasıl uygulama yapmalı... Abi spray şişe içinde araç şampuanı ile su karıştırıp uyguluyoruz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Arkadaşlar kil uygulamasında tavsiye Edeceğiniz marka miktar ve malzeme nedir. Daha önce bir defa yapmıştım ancak unuttum. Kil yaparken bir şey sıkıp kili onla uyguluyorduk ve üstüne de cila atıyorduk diye aklımda kalmış. O zamandan kalma mequiars ın 2.0 wax diye bir cilası da var ama bozulmuştmudur bilemedim. Ne önerirsiniz ve nasıl uygulama yapmalı... 100 gr 2-3 araba çıkarabilir kir-boyut durumuna göre, yeri geliyor 100 gr tek arabaya gidiyor. http://www.detailingdukkani.com/urun/valet-pro-orange-clay-yuzey-temizleme-kili---100gr_8082.aspx Kil wax iyidir, aslında kil-çizik giderme-wax daha iyi olur ama çizik giderme biraz daha detaylı uğraş-ekipman-vakit istiyor 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 Sıvı waxları 600devirde sıfır baskı şeklinde yapabilirsiniz ancak elle sürmekten farkı olurmı derseniz bi tık olur olmaz 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 O zaman malzeme ve ekipman listemiz 100 gr kil Çizik giderici pasta Wax Ve kas gücü şeklinde olacak Teşekkürler arkadaşlar [emoji16] 100 gr 2-3 araba çıkarabilir kir-boyut durumuna göre, yeri geliyor 100 gr tek arabaya gidiyor. http://www.detailingdukkani.com/urun/valet-pro-orange-clay-yuzey-temizleme-kili---100gr_8082.aspx Kil wax iyidir, aslında kil-çizik giderme-wax daha iyi olur ama çizik giderme biraz daha detaylı uğraş-ekipman-vakit istiyor Çizik giderme için ne kullanmam gerekir? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 O zaman malzeme ve ekipman listemiz 100 gr kil Çizik giderici pasta Wax Ve kas gücü şeklinde olacak Teşekkürler arkadaşlar [emoji16] Çizik giderme için ne kullanmam gerekir? Abi elle çizik gidermeyi şahsen önermiyorum çünkü pek olacak gibi değil, boşa yorgunluk, bir de pastayı yediremezsen matlık bırakıyor ardında eskisinden kötü oluyor. Yeri geliyor makine ile bile sonuç almak için 2-3 kez aynı yere pasta gerekebiliyor(markanın boya sertliğine-boyanın yıpranma durumuna vs göre). Araba ne renkti? Yorum bağlantısı
Recommended Posts