İçeriğe Yönlendir

0 Km Alınan Araç Kaç Km De Olmalı?

Yücel Gezgin

Recommended Posts

Koray Demir

Benimkini unutmuşlar heralde. :D

Mümkün [emoji4] Satış danismani özellikle sormuştu personele sıfırladınız mı diye.
Yorum bağlantısı
Mahmut Yavaşlar

Biz fiorinoyu aldığımızda 80 km deydi. Yol bilgisayarını sıfırladığımız trip düğmesi ile sıfırlamışlardı, dedim kalsın öyle niye eksiltiyoruz km'sini sıfır km olarak vereceklermiş.Bir defaya mahsus 300 km ye kadar sıfırlanabiliyormuş galiba tam bilmiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Yücel abim sıkma canını. Hayırlı olsun Güle güle kullan arabanı. Çıkacağın güzergah üzerinde köfteci yusuf var. Orada kilo ile köfte yemeden geçme :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Konu gereksiz uzamış.

Olmaması gereken mesajları silelim ve devam etmeyelim arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin

Konu gereksiz uzamış.

Olmaması gereken mesajları silelim ve devam etmeyelim arkadaşlar.

Aynen mehmet bey, arzu ederseniz komplede silebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aynen mehmet bey, arzu ederseniz komplede silebilirsiniz.

Yücel bey, ben gereksiz tüm mesajları temizledim. Siz konunuza normal seyrinde devam edebilirsiniz.

Konunuzla alakalı olarak, bence sorun yok. Ben olsam dert etmezdim. KM'yi düşüneceğinize bence boya kontrolü yapın. BAzı galeriler sıfır ama boyalı araç satabiliyorlar :shok:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin

Yücel abim sıkma canını. Hayırlı olsun Güle güle kullan arabanı. Çıkacağın güzergah üzerinde köfteci yusuf var. Orada kilo ile köfte yemeden geçme :)

Aynen kardeşim bende bunu hayal ediyordum,senin içinde yerim artık. :)

Yücel bey, ben gereksiz tüm mesajları temizledim. Siz konunuza normal seyrinde devam edebilirsiniz.

Konunuzla alakalı olarak, bence sorun yok. Ben olsam dert etmezdim. KM'yi düşüneceğinize bence boya kontrolü yapın. BAzı galeriler sıfır ama boyalı araç satabiliyorlar :shok:

Sani bey teşekkürler,dert ettiğim bir şey yok,inanki boya kontrolüne bile gerek yok,maksat muhabbet,karşılıklı fikir alışverişi,yeni arkadaşlıklar,hepsi bu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Sıkıntı yok keyfinize bakın devam edin.

Ekranda 0 yazmazsa almam. Adı üstünde sıfır araba..

Üstadım peki bu araçlar gemiye tıra vs yol yapmadan nasıl indirilip bindirilecekler?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Fiestayi 30 km de focusu 5 km de teslim ettiler. Fiesta ilk gördüğümde 3 km deydi, cuma aksamıydı ve pazartesi gelir alırım şimdi işim var dedim pazartesi 30 km de teslim ettiler hemde sıfır mazotla. :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Üstadım peki bu araçlar gemiye tıra vs yol yapmadan nasıl indirilip bindirilecekler?

Bizim fotokopi makineleri kutusundan çıktığında mekanik numaratörü 999.970 falan olurdu, deneme çekimi olur arızalı olur falan diye 30 40 kopya geride olurlardı, çok müşteri orayı görüp kullanılmış makine mi sattınız diye çıkışırdı bize. O kadar kopya çekse sanki makine ayakta kalabilecek.. :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fiestayi 30 km de focusu 5 km de teslim ettiler. Fiesta ilk gördüğümde 3 km deydi, cuma aksamıydı ve pazartesi gelir alırım şimdi işim var dedim pazartesi 30 km de teslim ettiler hemde sıfır mazotla. :)

bayiden çıktım 50 mt. stop etti benzin bitmişti

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

3 tane sıfır araç aldım, hicbirisi 0 km değildi.

5-7 km falandı aklımda kaldıgına göre.

Mayıs aracında şirkete 3 egea alındı hepsi 0 km de idi.

Alıp en yakın benzinciye gittiğimizde 1 km oldular.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
(düzenlendi)

Daha önce forumda konuşulmuştu Fiat bayileri 80 km ye kadar sıfırlayabiliyorlar diye.

tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Şirket araçları her yönden şanslı oluyorlar,kimin kullandığı belli değil yinede taş gibi sorun çıkarmıyor,biz üstüne sakınıyoruz her türlü arıza bizde. :)

Abi bir laf var sakınan göze çöp batar diye atalarımız boşa dememişler.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp

Bende bi anımı yazayım.

Bir önceki kasa Seat leon'da 1.2 tsi yeni çıkmış. Seat bayine gittim test etmek istiyorum dedim. Kapının önünde showroom'a çekecekleri plakasız bir sıfır km leon vardı.

Abi test arabası yok. Bin bunu sür dedi. Bi 5 km falan dolaştık geldik. Ama normal sürüş. Kasko yok plaka yok bende çekinerek kullandım. Zorlamadım arabayı. 

Benim focusu 2011'de 4 km'de aldım

Yorum bağlantısı

Ekranda 0 yazmazsa almam. Adı üstünde sıfır araba..

O zaman sıfır araba hiç alamazsın abi 5km den aşağı pek yok 

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

2006 yılında aldığımız focusda 3-4 kmdydi. Aracınızda sıkıntı yoksa gönül rahatlığıyla binin abi.

Yorum bağlantısı
Serkan Erden

bende 5 km de almıştım. 28 çok gibi. fabrikada gece bekçisi onunlamı turlamış acaba...:)

Yorum bağlantısı

bi defasında toyotanın araç taşıdığı bir gemiyi görmüştüm belgesel gibi bişeydi 2. dünya savaşından kalma bir uçak gemisinden bozmuşlar yanlış hatırlamıyorsam gemi öyle büyüktü ki üzerinde gezdirerek 10 bin km yaptırırsın arabaya :D normaldir olur 28 30 vs 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Benimki 6 ydı. Yolun karşı tarafında bir bahçeleri var park etmek için oraya götürmüşler :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...