İçeriğe Yönlendir

Elektronik Hidrolik Direksiyon Arızası.


celal eroğlu

Recommended Posts

celal eroğlu

Selamlar öncelikle herkese.

 

Acil yarımdımlarınız gerekli arkadaslar.Dün bizim peder bey hafif bir su birikintisinden geçmiş yaklaşık 10-15 dakika sonra direksiyon arızası yazı vermiş ve diresiyon çok ağırlaşmış durumda.Bu sabah arıza düzelmişti ki yarım saat önce tekrar aynı yazı çıktı ve direksiyon tekrar ağırlaştı.Hidrolık sıvısını kontrol ettim seviyesi normal azalma yada kaçak yok sorunun elektronik olduğunu düşünüyorum.Tahminimce söketine su girmiş olabilir.Sizin tahminleriniz nedir su teması ile ilgili ise bunu nasıl giderebiliriz.

 

Not:öğleden sonra servise gitmeyi düşünüyorum ancak fiyatlar uçuk kaçık çıkıyor serviste

 

sanayii ise Gaziantep'te Esnaf Sahresi (TATİL)'deler.

 

Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
celal eroğlu

uğradım ancak direk pompa dendi ama sanmıyorum pompa oldugunu bir olup bir bozuluyor.Arıza tesbiti için 100 lira isteniyor yaptırmayacağım servise dışarda özel servise yaptırıyorum.100 lira boşuna vermektense p.tesi'yi bekliyeceğim artık araba yatıyor şuan .

Yorum bağlantısı
Kamuran CANAKLI

bende 1 sene falan aralıklarla oldu. Makinaya bağladılar bir şey görünmedi. Her olduğunda kontak anahtarını çıkardım 1 dk bekledim yeniden çalıştırdım. Uzun süre vermedi. yaklaşık 6 aydır da böyle bir hata çıkmıyor. (6 ay önce filtreler falan değişmişti bakım yapılırken bişiler görüp yaptılarsa bilmiyorum)

Yorum bağlantısı
celal eroğlu

sorunumuz halledildi direskyon pompasının içine soketten su girmiş 400 liraya tamir edildi, sıvıyı farı sökünce pompa altında sıvya ışıkla bakabiliyoruz ayrıca sızdırmada olup olmadığı rahat görülebiliyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...