Ali Yasir Bilici 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Merhabalar ,bugün sanayi tarafına yolum düştü.Hazır sanayi tarafındayken altımda da C-max varken bayadır aklımı kemiren led sinyalleri alayım dedim ve gidip aldım.Sanayide Ön-ayna-arka bütün sinyalleri ledleriyle değiştirdim ve ekstra kontrol ettim taktıktan sonra arıza ışığı hızlı yanıp sönme olayı oluyormu diye hem dörtlüleri açtım hem sinyalleri bir sıkıntı gözükmüyordu.Aradan zaman geçti eve doğru yola koyuldum ana yola çıkacakken sinyal verdim ve kaos Sinyaller delirmiş gibi hızlı hızlı yanmaya başladılar Sorum şu,Vag.com gibi Elm olayıyla birşeyler yapılır mı ya da duylara sigortalara bişeyler yapabiliyormuyuz ? bu sıkıntıyı giderebilirmiyiz yoksa Ledleri söküp eskiye devam mı ? Teşekkürler Keyifli Forumlar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 4'lülerde gerekli yük bindiği için sinyal normal hızında yanar ama tek başına gerekli yük olmadığından hızlı yanarlar. Direnç bağlanacak sinyallere. Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 11 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2016 4'lülerde gerekli yük bindiği için sinyal normal hızında yanar ama tek başına gerekli yük olmadığından hızlı yanarlar. Direnç bağlanacak sinyallere. İlk takıldığında sinyallerde normaldi,Direnç takılınca sıkıntı çözülür değil mi? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Direnç veya boş bir yere(dışarıdan görünmeyecek) sinyallere ek normal ampul takılcak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 şu an yanmayan sinyal var mı? sinyalde led aslında homojen ışık vermediği için daha az ışık bile vereiblir gündüz onu da kontorl edin Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Direnç bağlayarak sorunu halletmemiz mümkün ancak Led i ilk taktığınız da sinyalleri açıp kontrol ettim ve problem yoktu demişsiniz. Neden daha sonra arıza durumuna düştü önce buna bakmalı. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Direnç mutlaka takılmalı,böyle bir durumda gem modülünü bile bozabilir. Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 12 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2016 şu an yanmayan sinyal var mı? sinyalde led aslında homojen ışık vermediği için daha az ışık bile vereiblir gündüz onu da kontorl edin Hepsi yanıyor.Çok güzel ışık veriyor gündüzde gecede Direnç veya boş bir yere(dışarıdan görünmeyecek) sinyallere ek normal ampul takılcak Ne kadarlık direnç takılmalı acaba ? Direnç bağlayarak sorunu halletmemiz mümkün ancak Led i ilk taktığınız da sinyalleri açıp kontrol ettim ve problem yoktu demişsiniz. Neden daha sonra arıza durumuna düştü önce buna bakmalı. Elektrikçiye uğradığımda yaptırcağım,Ben de o na takıldım zaten ilk başta hiçbir arıza yoktu Direnç mutlaka takılmalı,böyle bir durumda gem modülünü bile bozabilir. Ne kadarlık direnç takılmalı o önemli haklısınız Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 6 ohm 55w sarı alüminyum direnç. Ama önce baktırmalısınız elektrikçiye Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Bende de cmax artı led sinyal var. 50w 6 ohm direnç kullandım. Önce sağ ve sol için bir adet direnç kullanın ve test edin. Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 12 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2016 6 ohm 55w sarı alüminyum direnç. Ama önce baktırmalısınız elektrikçiye Elektrikçim sök başına bela olmasın dedi söktük Bende de cmax artı led sinyal var. 50w 6 ohm direnç kullandım. Önce sağ ve sol için bir adet direnç kullanın ve test edin. Keşke sökmeden önce görseydim yorumlarınızı Neyse hayırlısı artık bidaha sanayiye yolum düştüğü zaman öyle yaptırtırım Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Elektrikçim sök başına bela olmasın dedi söktük Keşke sökmeden önce görseydim yorumlarınızı Neyse hayırlısı artık bidaha sanayiye yolum düştüğü zaman öyle yaptırtırım Bir daha düşünün [emoji1] Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 12 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2016 Bir daha düşünün [emoji1] Girin kanıma girin sonra bütün ampulleri Led e çevireyim Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Girin kanıma girin sonra bütün ampulleri Led e çevireyim Geç bile kalmışsınız [emoji1] bende sisler hariç bütün iç dış aydınlatmalar artı uzun hüzmeler led. Yorum bağlantısı
Recommended Posts