Bulent Ozkan 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 Merhaba, Değerli Forum Üyeleri Sağlık nedenlerinden dolayı forma uzunca bir süre giriş yapamadım nihayet geri döndük çok şükür, tüm dostlara yeniden selam deme şansını yakaldık. Geçenlerde arabanın altında su birikmiş bende motor soğutma suyuna bakayım dedim, suyu yaklaşık 500 ml eksilmiş olan suyu tamamladım. Ertesi gün yine su eksilttiğini gördüm ve tamamladım. Aracın motor altındaki tablanın üstü hep ıslak kalıyor. sonuçta kalorifer peteginin motor kısmına bakan panelin orda tahliye borusu gibi siyah plastik bir boru var, o kısımdan su damlıyordu (bu arada hiç klima kullanmıyorum ki klima suyu olmadığından emin olmak için) Arabayı yinede bir ustaya gösterdim ki oda kalorifer peteği delinmiş olabilir dedi. Göğüs sökülme işi olacakmış, deneme yanılmayla gögüsü söktürmemek için ANKARA'da daha önce bu aracın kalorifer peteğini değiştirmiş tecrübeli bir arkadaşımızı tavsiye ederseniz minnettar olurum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/186186-2000-focus-i-kalorifer-pete%C4%9Finin-yerini-bilen-var-m%C4%B1/ Burada değişim anlatılmış. Gördüğüm kadarı ile göğüsün sökülmesine gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Bulent Ozkan 5 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/186186-2000-focus-i-kalorifer-peteğinin-yerini-bilen-var-mı/ Burada değişim anlatılmış. Gördüğüm kadarı ile göğüsün sökülmesine gerek yok. Sayın GERŞON Değerli bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum. Bilgim olmadığı için işi daha zor halede getirme korkum var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ağustos 2016 Paylaş 5 Ağustos 2016 petek dışarı suyu damlatmaz? paspasa akıtır? 1 Yorum bağlantısı
Bulent Ozkan 5 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2016 petek dışarı suyu damlatmaz? paspasa akıtır? Çağlar bey bende dediginiz gibi sanıyordum fakat bu arabalarda kalorifer kapalı bir haznede bulunuyor, bunun için su içeri değil dışarı akıyor. Yorum bağlantısı
Bulent Ozkan 5 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2016 (düzenlendi) Adam Bu linkte göğüsü sökmeden peteği değiştiriyor. Bu işlemleri yapmak bile zor iş https://m.youtube.com/watch?v=F7MWGanD4xw 5 Ağustos 2016 tarihinde Bulent Ozkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bulent Ozkan 6 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2016 Sorun çözüldü. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Tavsiye üzerine Şaşmazda bir arkadaşa yaptırdım. Sağolsun goğsü sökmeden 3 saatte bitirdi. Toplam 190 tl ödedim. İhtiyaç olması durumunda yardımcı olurum. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Ağustos 2016 Paylaş 6 Ağustos 2016 Sorun çözüldü. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Tavsiye üzerine Şaşmazda bir arkadaşa yaptırdım. Sağolsun goğsü sökmeden 3 saatte bitirdi. Toplam 190 tl ödedim. İhtiyaç olması durumunda yardımcı olurum. Geçmiş olsun. Nerde çözdünüz bilgi verebilir misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Bulent Ozkan 6 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2016 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Nerde çözdünüz bilgi verebilir misiniz? Selam Koray bey, Teşekkür ederim Şaşmaz oto sanayi de Karlıkcı halil'in sokağında (Yasin oto elektrik) klima kalorifer işleri yapıyor. 6 Ağustos 2016 tarihinde Bulent Ozkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 Ağustos 2016 Paylaş 6 Ağustos 2016 Selam Koray bey, Teşekkür ederim Şaşmaz oto sanayi de Karlıkcı halil'in sokağında (Yasin oto elektrik) klima kalorifer işleri yapıyor. Selamlar Bülent bey çok teşekkürler sağolun cevap için. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts