Onur Yeşil 19 Ağustos 2016 Paylaş 19 Ağustos 2016 2006 model Focus 2'm için kaliper kapağı alacağım.18" orjinal Focus 2 Coupe jantlarım var.Piyasada bu kapaklardan iki çeşit var sanırım;plastik ve aluminyum.Isıya dayanıklı slikon ile montaj yapacağım plastik mi seçmeliyim aluminyum mu? Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 19 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2016 (düzenlendi) 2006 model Focus 2'm için kaliper kapağı alacağım.18" orjinal Focus 2 Coupe jantlarım var.Piyasada bu kapaklardan iki çeşit var sanırım;plastik ve aluminyum.Isıya dayanıklı slikon ile montaj yapacağım plastik mi seçmeliyim aluminyum mu?Coupe jantı yazmışım pardon,Cabriolet jantı olacak o. 19 Ağustos 2016 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Ağustos 2016 Paylaş 19 Ağustos 2016 (düzenlendi) Bana göre ikiside sağlıksız bir işlem. Hiç yapmadım. Yapanada önermedim Onur. 300-400 santigrad derecelere ulaşan ısının önüne basit bir plastik parça teknik olarak bana güvenli gelmiyor. Aynı zamanda soğumasınıda engelliyor. Görsel olarak illaki takacam'da dersen alüminyum. Tabi oda dış etkenlerden zarar görüp yamulabilir 19 Ağustos 2016 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın 19 Ağustos 2016 Paylaş 19 Ağustos 2016 Plastik ve sari renk düşünürsen elimde bir takim mevcut yollayabilirim. Bi heves almistim. Fakat takmak nasip olmadi. 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 20 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2016 (düzenlendi) Bana göre ikiside sağlıksız bir işlem. Hiç yapmadım. Yapanada önermedim Onur. 300-400 santigrad derecelere ulaşan ısının önüne basit bir plastik parça teknik olarak bana güvenli gelmiyor. Aynı zamanda soğumasınıda engelliyor. Görsel olarak illaki takacam'da dersen alüminyum. Tabi oda dış etkenlerden zarar görüp yamulabilirAbi aluminyum da düşerse diske janta,zarar verir diye korkuyorum.Plastik en azından parçalanır gider.Boyayayım diyorum o da çok basit duruyor sanki...Plastik ve sari renk düşünürsen elimde bir takim mevcut yollayabilirim. Bi heves almistim. Fakat takmak nasip olmadi.Sarı düşünmüyorum.Araç denim mavi;kırmızı,altın sarısı,beyaz falan düşünüyorum. 20 Ağustos 2016 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Ben plastik öneririm. Sebebi olur da yerinden çıkarsa jant arasına falan girecek olursa en azından parçalanır düşer.. Alüminyum bu gibi durumlarda daha ciddi sorunlar yaratabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Direk kaliper i değiştirin 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 20 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2016 (düzenlendi) Ben plastik öneririm. Sebebi olur da yerinden çıkarsa jant arasına falan girecek olursa en azından parçalanır düşer.. Alüminyum bu gibi durumlarda daha ciddi sorunlar yaratabilir.Ben de aynen böyle düşünüyorum.Direk kaliper i değiştirin Şu an buna müsait değilim. 20 Ağustos 2016 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Plastik bile olsa yüksek hızda çıktığında fren hortumuna zarar verebilir mi diye bir şüphe ile dolaşmak bana göre değil. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Plastik bile olsa yüksek hızda çıktığında fren hortumuna zarar verebilir mi diye bir şüphe ile dolaşmak bana göre değil. Elbette bu risk her zaman var.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 İlginç bi moda.. zevk işidir ancak güvenlik riski bayağı fazla. hata kalipere matkapla delik açık vidalayan bile varmış ... şokşokşokk... 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 20 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2016 İlginç bi moda.. zevk işidir ancak güvenlik riski bayağı fazla. hata kalipere matkapla delik açık vidalayan bile varmış ... şokşokşokk...En sağlıklısının delip vidalamak olduğu söyleniyor.Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 En sağlıklısının delip vidalamak olduğu söyleniyor. Sent from my iPhone using Tapatalk Kaliper in o kısımdan parçalanma riski var. Gözle bakınca birşey yok gibi durur ama kılcal bir çatlak bile parçalanmasına yol açabilir. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 brembo fren olduğuna çocuklar bile inanmayacağı için fayda etmez bence. 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 20 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2016 brembo fren olduğuna çocuklar bile inanmayacağı için fayda etmez bence.Benim kimseyi brembo olduğuna inandırmak gibi bir amacım yok ki.Brembo yazması da gerekmiyor.Hiç birşey yazmasa da olur hatta.Zaten konuda brembo falan demedim hiç 'kaliper kapağı' dedim sadece. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 En sağlıklısının delip vidalamak olduğu söyleniyor. Sent from my iPhone using Tapatalk kalipere delik açmak ... saboytaj gibi birşey.ç çok riskli 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 20 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2016 kalipere delik açmak ... saboytaj gibi birşey.ç çok riskliBenim de ona niyetim yok abi.Yapıştırmak istiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2016 Paylaş 21 Ağustos 2016 Onur benimde çok beğendiğim uygulamak istediğim bir modifikasyon. Fakat kesinlikle hiç bir görsellik senin yada ailenin canından daha kıymetli olamaz. Hem forumdan bilgi aldım hemde ustalarima danistim. Bu riske birazcık daha görsellik katmak için girmen ı tavsiye etmem. En kötü ihtimal kaliperlerin üstünü ısıya dayanıklı boya ile boyarsin görsellik beklidigin gibi olmaz ama risk te olmaz. Soldukca tekrar boya sıkıntı olmaz. En önemli kriter boyanın 600 / 800 derece gibi isilara dayanıklı bir çeşit olması. İlerleyen dönemde boyamayı düşünüyorum. Param yetse idi direk kaliperleri alırdım. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 22 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2016 Onur benimde çok beğendiğim uygulamak istediğim bir modifikasyon. Fakat kesinlikle hiç bir görsellik senin yada ailenin canından daha kıymetli olamaz. Hem forumdan bilgi aldım hemde ustalarima danistim. Bu riske birazcık daha görsellik katmak için girmen ı tavsiye etmem. En kötü ihtimal kaliperlerin üstünü ısıya dayanıklı boya ile boyarsin görsellik beklidigin gibi olmaz ama risk te olmaz. Soldukca tekrar boya sıkıntı olmaz. En önemli kriter boyanın 600 / 800 derece gibi isilara dayanıklı bir çeşit olması. İlerleyen dönemde boyamayı düşünüyorum. Param yetse idi direk kaliperleri alırdım.Ben de bu gün motip boya aldım.Boyayacağım,üzerine de ST RACING gibi bişeyler yapıştıracağım tamamdır. Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 22 Ağustos 2016 Paylaş 22 Ağustos 2016 Ben şu şekilde yaptım boya üstüne sticker hala da duruyo 1 seneyi geçti 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 22 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2016 Sticker'ın üzerine bir de vernik falan attınız mı? Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Ağustos 2016 Paylaş 22 Ağustos 2016 2012 de A6 ya yaklasik 300 lira gibi bir rakama boyama yaptirdik. Buraya yuklemistim silinmistir simdi. Yaklasik 10 12 saat suren bir iscilik ile brembo kaliperden farksiz bir islem olmustu. Cesitli sekillerde distan zimpara, sticker boya vernik. Hala tas gibi. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 23 Ağustos 2016 Paylaş 23 Ağustos 2016 Sticker'ın üzerine bir de vernik falan attınız mı? Sent from my iPhone using Tapatalk yok atmadım direk yapıştırdım kaliper sıcaklığıyla iyice bağlandı oraya 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2016 Paylaş 23 Ağustos 2016 Isıya dayanaklı boya hepsinden iyi bence. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 23 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2016 2012 de A6 ya yaklasik 300 lira gibi bir rakama boyama yaptirdik. Buraya yuklemistim silinmistir simdi. Yaklasik 10 12 saat suren bir iscilik ile brembo kaliperden farksiz bir islem olmustu. Cesitli sekillerde distan zimpara, sticker boya vernik. Hala tas gibi. Sadece boyaya mı 300 lira. [emoji33] Hiç gerek yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts