Güven Kaya 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 arkadaşlar aracıma yetkili serviste bakım yapayım diyorum yağ filtreler gibi ancak daha önce hiç yetkili servise yaptırmadım güncel fiyatta bulamadım her yetkili servis aynı fiyattan mı yapar yoksa değişir mi ? Yorum bağlantısı
gokhan gunay 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Ben yetkili servisi su sekilde yorumluyorum bakım icin, misal lux restauranta gidiyorsun bir cay iciyorsun , birde normal kahveye gidiyorsun cay iciyorsun , lux restauranta cay 5 tl, kahve de 1 tl. Ama cay ayni cay sadece getiren ve demliyen farkli: ) o yuzden bosver git tamirciye yaptir bakimi bence 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Servisten servise fiyatlar değişiyor biraz. Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Baya bi değişiyor, kimisi 700 çeker kimisi 500, bazısında da kampanya filan oluyor dahada düşüyor. Etrafınızda ulaşabileceğiniz servisleri tek tek arayıp sorun, üç aşağı beş yukarı bi fiyat verirler, özellikle kullandıkları yağı filanda sorarsınız. Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Garanti yoksa aracınızda tanıdık bir özel servis daha mantıklı. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Çok değişiyor. Ben doğu illerinden birinde fordun kendi has ve has ford servisine 100 tl ye triger seti değiştirttim 1,5 yıl önce. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 değişir,otokoçta 750 tl dedikleri 30000 bakımını başka bir yetkili serviste 500 e yaptırdım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 telefonda verilen rakam ile fatura farklıdır. her serviste her kod aynıdır değişemez. Yöresel insiyatif ile indrim olabilir Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 "4 yaş ve üzeri Fiesta, Fusion, Focus, C-MAX ve Mondeo araçlarınıza özel 239 TL'den başlayan fiyatlar Eko Servis menülerinde! Uzman ellerden bakım-onarım hizmeti, orijinal yedek parça güvencesi, Eko Servis menüsüne özel fiyat avantajı ve indirimler Ford yetkili servislerinde sizleri bekliyor!" alıntı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 mesela orjinal parça kavramı değişken... frankfurttaki Hans ta otosan yazılı kutudakini kullanıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Adamın tipine göre ,servise göre değir. Yorum bağlantısı
gokhan gunay 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Adamın tipine göre ,servise göre değir. takım elbiseli gidersek pahaliya , varos yırtık pirtik gidersek birde cebimizden kacak prestige cikartip icersek ucuza ki yaparlar yani Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 takım elbiseli gidersek pahaliya , varos yırtık pirtik gidersek birde cebimizden kacak prestige cikartip icersek ucuza ki yaparlar yani Servis elemanın iyi kötü gününe, sizin kıllık yapıp yapmadığınıza vs değişebilir. Yorum bağlantısı
gokhan gunay 21 Ağustos 2016 Paylaş 21 Ağustos 2016 Motor ust kulagini değiştirmek icin servise gittik parcayla beraber degisim 600 dedi , ben ford tan orjinal parcasini aldim 200e sanayiye gittim tamirciye 50tl el emegi aldi 5dk da takti silah gibi oldu, yani parca orjinal ve kâr im 350 tl . Servise gidenler nasil bi dusunceyle gidiyor anlam veremiyorum yahu nerdeyse 2 3 kati pahali sanayiye gore gidin sanayide ustaya yaptirin daha iyi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Ağustos 2016 Paylaş 21 Ağustos 2016 Yetkili servisler personelinin sigortasını tam yatırıyorlar çayını yemeğini veriyorlar, çay saatleri var, öğlen tatilleri var, burnu demirli korumalı ayakkabıları var, yıllık izinleri var, özel iş kıyafetleri var, soyunma odaları var, bakım onarım sonrası arabanızı yıkayıp verirler vs. Soruya gelirsek her servis farklı fiyat verir ve faturalandirir, önceden sorabilirsiniz yani arabayı teslim ederken. 1 Yorum bağlantısı
gokhan gunay 21 Ağustos 2016 Paylaş 21 Ağustos 2016 Yetkili servisler personelinin sigortasını tam yatırıyorlar çayını yemeğini veriyorlar, çay saatleri var, öğlen tatilleri var, burnu demirli korumalı ayakkabıları var, yıllık izinleri var, özel iş kıyafetleri var, soyunma odaları var, bakım onarım sonrası arabanızı yıkayıp verirler vs. Soruya gelirsek her servis farklı fiyat verir ve faturalandirir, önceden sorabilirsiniz yani arabayı teslim ederken. Cogu ozel servis harici yetkili servislerin fiyat lari az cok ayni ama ozel servisler daha uyguna geliyor Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Ağustos 2016 Paylaş 21 Ağustos 2016 Motor ust kulagini değiştirmek icin servise gittik parcayla beraber degisim 600 dedi , ben ford tan orjinal parcasini aldim 200e sanayiye gittim tamirciye 50tl el emegi aldi 5dk da takti silah gibi oldu, yani parca orjinal ve kâr im 350 tl . Servise gidenler nasil bi dusunceyle gidiyor anlam veremiyorum yahu nerdeyse 2 3 kati pahali sanayiye gore gidin sanayide ustaya yaptirin daha iyi Parçanın orijinal olduğuna emin olamazsınız, genelde kalitesiz parça kullanırlar. Yapılan işin de garantisi vardır. Bu yüzden 3-5 yaşındaki arabayı insanlar yetkili servise götürür, normaldir. Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 21 Ağustos 2016 Paylaş 21 Ağustos 2016 arkadaşlar aracıma yetkili serviste bakım yapayım diyorum yağ filtreler gibi ancak daha önce hiç yetkili servise yaptırmadım güncel fiyatta bulamadım her yetkili servis aynı fiyattan mı yapar yoksa değişir mi ? Yaklaşık 10 gün önce yaptırdım. KOCAELİ /GEBZE KARDEM OTO ÖZEL FORD SERVİSİ Yapılanlar :Motor Yağı +yağ filtresi+hava filtresi+polen filtresi+bujiler =250 TL Yorum bağlantısı
Doğukan Aydın 21 Ağustos 2016 Paylaş 21 Ağustos 2016 (düzenlendi) http://www.ford.com.tr/kampanyalar/ekoservis-kampanyasi Burdan fiyatlar hakkında fikir edinebilirsiniz. 21 Ağustos 2016 tarihinde Doğukan Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Güven Kaya 24 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2016 Bosch serviste bakım yaptırdım .bugün arkadaşlar Yakıt filtresi 84.75 Polen filtresi 33.90 Hava filtresi 16.95 Yağ filtresi 16.95 Mobil süper3000 5.30 yağ 93.22. Genel işçilik 50.85. Toplamda 350 tl tuttu. Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ağustos 2016 Paylaş 24 Ağustos 2016 her yetkili serviste aynı iş için farklı fiyat verirler. garip gelsede esnaflık sonuçta Yorum bağlantısı
Serkan Tarı 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 arkadaslar kocaeli gebzedeki kardem oto ozel servis ile ilgili bilgisi olan arkadaslar varmi varsa isciligi ariza tespiti ve ucretleri nasil tavsiye edermisiniz Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 arkadaslar kocaeli gebzedeki kardem oto ozel servis ile ilgili bilgisi olan arkadaslar varmi varsa isciligi ariza tespiti ve ucretleri nasil tavsiye edermisiniz Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 arkadaslar kocaeli gebzedeki kardem oto ozel servis ile ilgili bilgisi olan arkadaslar varmi varsa isciligi ariza tespiti ve ucretleri nasil tavsiye edermisiniz iki kere gittim. ilki yağ değişimi içindi . ikinciside geçen perşembe baskı balata değişimi için. İkisindede memnun kaldım. çalışanlar ilgililer.perşembe öğleden sonra aracı verdim.aynı gün akşam saat 19 30 da teslim aldım. Yalnız geçen hafta ustanın dediğine göre KARDEM OTO nun taşına durumu söz konusuymuş. eski yerlerinden çıkıp yeni yerlerine gideceklermiş. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 yetkili servisin kendi içinde bile fiyat değişiyor. geçen hafta periyodik bakıma gittim. 490 TL dediler. ama polen filtresi elimizde yokmuş,onu düşünce bakım ücretiniz 400e düştü dediler. bakım sonrasında 372 TL ödedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts