İçeriğe Yönlendir

Güvenilir Reseller Hosting Firması


Mehmet Kaya

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır çalıştığım bir şirkele tüm bağımı koparmak istiyorum. 3 gündür bir domain açmadı. Köklü bir dostluğumuz var. Zarar görmeden sonlandıracağım.

 

Bana bir reseller hosting lazım. Server düşündüm kirası çok yüksek. O yüzden Reseller tercihim. İlk dikkatimi çeken firma bu http://www.resellerhosting.com.tr/linux-resellerne kadar güvenilir bilmiyorum. Sizin güvendiğiniz ve uzun süredir çalıştığınız bir firma ismi söylerseniz değerlendireyim.

 

Benim ihtiyacım

15-20 site barındırabileceğim.

10 gb alan yetiyor

Mysql

Linux tabanlı olacak

Subdomain kullandığım 3-5 site var.

Ara yüzü Türkçe tercihim :)

Yorum bağlantısı
Erhan Demir

www.turhost.com

hem türk hemde anında destek vs. vs. inceleyin bence 10 yıldır müsterisiyim en ufak sorunum olmadı.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

www.kebirhost.net

 

kebirhost iyidir, bende müşterisiyim, destek hatları çok iyi ve hızlı fiyatları makul ben çok memnunum bütün domain ve hostlarım burda 

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaşlar Yurdışı ile yurtiçi resellerlar arasında ne gibi bir fark oluyor. Aynı şirketin farklı paket ve daha uygun fiyatları var.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş

Arkadaşlar Yurdışı ile yurtiçi resellerlar arasında ne gibi bir fark oluyor. Aynı şirketin farklı paket ve daha uygun fiyatları var.

 

Öncelikle kullandığım 3 firmayı önereyim sizlere ; kendi kişisel sitelerim ve hizmet verdiğim firmalar için kullandığım sunucu firması netiyi.com. Uzun süredir hizmet alıyorum bir problem yaşamadım. Asıl kurumsal siteleri barındırdığım hosting firması ise Natro ve İsimtescil. 

 

Sorunuza gelecek olursak, Türkiye lokasyon ve Yurt dışı lokasyon arasında önceleri seo alanında büyük etkileri vardı. Lakin googlenin son dönem güncellemeri ile bu problem ortadan kalktı. Sadece şuan yurt dışı lokasyonu kullanan kişiler illegal ve xyz site sahipleri. Onun dışında şuan bir fark yok. Detaylı bilgiye de buradan ulaşabilirsiniz hocam. https://www.seoprix.com/alan-adi-hosting-lokasyon-seciminin-seoya-etkisi/

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaşlar öncelikle fikir beyanında bulunduğunuz için teşekkür ederim. Fiyat olarak bütçemi sarsmayacak şekilde ve bu işi ilk defa kendim yapacağım için deneme amaçlı http://www.resellerhosting.com.tr/gold-paketpaketi aldım. Almadan firmayı internette aradım. Şikayet bulamadım. Firma 2007-2008den bu yana bu işi yapıyor ve 2012 den bu yana r10 sitesinde sponsorlukları var.  Orada 83 sayfa olmuş konuda herkes memnuniyetinden bahsediyor. Şikayet eden yok. 

Önce 0850 lili telefondan ulaşıp detay aldım. Onlar benim hangi tür siteleri kullanacağımı bunlarda neler olabileceğini anlattılar. Dediklerini daha önce yaşamış biri olarak kabul ettim.

Pazar günü reselleri aldım. Dün gece kullanmaya başladım. Hemen bir domain aldım. Ancak domani bağlayamadım. Gece 00:30 gibi  Bildirim açtım. 1-2 dakika içinde hemen cevap geldi. Ben tekrar soru sordum. Sorunun cevabı uzundu Harun Bey direk cepten aradı ve telefonla yönlendirme yaptı. Sorunu çözmem 5 dk almadı.

Şu ana kadar ilgilerinden çok memnun kaldım. R10da okuduklarımda benzer durumdu.

Ben 3 gündür 2 tane domaini arkadaşa aktartamadım :)

 

Şu an için bu firma benden tam not aldı. İlerde ne olur bilemem. Başlangıç için r10da bahsedilen yorumları doğruladılar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...