İçeriğe Yönlendir

Bir Gecede 2 Lastik Patladı,tesadüfmüdür


Serkan Ataman

Recommended Posts

Serkan Ataman

herkese hayırlı bayramlar.dün havalarını basıp garaja koydugum 2007 fiestanın sag ön lastıgı janta kadar ınmış.bagajda stepne vardı ve degışım yaptım.ardından yıne benzınlıge gıdıp stepnenın havasını tamamladım ve garaja koydum aracı.bayram sabahı bır de baktım ki yıne aynı taraftakı lastık janta ınmış.tesadüfmüdür,rabbim hayır etsin inşallah.acaba bilmediğimiz başka bır konu olabilirmi?

Yorum bağlantısı
gokhan gunay

Siboplara bak genelde deforme oluyor belli yil sonra hava kacirir belki ondandir

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Benim de geçenlerde sol iki lastikte inmişti. Araba janta oturmuş. Birine çivi öbürüne kırık cam girmiş. Artık tek tek babamın arabasıyla lastikçiye taşıdım. Oluyor böyle.

Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak

Öncelikle hayırlı bayramlar. İşin içinde stepne olduğu için (stepnenin kendi jantı olduğunu varsayarak) sibop ve jant eğriliği olasılıklarını eliyorum. Eğer garajınız ortak kullanım alanında sabit bir yer veya garajınız sadece size ait ise zeminde sağ ön lastiğe denk gelen sivri/keskin bir cisim olabilir. Bu da değilse düşük bir ihtimal birilerinin sizin yerinizde gözü olabilir. :)

Yorum bağlantısı
Serkan Ataman

Bugün stepne de dahil 2 lastigimide michelin lastik bayiine götürüp kontrol ettirdim.stepne için zaten pek saglıklı bi lastik olmadıgını belırttiler,ufak tefek çatlakları varmış ve sibobu kötü demeye getirdiler.aracın uzerindeki kendi orjinal lastigini 10dkya yakın inceledik ve herhangi bir cisim batmasi ve delik göremedik.köpüklü su sıktılar bol bol ama kabarcık hiç oluşmadı.ardından sibobu yenisi ile degişti,havası basılıp takıldı araca.3 saat kadar aracı lastikcide bıraktım ve sonra gidip teslim aldım.havada kaçak oluşmadı dediler.aracı yine garajıma koydum (kendi şahsi garajım bu arada,ortak kullanım olan bi garaj degil) az önce yine baktım bır sorun gorünmüyor çok şükür.kış lastiklerimden 1 tanesinide stepne olarak bagajıma koydurdu,çünkü eski stepne çöp oldu.Allah beterinden korusun,en azından yoldayken başıma gelmedi bu durum,iyi tarafından bakıyorum.yarın istanbula yola çıkçam ama yinede riske girmeyerek kendi focus aracımla gidecegim.en azından hafta sonu boyunca fiesta garajda yatsın bakalım ne sonuç gösterecek..bu arada focusumunda lastıkler 2008 sonu michelin üretimi,40bin yaptılar ama durumları iyi olmasına ragmen lastikçi,artık bunları degistirmek gerek dedi haklı olarak..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...