İçeriğe Yönlendir

Barum 225/40/18 Bravuris 3Hm


Tamer Olcay Çiçek

Recommended Posts

Tamer Olcay Çiçek

225/40/18 BARUM Bravuris 3HM Lastik Kullanan var mı ? 

Varsa yorum alabilirmiyim Tavsiye edermisin?

Tek bildiğim Continental marka adı altında üretildiği ve Çek Cumhuriyeti malı olduğu

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

2011-2012 aralığında Focus ta kullandım. Sessiz ve güzel yol tutan bir lastik. Fren mesafeside gayet iyiydi. Ancak o dönemden bu yana fiyatları bayağı bir yükselmiş.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

X marka üretimi değildir. Bayilerde daha ucuz çözüm sunmak için yapılmış ticari bir pazarlama stratejisidir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Benim C-Max'te vardı. Memnundum, hiçbir sıkıntısını görmedim.


Benimkiler 17 inçtibu arada...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu

Barumların fiyatlarını bilmiyorum. 225/45/18 daha yeni lastik aldım. Fiyatlar fazla olunca alternatif markalara bakmak zorunda kalıyor insan. Çinlileri hiç düşünmedim. Sadece Tayvanlı üretici olan Maxxis'i düşündüm; Maxxis Victra Sport 01 bakındım ancak Maxxislerle sertleşme sorunu yaşayanlar çok. Bu yüzden bende aynı fiyata Riken tercih ettim. Michelin Group'un ürünü, Sırbistan'da üretiliyor. Tanesine 500-600 lira denen bu ölçülere 4 tane Riken Maystorm 2 B2 1000 liraya maloldu. Hamuru yumuşak, 180 beygirlik bir aracı gayet iyi yola bağlıyor. Şu an için oldukça memnunum, tavsiye ederim F/P olarak.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk

Continentalin yine yan sanayisi viking markasına bakın.Evin 4 aracında da var çok memnunum.Islak tutuşu biraz vasat ama.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Fiyat aralığı ne kadar bilmiyorum ama tanesi 250 tl civarı ise size petlas pt 741 velox sport önerebilirim. Dış deseni michelinle aynı olduğu için benzer özellikler sergiler. Aracımdaki michelin leri değiştirirken forumdaki bir çok arkadaşın memnun kalmasından dolayı aracıma takmaya karar verdim. Şu ana kadar hiç bir sorun ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Uygun fiyat lı lastik arıyorsanız bir bakın derim.

Aşşağıdaki linkten lastik markaları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/224998-b%C3%BCy%C3%BCk-lastik-markalar%C4%B1n%C4%B1n-%C3%BCretti%C4%9Fi-yan-markalar/

Yorum bağlantısı
Ahmet Gül

Ben farklı bir ebatını 2010 senedinde kullandım. İlk 10 bin km çok güzel sonrasını tavsiye etmem. Lastikte tasarruf edilmemesi gerektiğine inanıyorum. Sonuçta 1 metre geç frenleme size binlerce liraya ve hatta daha kötü şeylere bedel olabilirm

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi
(düzenlendi)

Barum polaris 3 kış lastiklerini kullandım çok memnundum hiç bir sıkıntısı yoktu.Kalitesiz bir lastik değildir.Barum orta kalite lastiklerdendir.Sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum.Alacağınız lastiklerin etiket bilgilerini ve varsa testlerini inceleyin.Testlerde ebadlara göre markalar arasında baya performans farkları oluyor.

Ben aynı ebadlarda Falken marka lastikleri öneririm size fiyat performans olarak gayet iyidir.Testlerdede iyi dereceler alıyor.

tarihinde Ahmet Türedi tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...