Çağlar Bayur 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 code yazar. 4 haneli doğru kodu girmaniz gerkier. 10 hakınız var. deneme yaparsanız kitlnir teyp bir daha çalışmaz. ekranda yazan CODE ---- mi? Error mu? Yorum bağlantısı
Adnan Deligöz 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 Ekran da yazan kod Dediğiniz Dediğiniz yerlere baktım orda yok Yorum bağlantısı
Hüseyin Aydın 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 m ile başlıyan seri nolu ise çok arkadaşta var m seri konunu yazarsanız akşam ben veririm. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2016 Paylaş 8 Eylül 2016 2006 model Ford fiesta aküyü sökünce radyo Code hatası verdi ne yapmam gerekiyor Adnan Bey, Konunuz burada. Tekrar açmamanız rica olunur. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
İsa Balcı 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Arkadaşlar herkese merhaba ben bir hevesle bir fort focus aldım birkaç parçasını degistirdim tabiki doğal olarak akümü degistirdim aküyü değiştirince teyip kot istiyor şimdi her yerine baktım torpito gozndede yok guneşlik dede yok biz değerli abilerimin ve kardeşlerin bana yardımcı olursanız çok sevinirim arabanın sevinci yararom kaldı (M026495) şimdiden yardım eden ve edemeyen herkese teşekkür ler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Arkadaşlar herkese merhaba ben bir hevesle bir fort focus aldım birkaç parçasını degistirdim tabiki doğal olarak akümü degistirdim aküyü değiştirince teyip kot istiyor şimdi her yerine baktım torpito gozndede yok guneşlik dede yok biz değerli abilerimin ve kardeşlerin bana yardımcı olursanız çok sevinirim arabanın sevinci yararom kaldı (M026495) şimdiden yardım eden ve edemeyen herkese teşekkür ler Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Furkan Kibar 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Arkadaşlar herkese merhaba ben bir hevesle bir fort focus aldım birkaç parçasını degistirdim tabiki doğal olarak akümü degistirdim aküyü değiştirince teyip kot istiyor şimdi her yerine baktım torpito gozndede yok guneşlik dede yok biz değerli abilerimin ve kardeşlerin bana yardımcı olursanız çok sevinirim arabanın sevinci yararom kaldı (M026495) şimdiden yardım eden ve edemeyen herkese teşekkür ler 5548 Teyp kodunuz Yorum bağlantısı
İsa Balcı 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Arkadaşlar herkese merhaba ben bir hevesle bir fort focus aldım birkaç parçasını degistirdim tabiki doğal olarak akümü degistirdim aküyü değiştirince teyip kot istiyor şimdi her yerine baktım torpito gozndede yok guneşlik dede yok biz değerli abilerimin ve kardeşlerin bana yardımcı olursanız çok sevinirim arabanın sevinci yararom kaldı (M026495) şimdiden yardım eden ve edemeyen herkese teşekkür ler Yorum bağlantısı
İsa Balcı 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Arkadaşlar herkese merhaba ben bir hevesle bir fort focus aldım birkaç parçasını degistirdim tabiki doğal olarak akümü degistirdim aküyü değiştirince teyip kot istiyor şimdi her yerine baktım torpito gozndede yok guneşlik dede yok biz değerli abilerimin ve kardeşlerin bana yardımcı olursanız çok sevinirim arabanın sevinci yararom kaldı (M026495) şimdiden yardım eden ve edemeyen herkese teşekkür ler Lütfen yardım edin lütfen Yorum bağlantısı
Furkan Kibar 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Arkadaşlar herkese merhaba ben bir hevesle bir fort focus aldım birkaç parçasını degistirdim tabiki doğal olarak akümü degistirdim aküyü değiştirince teyip kot istiyor şimdi her yerine baktım torpito gozndede yok guneşlik dede yok biz değerli abilerimin ve kardeşlerin bana yardımcı olursanız çok sevinirim arabanın sevinci yararom kaldı (M026495) şimdiden yardım eden ve edemeyen herkese teşekkür ler Lütfen yardım edin lütfen Abicim yazdımya kodunuzu tekrar yazınca başka kod çıkmayacak Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 5548 Teyp kodunuz Arkadaşlar herkese merhaba ben bir hevesle bir fort focus aldım birkaç parçasını degistirdim tabiki doğal olarak akümü degistirdim aküyü değiştirince teyip kot istiyor şimdi her yerine baktım torpito gozndede yok guneşlik dede yok biz değerli abilerimin ve kardeşlerin bana yardımcı olursanız çok sevinirim arabanın sevinci yararom kaldı (M026495) şimdiden yardım eden ve edemeyen herkese teşekkür ler Lütfen yardım edin lütfen İsa Bey, Furkan Bey cevap vermiş. Yorum bağlantısı
İsa Balcı 21 Eylül 2016 Paylaş 21 Eylül 2016 Çok çok teşekkür ederim size ALLAH razı olsun kardeşim Abilerin hepinize çok teşekkür ederim alakamiza ve ilginize tekrar tekrar teşekkürler fukan kibar kardesim 1 Yorum bağlantısı
Zafer Akbaş 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Merhabalar arkadaşlar benim bir sorunum var. aracımın orjinal teybi code istiyor 5000 rds M048914 seri numarasıda. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Merhabalar arkadaşlar benim bir sorunum var. aracımın orjinal teybi code istiyor 5000 rds M048914 seri numarasıda. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. 3473 dener misiniz ? Konunuzu buraya ben ekledim.. Yorum bağlantısı
Murat Dere 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Merhabalar arkadaşlar benim bir sorunum var. aracımın orjinal teybi code istiyor 5000 rds M048914 seri numarasıda. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. 3473 Yorum bağlantısı
Zafer Akbaş 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Wait : 30.00 dk dab düşüyor bu nedemek acaba. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Wait : 30.00 dk dab düşüyor bu nedemek acaba. Kaç kez yanlış kod girdiniz ? Yorum bağlantısı
Zafer Akbaş 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Fişleri cıkartım yeniden bagladım ama olmadı Vay başıma gelenler Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Fişleri cıkartım yeniden bagladım ama olmadı Vay başıma gelenler Araba da code yazan bir yer vat mı ben bulamadım. Güneşlik, torpido içi, eğer duruyorsa kullanma kılavuzu, ruhsat kabı.. Buralara yapıştırıp teslim ederler araçları genelde bayilerden.. Yorum bağlantısı
Zafer Akbaş 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Kullanma Kılavuzunda bulamadım ben. Güneşlik ve Torpidoda da yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts