Onur Boga 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Merhabalar 2003 model ghia focusumun muayenesi yaklaştı muayeneden sonra bazı eklentiler yapmak istiyorum. bunların başında mercekli far geliyor. farlar orjinal olacak ve mercek takılacak uzunları yaktığımda hem uzunlar yanacak hem mercek önündeki zamazingo açılacak. bunu nerede nasıl yaptırabilirim (adana'da ikamet emekteyim) ve tahmini maliyet ne olur bilgisi olanların paylaşmasını rica ederim Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Kastettiğiniz bi-xenon far. Bunu değişik bir çok yer yapıyor. Ama benim bildiğim bu işin uzmanı İstanbul'da İlker Kemal. Far tadilatı bi-xenon mercek, balast ve ampuller ile birlikte tabi kullanılacak malzeme kalitesine göre 800 ila 1500 TL gibi bir maliyeti olur. 1 Yorum bağlantısı
ilyas Bilgen 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Merhabalar 2003 model ghia focusumun muayenesi yaklaştı muayeneden sonra bazı eklentiler yapmak istiyorum. bunların başında mercekli far geliyor. farlar orjinal olacak ve mercek takılacak uzunları yaktığımda hem uzunlar yanacak hem mercek önündeki zamazingo açılacak. bunu nerede nasıl yaptırabilirim (adana'da ikamet emekteyim) ve tahmini maliyet ne olur bilgisi olanların paylaşmasını rica ederim Tabiki Adanada AHMET ÇIPLAK farda istediğin şeyi yapar ve titiz çalışır. Oto elektrik bilgisi çok güvenilir. formdan ulaşabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 tabiki Ahmet Çıplak yapacak far işini. zaten Adana da ikamet ediyor içiniz rahat yaptırabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Onur Boga 14 Ekim 2016 Yazar Paylaş 14 Ekim 2016 işlerimin yoğunluğundan foruma giremedim bir süre, yanıtlarınız için teşekkürler. Ahmet beye ulaştım, aracın muayenesinden sonra yaptıracağım inşallah. Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Elimde sıkıntısız 2 adet orjinal karartılmış far var. Kendi farlarımı değiştirdim mercek projesi için elimde tutuyordum, fakat aracı değiştiricem. 250tl gibi bir rakam istiyorum. Farlarda çatlak kırık yok içten temizlik lazım sadece, oda mercek montajında yapılır zaten. Her hafta Ankara - Hatay arası gidiyorum, geçerken bırakabilirim isterseniz. Yorum bağlantısı
Alper Kumaş 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Ahmet Çıplak forumdan ayrıldımı acaba göremedim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 En son forum kapandığı tarihte online olmuş. Açıldığından haberi olmayabilir. Biz bir haber edelim bakalım @Ahmet Çıplak Yorum bağlantısı
Recommended Posts