İçeriğe Yönlendir

Yeni Cmax Kullanıcıları


Özgür Karasüleymanoğlu

Recommended Posts

Özgür Karasüleymanoğlu

Merhaba arkadaşlar,yeni kasa 2012 -2013 cmax tdci alıp tekrar ford ailesine katılmayı  düşünüyorum.Araştırdım masraflı direksiyon arızasından bahsediyor bu sorun veya başka kronik arızaları var mı? Cam tavanlar sıcak havalarda aşırı sıcak çekip rahatsız ediyor mu? Birde fordların direksiyon ve süspansiyonları biraz sert oluyor bu titanyumlarda süspansiyon ve direksiyon sert mi tavsiye eder misiniz? Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

2014 Dizel Trend kullanıyorum aracımdan çok memnunum, şu an 32 binde direksiyon sorunu yaşamadım inşallahda yaşamam. Cam tavan olmadığı için yorum yapamıcam. Sertlik konusundada bütün serilerde alt yapı aynı sadece tit-x lerde jant 17 olduğu için biraz daha sert olabilir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar
(düzenlendi)

2013 Titanium x dizel aracımı Aralık 2013 ten bu güne kadar 60.000 km yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım cam tavan genelde açık tutuyorum tepeden güneş vurmadigi sürece rahatsızlık olmuyor. Ben aracı almadan tavana filim çekmek istemiştim servis kullan şikayetin olursa öyle gel o zaman yaparız demiştin o gün bugündür hala öyle filim yapmadım, tavan perdelerinde çok sorun yaşayanlar var çok şükür sorun çıkmadı henüz. Şimdiye kadar sağ ayna arıza yaptı Garanti'den değişti birde on camlar kolay kırılıyor 2 sefer cam kırıldı ilki Mahmutbey gişelerinden sonraki viyadükte kamyondan taş gelmişti hemen çatladı. İkincisi evin önünde küçük çocuklar taş vurmuş. Eski aracımda kamyonlardan çok taş gelmişti çizik bile olmazdı. Beğenmediğim tek yönü kapıları her kaldırımda açılmıyor önce milleti indirip öyle park etmek gerekir :)

tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Özgür Karasüleymanoğlu

Teşekkür ederim.Direksiyon ve süspansiyon sertliği nasıl sizce?

Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Yurtdışında bahsi geçen arıza ile karşılaşan duymadım hiç, yada benim çevremdeki insanlar şanslı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...