İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Kalorifer Peteği Değişimi

Murat Aldağ

Recommended Posts

Murat Aldağ

Kalorifer peteği değişimi için göğüs komple sökülmesi mi gerekli? Focus II 2005 model otomatik HB  140 000 km

Yorum bağlantısı
Murat Aldağ

Hayır

peki nasıl yardımcı olur musunuz
Yorum bağlantısı
Tuğrul Özçelik

peki nasıl yardımcı olur musunuz

. Peteklerin alt kısmından plastik maşa yada çay kaşığı arkasını sokup hafif kastırıp tırnaklarını kurtarıyorsunuz sonra çekiyosunuz kendimize doğru
Yorum bağlantısı
Murat Aldağ

T

. Peteklerin alt kısmından plastik maşa yada çay kaşığı arkasını sokup hafif kastırıp tırnaklarını kurtarıyorsunuz sonra çekiyosunuz kendimize doğru

tşk ederim
Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Barış Muhacir

Merhaba 

Forumlarda sadece burda bulabildim bu konuyu kime sorduysam göğüslük sökülmesi gerekiyor diyor elektrikcim bi araştırılim sonra başlayalım dedi fakat oda sökülmesi gerekiyormuş diyor aracım 2005 focus 2 ghia varmi acaba değiştiren 

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
İsmail Yatıcı

ustam öncelikle merhabalar aracımın kalorifer peteğini kendim değiştirdim eliniz biraz yatkınsa kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz size yardımcı olabilirim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Muhacir

geçenlerde kendim yan kapağı açtım baktım da büyük ihtimal çıkacak gibi göğüs sökülmeden sizde büyük ihtimal sökmediniz sanırım

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Erkan Atmaca
On 15.08.2017 at 20:33, Barış Muhacir yazdı:

geçenlerde kendim yan kapağı açtım baktım da büyük ihtimal çıkacak gibi göğüs sökülmeden sizde büyük ihtimal sökmediniz sanırım

Barış bey merhaba bende sofor kapısının ordaki havalandırmayı sökmek istiyorum yan kapağı nasıl sokebilirim tarif edermisiniz ben sökemedim birtane vida var ama onu çıkarmak yetmiyor sanırım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...