Gökhan Çoşkun 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 iyi günler herkese 2011 Jetta 1.6 TDI araçların DPF türü nasıl ? kuru veya sıvı. 2010 Focus titanium 1.6 tdci aracımızı satmıştık geçenlerde.90bin km de alıp 150bin km de sattık 2 sene araç bizde kalmıştı.Son 5-6 ay içinde DPF sorunları başlamıştı. En sonunda yazılım ve dpf söktürerek sorunu çözdük. Ancak yeni alacağımız araçta bu sıkıntı olmasın istiyoruz.Son bi kez daha dizellere bakıyoruz eğer TDI Jettalardada benzer sorunlar varsa benzinli arayışına başlayacağız. ( DPF sorunu tamamen mazot firması kaynaklı,Etrafımda kime sorsam o firmadan şikayetçi.Opetten alacağım mazotu bundan sonra. ) Yorumlar için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 Şehiriçi kısa mesafe kullanilacaksa eğer dpf dolması çok olağan birşey önüne gecemezsiniz malesef misal shellden aldım dpf doldu opetten aldım dolmadi diye birşey olacağını sanmıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 (düzenlendi) Mazotu surekli, Shellden aliyorum ve Nitro aliyorum, sikinti yasamadim, 5 yildir ayni istasyonu kullaniyorum, benzin icin de. 11 Ekim 2016 tarihinde Ozlem Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 Markadan çok motorini hangi istasyondan aldığınız önemli, kaliteli ve güvenilir yerlerden almaya çalışın. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 motorün cinsi evet önemli ama asıl faktör kullanım modeli. vw araçları kuru tiptir. daha mı iyi tartışılır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 ( DPF sorunu tamamen mazot firması kaynaklı,Etrafımda kime sorsam o firmadan şikayetçi.Opetten alacağım mazotu bundan sonra. ) Yorumlar için şimdiden teşekkürler. biraz daha araştırın o konuyu 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 11 Ekim 2016 Yazar Paylaş 11 Ekim 2016 (düzenlendi) ne zaman firmayı değiştirdik sorun 3-4 ay sonra başlamaya başladı. aylık 2-3bin km kullanım oluyordu çünkü. Yanılmışta olabilirim tabi ama diğer firma araçlarında o sorun olmadı.o yüzden bu kanıya vardık sanayideki yorumlardan sonra. motorün cinsi evet önemli ama asıl faktör kullanım modeli. vw araçları kuru tiptir. daha mı iyi tartışılır. hmm.sonuç olarak her türlü aynı sistem işliyor DPF de. benzinliye dönüş olucak gibi böyle giderse. Şehiriçi kısa mesafe kullanilacaksa eğer dpf dolması çok olağan birşey önüne gecemezsiniz malesef misal shellden aldım dpf doldu opetten aldım dolmadi diye birşey olacağını sanmıyorum Benzinliye yönelicez mecbur bu gidişle o zaman.yada 90hp olan 1.6 TDCİ focus III lere bakıcaz. 1.2 tsi fabia ile aranız nasıl peki ? sıkıntı yaşadığınız bi olay oldumu. Çünkü fiyatlara baktıgımda 50-60bin tl arasında otomatik ve manuel 1.2 tsi alınabilir düzeyde cam tavanla birlikte. yakıt olarak 7-8 litrelerde mi geziniyorsunuz ? biraz daha araştırın o konuyu daha önceki DPF konusunda yazdıgımda aynı fikirde olan kişiler vardı birde.nitro + sonrası yaşanan sorunlar gibi. Ama istisnai durumlar demekki.teşekkürler yorumlara. 11 Ekim 2016 tarihinde Gökhan Çoşkun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 Kısa mesafe kullanımında benzinli daha iyi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 sıfır 1.0 motorlar çok çok değişik. bulursanız sıfır çekinmeden alın. biizm 1.2 tsi 110hp a3 6 litre uzun dönem averajı. sakin kullanınca uzun yolda 5 altı. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 11 Ekim 2016 Yazar Paylaş 11 Ekim 2016 sıfır 1.0 motorlar çok çok değişik. bulursanız sıfır çekinmeden alın. biizm 1.2 tsi 110hp a3 6 litre uzun dönem averajı. sakin kullanınca uzun yolda 5 altı. yani fabia 1.2 tsi 90 hp manuel olanı ve dsg 110 hp 1.2 tsi hiç tereddütsüz diyorsunuz ? sanırım bu araçlar tutulmayada başladı ki her yerde övülüyor. kaldıki a3 1.2 tsi mutlu ediyorsa. fabiayı düşünemiyorum Performans açısından sıkıntı olcağını sanmıyorum.5 kişi dahi olsa araçta rampa ve hızlanmalarda 1.4 dizel fiesta gibi bir çizelge sağlar sanırım ? Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 11 Ekim 2016 Yazar Paylaş 11 Ekim 2016 (düzenlendi) Ayrıca Seat Leon 1.2 TSI 110 HP S&S DSG Style Tavsiye edilen opak renk satışı 64.700TL Bu araç bu kombinasyonla piyasadaki en uygun araç oluyor sanırım ? son zamanlarda forumdada baya görmeye başladım ayrıca. Umarım beğenildiği zaman stoklarda yok denmez. 11 Ekim 2016 tarihinde Gökhan Çoşkun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 (düzenlendi) Ayrıca Seat Leon 1.2 TSI 110 HP S&S DSG Style Tavsiye edilen opak renk satışı 64.700TL Bu araç bu kombinasyonla piyasadaki en uygun araç oluyor sanırım ? son zamanlarda forumdada baya görmeye başladım ayrıca. Umarım beğenildiği zaman stoklarda yok denmez. Şuan leon siparişleri durduruldu, ancak elde olan araçlardan alabilirisin. F/P olarak en uygunu kesinlikle. 12 Ekim 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 yani fabia 1.2 tsi 90 hp manuel olanı ve dsg 110 hp 1.2 tsi hiç tereddütsüz diyorsunuz ? sanırım bu araçlar tutulmayada başladı ki her yerde övülüyor. kaldıki a3 1.2 tsi mutlu ediyorsa. fabiayı düşünemiyorum Performans açısından sıkıntı olcağını sanmıyorum.5 kişi dahi olsa araçta rampa ve hızlanmalarda 1.4 dizel fiesta gibi bir çizelge sağlar sanırım ? 1.4 tdci yi rahatça geçer 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 12 Ekim 2016 Yazar Paylaş 12 Ekim 2016 Şuan leon siparişleri durduruldu, ancak elde olan araçlardan alabilirisin. F/P olarak en uygunu kesinlikle. durduruldu ? Sebebini biliyormusunuz ? Elde olanlarda sanmıyorumki baz donanım olsun. Ayrıca 2.el piyasasında neden sıfır fiyatına satıldıgını şimdi anladım.. Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 12 Ekim 2016 Yazar Paylaş 12 Ekim 2016 şuanda revaşta olanda F/P ordanında tutulan araçlar Seat ve skoda diyorsunuz ? Skoda Fabia - Rapid Spaceback ve Seat Leon fiyatları ve donanımları çok uygun gözüküyor. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 durduruldu ? Sebebini biliyormusunuz ? Elde olanlarda sanmıyorumki baz donanım olsun. Ayrıca 2.el piyasasında neden sıfır fiyatına satıldıgını şimdi anladım.. 2017 de leonlar ufak bir makyaj görecek o nedenle 2016 için yeni sipariş almıyorlar, hatta eylülde verdiğim siparişimin rengi değişti mecburen. Leonlar tek style donanım olarak satılıyor zaten ve mutlaka bayilerin elinde vardır araştır derim. Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 12 Ekim 2016 Yazar Paylaş 12 Ekim 2016 2017 de leonlar ufak bir makyaj görecek o nedenle 2016 için yeni sipariş almıyorlar, hatta eylülde verdiğim siparişimin rengi değişti mecburen. Leonlar tek style donanım olarak satılıyor zaten ve mutlaka bayilerin elinde vardır araştır derim. babam her gün arayıp araba bul diyip duruyor.2.el zaten araç yok. Sıfır alak diyoruz Skoda Fabia 1.2 tsi dsg den başka çözüm yok onunda arkadası ufakmış baya. böyle giderse Leon da yalan olur gibi. Umarım ellerinde vardır bugün araştıracağım. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts