Ozer Oz 16 Ekim 2016 Paylaş 16 Ekim 2016 Aracın şuan hem parçalarını bulamıyorum şehir içinde hemde bakımını içim rahat yaptıramıyorum MOTORU REKTEFE ETTİRECEĞİM HIZ SABİTLEYİCİM ÇALIŞMIYOR ARIZA CLOCK SPRİNG DEMİ YOKSA YAZILIMSAL SORUNMU BELLI DEGIL BİRİ FORDTA SERVİSTE YAZILIM ATTIRARAK ÇÖZMÜŞ OLAYI KLİMAM ÇALIŞIYOR BUZ GIBI UFLUYOR AMA 2 GUN SONRA SANIRIM GAZI KACIYOR VE SOGUK UFLEMIYOR bunların tümünü tek bir yerde yaptırmak istiyorum ve aynı yerde parçada bulmak istiyorum nerede yaptırabilirim bana yakın yerler bilindik tanıdık usta veya parçacı tavsiyesi olan varmı ? sivas amasya yozgat çorum samsun ankara Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Ankarada iki yer önere biliriz tuncay usta ve ömer usta gönül rahatlığı ile aracınıza biner dönersiniz Yorum bağlantısı
Ertuğrul İlhan 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Kayseri de tavsiye edecedeceginiz mondeo ustası var mi Yorum bağlantısı
Ozer Oz 18 Ekim 2016 Yazar Paylaş 18 Ekim 2016 Ankarada iki yer önere biliriz tuncay usta ve ömer usta gönül rahatlığı ile aracınıza biner dönersiniz ustat kımdır bu ustalar forumdan mı ?? orada aracın herseyını yaptırabılırmıyım Yorum bağlantısı
Ersin Alan 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 (düzenlendi) Usta bulmak zor 18 Ekim 2016 tarihinde Ersin Alan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 ustat kımdır bu ustalar forumdan mı ?? orada aracın herseyını yaptırabılırmıyımTuncay ustaYıldırımlar Sanayii Sitesi, 1746/1. sok. No: 15 Şaşmaz-Ergazi Tel: 0 532 604 22 50 - 0 312 278 71 09 Yorum bağlantısı
Serkan Baştuğ 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Tuncay ustaYıldırımlar Sanayii Sitesi, 1746/1. sok. No: 15 Şaşmaz-ErgaziTel: 0 532 604 22 50 - 0 312 278 71 09 Yorum bağlantısı
Selman Ölmez 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 ömer usta kim aracı ilk aldığımda gitmştim tuncay ustaya biraz servis vari havası vardı bidahada uğramadım Yorum bağlantısı
Misafir 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Kayseri de tavsiye edecedeceginiz mondeo ustası var mi Kayseri de tavsiye edecedeceginiz mondeo ustası var mi Kayseri de tavsiye edecedeceginiz mondeo ustası var mi Yaşar Usta vardı ama bir süredir görmüyorum. Sanirim forumda.Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Ömer benim ustam, yıllardır giderim. Tuncay da Ömer de işlerinin erbabidir.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Yaşar Usta Kayseri'de kendi işyerinde çalışıyor... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/279365-kayseri-byz-otomotiv-ya%C5%9Far-usta/ Hız sabitleyici sorunuçeşitli sebeplere bağlı olabilir.. Örnek çok abuk gelecektir ama, fren lambaları led takıldı ise hız sabitleyici çalışmaz. Clock spring bozuk olabilir.. Debriyaj fren müşürlerinden biri bozuk olabilir.. on of düğmesi bozuk olabilir.. IDS ile ve gözle kontrol gerektirir.. Clock spring bozuksa parçayı sıfır olarak zaten bulamazsınız... Klima sorununuz basitçe bir oto elektrikçi tarafından çözülür.. 2 Yorum bağlantısı
Selman Ölmez 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Ömer benim ustam, yıllardır giderim. Tuncay da Ömer de işlerinin erbabidir.. ömer ustanın bilgilerini alabilirmiyim Yorum bağlantısı
Ozer Oz 2 Kasım 2016 Yazar Paylaş 2 Kasım 2016 Yaşar Usta Kayseri'de kendi işyerinde çalışıyor... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/279365-kayseri-byz-otomotiv-ya%C5%9Far-usta/ Hız sabitleyici sorunuçeşitli sebeplere bağlı olabilir.. Örnek çok abuk gelecektir ama, fren lambaları led takıldı ise hız sabitleyici çalışmaz. Clock spring bozuk olabilir.. Debriyaj fren müşürlerinden biri bozuk olabilir.. on of düğmesi bozuk olabilir.. IDS ile ve gözle kontrol gerektirir.. Clock spring bozuksa parçayı sıfır olarak zaten bulamazsınız... Klima sorununuz basitçe bir oto elektrikçi tarafından çözülür.. Abim sana çok teşekkür ederim cevabın için keşke nevşehirde olsam da yanına gelsem (klimayı) bende öyle düşünüyorum ya petektedir sorun yada borularda kacak vardır onları degısırım duzelır ama, bu hız sabitleyicinin sorunu kesin belli değil gibi bir çok sebebi olabilirmiş dogru soyluyorsun abi ama stop lambalarında led mevcut değil, baktıgım kadarıylada baska yerdede led yok abı ....... Eger debrıyaj yada fren lambalarındaysa yada dedıgın gıbı dugmelerde felansa bunu kime göstermeliyim, kim anlar bu hız sabitleyiciden. buralarda dogru duzgun elektrıkcı yok dıyebılıyorum gözü karartıp servisemi gideyim , kontrol etıreyım orada kesın sonuc koyabılırlermi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 ömer ustanın bilgilerini alabilirmiyim 0543 2771082 0312 2780569 Yorum bağlantısı
Recommended Posts